Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

😂Neyse olsun olsun zayıf gösterir😂😂
Yara bandı mi oldum ben simdi😂😂Neyse olsun olsun,zayıf gösterir😂😂
İyiyim,şişman şişman oturuyorum😭Sen nasılsın cancağızım🥰🤗?Katılım noktasında zor olur diye girmek istemedim ama gece de olsa gelip o hesap verilecek dedim ve geldim🥰🥰
Hemen verirsin o son gelenleri inşallah canım takılma girdik yola bir kere ☺️☺️hallederiz
Bende iyiyim canım annemlere geldim yine yazlık evdeyiz kafa dinliyorum biraz 🤗 onlarda torunlarına bakıyorlar 🤣
Yarın sabah bildirimi alırız o halde kurallar gittiğinden beri biraz değişti artık fotoğraf zorunlu + üye nick ve günün tarihi yazılıyor sabahtan kızlar paylaşır sende görmüş olursun canım sende muhakkak öyle paylaş kilona bakalım yüzde 5 üstü ise hemen listeye bile alabiliriz hızlı bir giriş olur oyalanmamış olursun 🤭🤭

Hemen verirsin o son gelenleri inşallah canım takılma girdik yola bir kere ☺️☺️hallederiz
Bende iyiyim canım annemlere geldim yine yazlık evdeyiz kafa dinliyorum biraz 🤗 onlarda torunlarına bakıyorlar 🤣
Yarın sabah bildirimi alırız o halde kurallar gittiğinden beri biraz değişti artık fotoğraf zorunlu + üye nick ve günün tarihi yazılıyor sabahtan kızlar paylaşır sende görmüş olursun canım sende muhakkak öyle paylaş kilona bakalım yüzde 5 üstü ise hemen listeye bile alabiliriz hızlı bir giriş olur oyalanmamış olursun 🤭🤭
Yok canım listeyi olumsuz etkilemiyeyim ,herkes emek veriyor o kadar, alt listeden devam edebilirim🙂59.2- 59.8 arasında gidip geliyorum uzun zamandır😭
Paylaşıma da yarın bakıp öğrenir paylaşırım inşallah🥰

Yok canım listeyi olumsuz etkilemiyeyim ,herkes emek veriyor o kadar, alt listeden devam edebilirim🙂59.2- 59.8 arasında gidip geliyorum uzun zamandır😭
Hosgeldiniz izindeydiniz galiba 🤗 Almıla ben de 2 aydir takimdayim 6 aydir diyette 🤭🥰

Emoticons

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI BİREYSEL ANALİZ
Pain Killer Pain Killer

Yarışma başlangıç: 08.10.20
Başlangıç kg:67.3 hedef kg 55

⬆️⬇️⬆️ETAP SONUÇLARI ⬆️⬇️⬆️

697.Etap (64,9/64/0,9/%1,39)
698.Etap sabit
699.Etap (64/63,1/0,9/%1,406)
700.Etap (63,1/61,8/1,3/%2,060)
701. Etap (61,8/60,3/1,5/%2,427)
702.Etap (60,3/61/+0,7/-%1,161)
703.Etap (61/60.7/0,3/%0,492)
704.Etap (60.7/59.6/1,1/%1,812)
705.Etap (59.6/58.9/0,7/%1,174)
706.Etap (58.9/58.1/0,8/%1,358)

==> Toplam verilen kg 9,2 <==

👩‍🍳 MENÜ UYUMLULUK 👩‍🍳
4- 11 Aralık tüm hafta eksiksiz menü paylaşımı yapılmış
11-18 Aralık tüm hafta eksiksiz menü paylaşımı yapılmış
18 -25 Aralık 1 gün eksik menü paylaşımı yapılmış

🤸🏼‍♀️SPOR TABLOSU 🤸🏼‍♀️
11 -17 Aralık haftanın 6 günü spor yapılmış ortalama puan 206
18 -24 Aralık haftanın 4 günü spor yapılmış ortalama puan 103

ÖZET: Sevgili Pain Killer Pain Killer canım yarın izne ayrılacaksın ama ben söz verdiğim gibi analinizi yapayım dedim ♥️ listeye girdiğin zamandan itibaren 1 kere sabit 1 kere artı gelmişsin bu oldukça iyi bir netice bence ekip adına emeklerin için teşekkür ederiz 🤗
bugüne kadar toplamda 9.2 verilen kilo ama aslında sen bundan öncede 13.takımda yine deneme süresinde kilo vermiştin onlarıda sayarsak çok çok iyi bir kilo kaybın var 🤩🤩 hedefine sadece son 3 kilo kaldı lütfen en geç 15 ocakta gel ve kaldığından yerden devam et MEZUN OL 🤩🤩🤩 seni seviyoruz, sen bizim bir parçamızsın kaldığın yerde seni bekliyoruz ❤️❤️

Son düzenleme:
Canım bakarım derece veya nota alma durumu olmaz ise sokarız listeye seni sende listeye girince öbür hafta 1. Olmamız için destek çıkarsın işte daha ne 🤭🤩🤩🤩 alt listeden bize destek veremezsin ne de olsa değil mi 🤗🤗

Sınıfın çalışkan kızı Almila 🤗🤗
S Suskunhanim tanıştınız mı 🤭 ama suskunda çalışkandır iradelidir iyidir iyi hele bir adapte olsun :KK73:
Oy canım kaptanım🥰🥰Layık olmaya çalışacağım inşallah🤗🤗🤗
Ağustos ayrılış 🙈

Suskunhanim(54,9/ 54.6/0.3/%0,55) izne ayrılmak istiyor 2020 yılı 1.izin hakkı )
Temmuz kalmış aklımda🙈ortalama aylık 1,2 kilo almışım gittiğinden beri😔

conconlar hepinize mutlu yillar:deli::deli::deli::deli::deli:

bir kac gundur hic giremwdim siteye, oglum oglen uykusunu birakti, ve tek oyuncak eline almadan tepemde ziplaya ziplaya 15 saat grciruyoruz, halim cok fena:KK43:

kilom ayni ne azaldi ne eksildi. yarin dogum gunum🤣🥰 esim akilli bileklik almis bana hediye🤣 adimlarimi sayabilicem artik🤭 braz gec kaldi ama neyse🤣

opuyprum hepinizi, guzel bir yil olsun saglikli sihatli maskesiz bol paracikli sporlu diyet yapmadan kilo vermeli filan🤪
Canım senin de doğumgünün kutlu olsun şimdiden :KK200:

Güzel cağnıımm hatunlar, rakamlar değişmesiyle belki bişey değişmiyor ve aynı sabaha uyanacağız yarın... İnsanoğluyuz ama vesile olmadan geleceğe Umut yüklemeyi unuttuk.

Yeni yıl bir rakamdan da ibaret olsa biz gene umut ve hayal ekelim İnşallah her birinizin niyeti hayali bu yıl ile filiz versin güzellikler olsun hep 🌱

Mehfam Mehfam kuzum doğum günün 3 saat önceden kutlarım 💐🤗 çok çok mutlu olacağın bı yaş olsun ❣️

X