Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkesin yeni yılını da kutluyorum canlarım inşallah 2020 den çok daha güzel olur ve hepimiz hedeflerimize ulaşırız, hastalar şifa,dertliler deva bulur inşallah :KK200:
2020 nin en güzel yanlarından biri KK oldu benim için kesinlikle, çok güzel duygular,sevinçler yaşadım,çok eğlendim ve ben bile çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam edeceğim. Asla bırakmayı düşünmüyorum ve hepinizi çok seviyorum :KK19::KK200::rolleyes:
Oy karar verdin gidiyon he gene artık çetele tutucam kimse iki haftayı bı gün geçmesin banane 😭

Rahatsız mı ettik 🤭🤣🤣

İiyiz çok şükür deee izne ayrılan çok gelmen lazım 🤭👀 pain ve amatör yarın ayrılıyor 🙈
yok yahu ne rahatsizligi🤪

yok kaptan stres oluyorum biliyosun cok vala, biraz kiki verip oyle gelcem sen kizlari yollamamaya bak 🤣
İyiki doğdun, doğum günün kutlu olsun kirmizigitar kirmizigitar
Demekki aynı gün doğmuşuz 🤭
demekki oyle olmus🥰 senin de dogum gunun kutlu olsun canim
Canım💜 ve kirmizigitar kirmizigitar çim doğum gününüz kutlu olsun, rabbim sevdiklerinizle nice sağlıklı yaşlar nasip etsin🥰🌷🌷
tisikkir ederim 😍

bu arada Pain Killer Pain Killer ve Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak siz neden izine gisiyosunuz yaw kaptan karalar baglamis

Acilisi yapayim
Geçen hafta 85.4
Bu hafta 84.3
Giden 1.1
Yuzde 1.288 🤗🤗

Eklentiler

• 20210101_091549.jpg
    20210101_091549.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 20
Günaydın kızlar💞
Sevdiklerimizle, mutlu huzurlu bir yıl diliyorum hepimize

kızlar yavuz hocayı ara ara takip ediyorum çok güzel bilgiler paylaşıyor sizle de paylaşmış olayım

Canım ben de izliyordum bir ara. Çok güzel bilgiler paylaşıyor. 💞
Ben bunu şimdi gördüüm cevaplara bakınca kızz ben de izne ayrılmak istiyordum bu da denk geldi ortilik işte :KK70:
E Emnis kapticim ben de tekrar yoğun şekilde derse başlıcam malum düzeni oturtana kadar giremicem 1 ay kadar yaklaşık
o yüzden resmi olsun istedim :KK66: birşey söylemeden ayrılmak kötü olurdu çünkü
Bu akşam da yine yedim ailemle bişeyler ama çok mutluyum onlarlayım sağlıklıyız ve bol sohbet muhabbetle geçiyor :KK68:
Özelden de mesaj attım sana haberleşiriz :)
Ayy bu ne. Yaprak dökümü resmen 😱
Doktorcum, düzenini kur hemencecik dön inşallah. Fazla bekletme bizi. Özleriz 🥺

conconlar hepinize mutlu yillar:deli::deli::deli::deli::deli:

bir kac gundur hic giremwdim siteye, oglum oglen uykusunu birakti, ve tek oyuncak eline almadan tepemde ziplaya ziplaya 15 saat grciruyoruz, halim cok fena:KK43:

kilom ayni ne azaldi ne eksildi. yarin dogum gunum🤣🥰 esim akilli bileklik almis bana hediye🤣 adimlarimi sayabilicem artik🤭 braz gec kaldi ama neyse🤣

opuyprum hepinizi, guzel bir yil olsun saglikli sihatli maskesiz bol paracikli sporlu diyet yapmadan kilo vermeli filan🤪
Selam canım
Nice nice güzel yılların olsun inşallah :KK36:

Emoticons

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI BİREYSEL ANALİZ
Pain Killer Pain Killer

Yarışma başlangıç: 08.10.20
Başlangıç kg:67.3 hedef kg 55

⬆️⬇️⬆️ETAP SONUÇLARI ⬆️⬇️⬆️

697.Etap (64,9/64/0,9/%1,39)
698.Etap sabit
699.Etap (64/63,1/0,9/%1,406)
700.Etap (63,1/61,8/1,3/%2,060)
701. Etap (61,8/60,3/1,5/%2,427)
702.Etap (60,3/61/+0,7/-%1,161)
703.Etap (61/60.7/0,3/%0,492)
704.Etap (60.7/59.6/1,1/%1,812)
705.Etap (59.6/58.9/0,7/%1,174)
706.Etap (58.9/58.1/0,8/%1,358)

==> Toplam verilen kg 9,2 <==

👩‍🍳 MENÜ UYUMLULUK 👩‍🍳
4- 11 Aralık tüm hafta eksiksiz menü paylaşımı yapılmış
11-18 Aralık tüm hafta eksiksiz menü paylaşımı yapılmış
18 -25 Aralık 1 gün eksik menü paylaşımı yapılmış

🤸🏼‍♀️SPOR TABLOSU 🤸🏼‍♀️
11 -17 Aralık haftanın 6 günü spor yapılmış ortalama puan 206
18 -24 Aralık haftanın 4 günü spor yapılmış ortalama puan 103

ÖZET: Sevgili Pain Killer Pain Killer canım yarın izne ayrılacaksın ama ben söz verdiğim gibi analinizi yapayım dedim ♥️ listeye girdiğin zamandan itibaren 1 kere sabit 1 kere artı gelmişsin bu oldukça iyi bir netice bence ekip adına emeklerin için teşekkür ederiz 🤗
bugüne kadar toplamda 9.2 verilen kilo ama aslında sen bundan öncede 13.takımda yine deneme süresinde kilo vermiştin onlarıda sayarsak çok çok iyi bir kilo kaybın var 🤩🤩 hedefine sadece son 3 kilo kaldı lütfen en geç 15 ocakta gel ve kaldığından yerden devam et MEZUN OL 🤩🤩🤩 seni seviyoruz, sen bizim bir parçamızsın kaldığın yerde seni bekliyoruz ❤️❤️
Pain Killer Pain Killer canım tebrik edrim. Çok güzel bir analiz. Ne emek var şurda ya💞
Takıma 3 gün arayla girmişiz. Ben de 5 ekimde gelmiştim. Hatta sanırım ilk ortimdin 😍
Güzel cağnıımm hatunlar, rakamlar değişmesiyle belki bişey değişmiyor ve aynı sabaha uyanacağız yarın... İnsanoğluyuz ama vesile olmadan geleceğe Umut yüklemeyi unuttuk.

Yeni yıl bir rakamdan da ibaret olsa biz gene umut ve hayal ekelim İnşallah her birinizin niyeti hayali bu yıl ile filiz versin güzellikler olsun hep 🌱

Mehfam Mehfam kuzum doğum günün 3 saat önceden kutlarım 💐🤗 çok çok mutlu olacağın bı yaş olsun ❣️
Evet canım, bir şey değişmiyor, ama yine de yeni bir takvimin heyecanı ve iyi dilekler taze bir başlangıç hissi veriyor 🤗🤗
Güzel bir yıl olsun hepimiz için 😘😘
Herkesin yeni yılını da kutluyorum canlarım inşallah 2020 den çok daha güzel olur ve hepimiz hedeflerimize ulaşırız, hastalar şifa,dertliler deva bulur inşallah :KK200:
2020 nin en güzel yanlarından biri KK oldu benim için kesinlikle, çok güzel duygular,sevinçler yaşadım,çok eğlendim ve ben bile çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam edeceğim. Asla bırakmayı düşünmüyorum ve hepinizi çok seviyorum :KK19::KK200::rolleyes:

Kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun sağlık Hızır mutluluk dolu bir yıl diliyorum. Yeni yılda kilolar gitsin sağlıklı ve fit vücutlar gelsin
😘😘😘

Huzurlu mutlu bir yil dilerim hepinize 💐

Hepimize nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere inşallah😍💖☀️
Mutlu yıllar fit hatunlar 😍

Kızlar ben de yapayım kilo bildirimimi
Dün gece bazı kaçamaklar oldu maalesef 🙈 Sabah baskül biraz oynaktı. Hiç zorlamayayım. Dünün fotosunu paylaşayım

Geçen cuma: 70.4
Bu cuma: 69.5
Fark: - 0.9
Yüzde: 1,278
Hedef: 69.3(önümüzdeki hafta regl olacağım küçük tutayım)

Eklentiler

• IMG_20201231_100948.jpg
    IMG_20201231_100948.jpg
    129,5 KB · Görüntüleme: 25
Dün gece bazı kaçamaklar oldu maalesef 🙈 Sabah baskül biraz oynaktı. Hiç zorlamayayım. Dünün fotosunu paylaşayım

Tebriklerr vee gozun aydin 60lara giris yapmissin 👏👏🤩

Acilisi yapayim
Geçen hafta 85.4
Bu hafta 84.3
Giden 1.1
Yuzde 1.288 🤗🤗
Oh masallah artilar gitmis gayet guzel bir eksi de gelmis super sonuc 😍
Günaydınlarrrr😍
Geçen cuma:57.0
Perşembe:55.9
Fark:-1.1
Yüzde: 1.929
Yuzde gozlerimi kamastirdi listeye girip mezun olcan hemen masallah canim 😍

Hosgelmis 6 laaar gule gule carcabuk gitsinler kuzu 🤗🥰

X