Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar selam. Dersim bugün biraz erken bitti. Bugün eşim de evden çalışıyor nispeten rahat bir ders geçirdim şükür😍
Bugün tartıldım. Foto da çektim. Biz yılbaşı yemeğini yarın akşama ertelemiştik 😂😂 planımızda bir değişiklik olmazsa yarın da tartılırım. Olursa bugününü paylaşırım.
Bu arada 900 gr eksi. 🤩🤩

Sabah 10:00
2 dilim uno denge
1 haşlama yumurta
Çökelek zeytin
Domates salatalık tahin pekmez

ara
Mandalina
Elma
Bir el kadar pestil
1 bardak kefir

akşam 17:30
1 tabak brokoli çorbası
1 tabak yeşil mercimekli kabak yemeği

1 mandalina

3 lt su
Bolca şekersiz çay
Spor yok malesef
7000 adım

E Emnis Mehfam Mehfam belmayne belmayne
Orticim spor, su, menü hepsi çok güzel 😍😍
E Emnis kaptanım ben biraz izin alsam olur mu?
Son 2 haftadır iyi katılım gösteremiyorum evde yoğunluk var.
yeni yılla alakalı da extra düzenimiz değişiyor. Yeni düzene ayak uydurunca döneceğim hemen.
Hayııırrr.☹️ İzin vermiyoruz değil mi kaptancım E Emnis
Canımcım gidersen dönmek zor gelebilir ya. Biraz böyle az girerek idare etsen 🤔
Kızlar bugün kimler tartılıyor 😊😊
Merak ediyorum ne kadar verdiniz
Ben 🤭
belmayne belmayne canim 81 adim farkla gectin beni 🤭🤗
Ay evet yaaa.🤭🤭
Bu arada birinciliğe de şaşırdım. Bendeki halsizlik herkeste varmış demekki 🤭
belmayne belmayne canım ortim adımlar süper👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Teşekkür ederim orticim. 😘😘

Canım ev çocuklar vs zor oluyor dersen birşey diyemem ama geçici bir durum ise biraz sayfadan uzak kalmana birşey demeyiz eğer uzun sürmeyecekse 1 haftalık falan bir durum ise hiç boşa çıkma sonra dönüş ne olur ne olmaz 👀
Hayııırrr.☹️ İzin vermiyoruz değil mi kaptancım E Emnis
Canımcım gidersen dönmek zor gelebilir ya. Biraz böyle az girerek idare etsen 🤔
Aynen canım bende öyle söyledim azda olsa girsin menü kilo bildirimi yapsa yeterli olur şimdilik Pain Killer Pain Killer giden gelmiyor valla 👀

belmayne belmayne canım benim❤️ Sen de ayrılsan ben kesinlikle istemezdim. Sizlerle güzel güzel muhabbet etmek için biraz evde düzeni kurmam gerekiyor. Yoksa burayı okusam bile moralsizlikten yazamıyorum.

E Emnis canim normal hayatim yolunda gitmedigi icin diyet ve takima zarar verme psikolojisi beni kotu etkiliyor, cocuklara karsi da toleransimi, sabrimi kaybediyorum boylece.

Halbuki gecenlerde hedefi asagiya cekme planlarim vardi.😞

Takimdan uzun sure ayri kalmak istemiyorum. Hem kaptanim❤️, hem takim arkadaslarimi❤️ ayni kadroyla bulmak istiyorum. Bunun icin 2 haftaya geri donmek istiyorum.

Suan planim 2 hafta icinde hem duzenimizi hem psikolojimi duzeltip kilo almadan geri gelmek.

Takima girerken izin kurallarini okumustum ama unuttum, geri dondugumde tekrar alt listeden mi baslamam gerekiyor kaptanim?

belmayne belmayne canım benim❤️ Sen de ayrılsan ben kesinlikle istemezdim. Sizlerle güzel güzel muhabbet etmek için biraz evde düzeni kurmam gerekiyor. Yoksa burayı okusam bile moralsizlikten yazamıyorum.

E Emnis canim normal hayatim yolunda gitmedigi icin diyet ve takima zarar verme psikolojisi beni kotu etkiliyor, cocuklara karsi da toleransimi, sabrimi kaybediyorum boylece.

Takimdan uzun sure ayri kalmak istemiyorum. Hem kaptanim❤️, hem takim arkadaslarimi❤️ ayni kadroyla bulmak istiyorum. Bunun icin 2 haftaya geri donmek istiyorum.

Suan planim 2 hafta icinde hem duzenimizi hem psikolojimi duzeltip kilo almadan geri gelmek.

Takima girerken izin kurallarini okumustum ama unuttum, geri dondugumde tekrar alt listeden mi baslamam gerekiyor kaptanim?
Insallah herseyi yoluna koyup donersin canim💕

Pain Killer Pain Killer canım hedefin kaçtı zaten az kaldı bence gitme :/
Namaria Namaria canim benim😘😘😘
Hedefim 55 ti canim. 3 kilo var ama en az 1.5-2 ay alir. Zaten mezuniyet sonrasinda da ya hedefi asagi cekmek ya da alt listeden devam etmeyi planliyorum. Ama tum bunlari yaparken ailemi etkiliyorum. En onemlisi cocuklari etkiliyorum.

Suan diyet disinda , devam ettirmek zorunda oldugum hayli zor bir rutine de girdim. Asil onun stresi hem diyetimi, sporumu hatta zaten zorla ictigim suyumu etkiliyor.

Dun gece hic gozumu kapayamadim bile bu sabah 8:00 de yattim 10.30 da kalktim. Son 1 haftadir hic 4ten once yatmadim zaten.

Painimm sürecin her neyse Allah kolaylık versin 🌿 bazen güncel durumlarla özel sıkıntılar birleşince artık yeter oluyoruz umarım biran önce feraha kavuşursun düzene girdiğinde biran önce gel bekletme bizi❣️

Tmm canım anladım söz olsun o halde 2 hafta sonra kilo almadan bekliyoruz seni

İzin dönüşü kilo almazsan kaldığın yerden 2 hafta sonra direk listeye giriyorsun canım ♥️ alt liste vs değil

Kilo alırsan aldığın kiloyu verip girebiliyorsun 😘 yarın ozman son kez bildirimini bekliyoruz ardından izinli yazıyorum tatlım seni

Painimm sürecin her neyse Allah kolaylık versin 🌿 bazen güncel durumlarla özel sıkıntılar birleşince artık yeter oluyoruz umarım biran önce feraha kavuşursun düzene girdiğinde biran önce gel bekletme bizi❣️
Tesekkur ederim canim benim😍
2 hafta veriyorum kendime, maratona basladim bile.
Daha fazla geciktiremem zaten, cunku dondugumde sizi bulmak istiyorum❤️❤️

Tmm canım anladım söz olsun o halde 2 hafta sonra kilo almadan bekliyoruz seni

İzin dönüşü kilo almazsan kaldığın yerden 2 hafta sonra direk listeye giriyorsun canım ♥️ alt liste vs değil

Kilo alırsan aldığın kiloyu verip girebiliyorsun 😘 yarın ozman son kez bildirimini bekliyoruz ardından izinli yazıyorum tatlım seni
Ooo zaten kural izin vermiyormus yani arti ile gelmeye.👏

Tamam kaptanim, bu daha iyi oldu. Iyi dileklerinizle 2 haftalik bir maratona girecegim🙏

Hedefim 55 ti canim. 3 kilo var ama en az 1.5-2 ay alir. Zaten mezuniyet sonrasinda da ya hedefi asagi cekmek ya da alt listeden devam etmeyi planliyorum. Ama tum bunlari yaparken ailemi etkiliyorum. En onemlisi cocuklari etkiliyorum.

Suan diyet disinda , devam ettirmek zorunda oldugum hayli zor bir rutine de girdim. Asil onun stresi hem diyetimi, sporumu hatta zaten zorla ictigim suyumu etkiliyor.

Dun gece hic gozumu kapayamadim bile bu sabah 8:00 de yattim 10.30 da kalktim. Son 1 haftadir hic 4ten once yatmadim zaten.
Temizlik rutini mi yoksa 👀:)
Ama onun içinde stres olmazsın değilmi umarım her şey gönlünce olur huzurlu mutlu şekilde bekliyoruz ♥️

Temizlik rutini mi yoksa 👀:)
Ama onun içinde stres olmazsın değilmi umarım her şey gönlünce olur huzurlu mutlu şekilde bekliyoruz ♥️
😄😄 ayyy yok kaptanim, o bari kalsin simdilik. Yalniz aklima geldi bunu dusunecekler simdi diye😂😂

Hayaaaat bu kadar gelme ustume, gucsuzum ben yaaaa:KK42::cry:

Haklisin canim duzenini oturttuktan sonra gelirsin insallah seni ozlicem 🥺💞

Canım benim gönlümüzün arzusu burada olman tabiiki ama senin psikolojin daha önemli. Sıkıntıların buharlaşıp uçup gitsin inşallah. Sen de kuş gibi hafiflemiş olarak dön aramıza 🙏🙏 💞💞

X