Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydiin çıtır hatunlar 😍

Sabah 15 dk lik yürüyüş sonrası bildireyim

Cuma: 66.5
Pazartesi: 67.5
Bugün: 66.3 (-200)

Oran: 0,30
Hedef: 65.7

IMG_20201231_103352.jpg

E Emnis

ummhnisa ummhnisa ben de tartıldım bugün akşam kendime güvenemediğim için ama bir ihtimal durdururum kendimi yarın da tartılır yiyeceklerimi sabahtan yiyip akşama kadar yakarım diye bi düşüncem de var bakalım ne olur ne biter😂😂
Bende tartılıcam şimdi akşam için özel Bi planımız yok ama bir ihtimal kaçırırsam yemeği diye. Yarın yine tartılıcam😊

Bende tartılıcam şimdi akşam için özel Bi planımız yok ama bir ihtimal kaçırırsam yemeği diye. Yarın yine tartılıcam😊
Bizim de bi planımız yok ama köye gidicez yasakları orda amcamlarla geçiricez her akşam çay faslı oluyor şimdi de kalkıp babamın isteği üzeirne kadayıflı muhallebiyle limonlu kurabiye yapıcam😂☺o yüzden güvenemiyorum😂

E Emnis kaptanım ben biraz izin alsam olur mu?
Son 2 haftadır iyi katılım gösteremiyorum evde yoğunluk var.
yeni yılla alakalı da extra düzenimiz değişiyor. Yeni düzene ayak uydurunca döneceğim hemen.
Canım ev çocuklar vs zor oluyor dersen birşey diyemem ama geçici bir durum ise biraz sayfadan uzak kalmana birşey demeyiz eğer uzun sürmeyecekse 1 haftalık falan bir durum ise hiç boşa çıkma sonra dönüş ne olur ne olmaz 👀

Ben tartildim canim
850 gram vermisim🥳 ama bu aksam hepsini geri alicam herhalde 😂
Yaniiii listeyeee girildiiiii :KK73: :KK73:

Gerçi bakma listeye girişte izne çıktığın kilodan düşeceğiz o yüzdenn şuan 66.5 ise 66.7 ile izne çıktığın için 200 gram eksi yansıyacak listeye ona göre ye akşam 🤣🤣

Yaniiii listeyeee girildiiiii :KK73: :KK73:

Gerçi bakma listeye girişte izne çıktığın kilodan düşeceğiz o yüzdenn şuan 66.5 ise 66.7 ile izne çıktığın için 200 gram eksi yansıyacak listeye ona göre ye akşam 🤣🤣
Eyvaahh 😄😄 ben de 850 gram diye havalardaydim 😂😂
Aksam annem sevdigimiz her seyden yapiyor valla elimden geleni yapacagim😊👍

X