Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tartılıcam şimdi akşam için özel Bi planımız yok ama bir ihtimal kaçırırsam yemeği diye. Yarın yine tartılıcamummhnisa ben de tartıldım bugün akşam kendime güvenemediğim için ama bir ihtimal durdururum kendimi yarın da tartılır yiyeceklerimi sabahtan yiyip akşama kadar yakarım diye bi düşüncem de var bakalım ne olur ne biter
Bizim de bi planımız yok ama köye gidicez yasakları orda amcamlarla geçiricez her akşam çay faslı oluyor şimdi de kalkıp babamın isteği üzeirne kadayıflı muhallebiyle limonlu kurabiye yapıcam☺o yüzden güvenemiyorumBende tartılıcam şimdi akşam için özel Bi planımız yok ama bir ihtimal kaçırırsam yemeği diye. Yarın yine tartılıcam
Canım ev çocuklar vs zor oluyor dersen birşey diyemem ama geçici bir durum ise biraz sayfadan uzak kalmana birşey demeyiz eğer uzun sürmeyecekse 1 haftalık falan bir durum ise hiç boşa çıkma sonra dönüş ne olur ne olmaz
Yaniiii listeyeee girildiiiiiBen tartildim canim
850 gram vermisim ama bu aksam hepsini geri alicam herhalde
İp ucu vermiyor musun kilo hakkındaGünaydın arkadaşlar
Bende tartıldım bu gün tartıldım
Şimdi kahvaltı yapıyorum sonra ufaklığı uyutup kızların siparişlerine girişecem
Aynen an akıllıca olanı bu galibaBende tartılıcam şimdi akşam için özel Bi planımız yok ama bir ihtimal kaçırırsam yemeği diye. Yarın yine tartılıcam
Harikasın canım çok sevindim
Tebriklerr canım eksiye düşmüşsünGunaydiin çıtır hatunlar
Sabah 15 dk lik yürüyüş sonrası bildireyim
Cuma: 66.5
Pazartesi: 67.5
Bugün: 66.3 (-200)
Oran: 0,30
Hedef: 65.7
Eki Görüntüle 2750881
E Emnis
Şükür ya hatta 66.0 i gördüm foto da çektim ama yok artık afkurma tartı kardeş dedimTebriklerr canım eksiye düşmüşsün
Eyvaahh ben de 850 gram diye havalardaydimYaniiii listeyeee girildiiiii
Gerçi bakma listeye girişte izne çıktığın kilodan düşeceğiz o yüzdenn şuan 66.5 ise 66.7 ile izne çıktığın için 200 gram eksi yansıyacak listeye ona göre ye akşam
Kaptanim ben bu sabah tarti fotosu cektim bugunun tarihiyle. Karisiklik olmasin diye yarin paylasiyoruz dimi aklimda oyle kalmisBugün tartılan kızlar fotoğraflarınızı görmedim doğru olsun canlar aman tarih foto nick eksiksiz olsun lütfen
Evet canım istersen bugünde paylaş sorun değil bakarız yanlış birşey var mı ama yarın mutlaka olsun foto tekrarKaptanim ben bu sabah tarti fotosu cektim bugunun tarihiyle. Karisiklik olmasin diye yarin paylasiyoruz dimi aklimda oyle kalmis
Yaa delisin senŞükür ya hatta 66.0 i gördüm foto da çektim ama yok artık afkurma tartı kardeş dedim