- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
Hoşbuldum canımAmin inşaAllah canım benim. Hoş geldin sende
Hedef60kgolmak if yapıyorum bı haftadır ama gruplara katılmadım ama geziyorum oralarda,belki denk gelmiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum canımAmin inşaAllah canım benim. Hoş geldin sende
kolay gelsin canım hoşgeldinHoşbuldum canım
Hedef60kgolmak if yapıyorum bı haftadır ama gruplara katılmadım ama geziyorum oralarda,belki denk gelmiştir
Oy karar verdin gidiyon he gene artık çetele tutucam kimse iki haftayı bı gün geçmesin bananeHerkesin yeni yılını da kutluyorum canlarım inşallah 2020 den çok daha güzel olur ve hepimiz hedeflerimize ulaşırız, hastalar şifa,dertliler deva bulur inşallah
2020 nin en güzel yanlarından biri KK oldu benim için kesinlikle, çok güzel duygular,sevinçler yaşadım,çok eğlendim ve ben bile çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam edeceğim. Asla bırakmayı düşünmüyorum ve hepinizi çok seviyorum
yok yahu ne rahatsizligiRahatsız mı ettik
İiyiz çok şükür deee izne ayrılan çok gelmen lazım pain ve amatör yarın ayrılıyor
demekki oyle olmus senin de dogum gunun kutlu olsun canim
tisikkir ederimCanım ve kirmizigitar çim doğum gününüz kutlu olsun, rabbim sevdiklerinizle nice sağlıklı yaşlar nasip etsin
Vaaay çok iyi tebrik ederimAcilisi yapayim
Geçen hafta 85.4
Bu hafta 84.3
Giden 1.1
Yuzde 1.288
Vaaay çok iyi tebrik ederim
Sagol canim ben de seni tebrik ederimGünaydınlarrrr
Geçen cuma:57.0
Perşembe:55.9
Fark:-1.1
Yüzde: 1.929
Tesekkurler
kızlar yavuz hocayı ara ara takip ediyorum çok güzel bilgiler paylaşıyor sizle de paylaşmış olayım
Ayy bu ne. Yaprak dökümü resmenBen bunu şimdi gördüüm cevaplara bakınca kızz ben de izne ayrılmak istiyordum bu da denk geldi ortilik işte
E Emnis kapticim ben de tekrar yoğun şekilde derse başlıcam malum düzeni oturtana kadar giremicem 1 ay kadar yaklaşık
o yüzden resmi olsun istedim birşey söylemeden ayrılmak kötü olurdu çünkü
Bu akşam da yine yedim ailemle bişeyler ama çok mutluyum onlarlayım sağlıklıyız ve bol sohbet muhabbetle geçiyor
Özelden de mesaj attım sana haberleşiriz :)
Selam canımconconlar hepinize mutlu yillar
bir kac gundur hic giremwdim siteye, oglum oglen uykusunu birakti, ve tek oyuncak eline almadan tepemde ziplaya ziplaya 15 saat grciruyoruz, halim cok fena
kilom ayni ne azaldi ne eksildi. yarin dogum gunum esim akilli bileklik almis bana hediye adimlarimi sayabilicem artik braz gec kaldi ama neyse
opuyprum hepinizi, guzel bir yil olsun saglikli sihatli maskesiz bol paracikli sporlu diyet yapmadan kilo vermeli filan
Pain Killer canım tebrik edrim. Çok güzel bir analiz. Ne emek var şurda ya
Yarışma başlangıç: 08.10.20
Başlangıç kg:67.3 hedef kg 55
ETAP SONUÇLARI
697.Etap (64,9/64/0,9/%1,39)
698.Etap sabit
699.Etap (64/63,1/0,9/%1,406)
700.Etap (63,1/61,8/1,3/%2,060)
701. Etap (61,8/60,3/1,5/%2,427)
702.Etap (60,3/61/+0,7/-%1,161)
703.Etap (61/60.7/0,3/%0,492)
704.Etap (60.7/59.6/1,1/%1,812)
705.Etap (59.6/58.9/0,7/%1,174)
706.Etap (58.9/58.1/0,8/%1,358)
==> Toplam verilen kg 9,2 <==
MENÜ UYUMLULUK
4- 11 Aralık tüm hafta eksiksiz menü paylaşımı yapılmış
11-18 Aralık tüm hafta eksiksiz menü paylaşımı yapılmış
18 -25 Aralık 1 gün eksik menü paylaşımı yapılmış
SPOR TABLOSU
11 -17 Aralık haftanın 6 günü spor yapılmış ortalama puan 206
18 -24 Aralık haftanın 4 günü spor yapılmış ortalama puan 103
ÖZET: Sevgili Pain Killer canım yarın izne ayrılacaksın ama ben söz verdiğim gibi analinizi yapayım dedim listeye girdiğin zamandan itibaren 1 kere sabit 1 kere artı gelmişsin bu oldukça iyi bir netice bence ekip adına emeklerin için teşekkür ederiz
bugüne kadar toplamda 9.2 verilen kilo ama aslında sen bundan öncede 13.takımda yine deneme süresinde kilo vermiştin onlarıda sayarsak çok çok iyi bir kilo kaybın var hedefine sadece son 3 kilo kaldı lütfen en geç 15 ocakta gel ve kaldığından yerden devam et MEZUN OL seni seviyoruz, sen bizim bir parçamızsın kaldığın yerde seni bekliyoruz
Evet canım, bir şey değişmiyor, ama yine de yeni bir takvimin heyecanı ve iyi dilekler taze bir başlangıç hissi veriyorGüzel cağnıımm hatunlar, rakamlar değişmesiyle belki bişey değişmiyor ve aynı sabaha uyanacağız yarın... İnsanoğluyuz ama vesile olmadan geleceğe Umut yüklemeyi unuttuk.
Yeni yıl bir rakamdan da ibaret olsa biz gene umut ve hayal ekelim İnşallah her birinizin niyeti hayali bu yıl ile filiz versin güzellikler olsun hep
Mehfam kuzum doğum günün 3 saat önceden kutlarım çok çok mutlu olacağın bı yaş olsun
Herkesin yeni yılını da kutluyorum canlarım inşallah 2020 den çok daha güzel olur ve hepimiz hedeflerimize ulaşırız, hastalar şifa,dertliler deva bulur inşallah
2020 nin en güzel yanlarından biri KK oldu benim için kesinlikle, çok güzel duygular,sevinçler yaşadım,çok eğlendim ve ben bile çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam edeceğim. Asla bırakmayı düşünmüyorum ve hepinizi çok seviyorum
Kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun sağlık Hızır mutluluk dolu bir yıl diliyorum. Yeni yılda kilolar gitsin sağlıklı ve fit vücutlar gelsin
Huzurlu mutlu bir yil dilerim hepinize
Mutlu yıllar fit hatunlarHepimize nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere inşallah
Tebriklerr vee gozun aydin 60lara giris yapmissinKızlar ben de yapayım kilo bildirimimi
Dün gece bazı kaçamaklar oldu maalesef Sabah baskül biraz oynaktı. Hiç zorlamayayım. Dünün fotosunu paylaşayım
Geçen cuma: 70.4
Bu cuma: 69.5
Fark: - 0.9
Yüzde: 1,278
Hedef: 69.3(önümüzdeki hafta regl olacağım küçük tutayım)
Teşekkür ederim canım. Evet ya sonun da gördüm şükür. 70'lerden Hızla uzaklaşmak temennisiyleTebriklerr vee gozun aydin 60lara giris yapmissin
Oh masallah artilar gitmis gayet guzel bir eksi de gelmis super sonucAcilisi yapayim
Geçen hafta 85.4
Bu hafta 84.3
Giden 1.1
Yuzde 1.288
Yuzde gozlerimi kamastirdi listeye girip mezun olcan hemen masallah canimGünaydınlarrrr
Geçen cuma:57.0
Perşembe:55.9
Fark:-1.1
Yüzde: 1.929
Hosgelmis 6 laaar gule gule carcabuk gitsinler kuzuKızlar ben de yapayım kilo bildirimimi
Dün gece bazı kaçamaklar oldu maalesef Sabah baskül biraz oynaktı. Hiç zorlamayayım. Dünün fotosunu paylaşayım
Geçen cuma: 70.4
Bu cuma: 69.5
Fark: - 0.9
Yüzde: 1,278
Hedef: 69.3(önümüzdeki hafta regl olacağım küçük tutayım)