- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
Tamam canım yağlı herhangi birşey yakışıyor , tuzsuz sürülen peynir de olur,fıstık ezmesi de gidiyorAy zaten senin wasalara bi heves ediyorum gördükçe
Hafta sonu kendime peksimet yapayım da onunla deneyeyim bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım yağlı herhangi birşey yakışıyor , tuzsuz sürülen peynir de olur,fıstık ezmesi de gidiyorAy zaten senin wasalara bi heves ediyorum gördükçe
Hafta sonu kendime peksimet yapayım da onunla deneyeyim bari
Kuzu tüm bu onerileri ideal kiloma inince yaparim tahinli olan haric simdi inene kadar diyetisyen ne derse oDene bak hatrım için bayılırsın cnm
migrosa vegan sürülebilir peynir gelmiş fiyatına bakmadım ama bi bak istersen onu da sürebilirsin
Vegan peynir mi valla bir yaşıma daha girdim. Ay çok mu yaşlıyım acaba. Hiç bilmiyorum böyle şeyleriDene bak hatrım için bayılırsın cnm
migrosa vegan sürülebilir peynir gelmiş fiyatına bakmadım ama bi bak istersen onu da sürebilirsin
peki kuzum ısrar etmiyim seviom siziKuzu tüm bu onerileri ideal kiloma inince yaparim tahinli olan haric simdi inene kadar diyetisyen ne derse o
Evet canım ben pek beğenmemiştm gerçi de belki bu güzeldir evde de yapıyolar kajudan bademden filanVegan peynir mi valla bir yaşıma daha girdim. Ay çok mu yaşlıyım acaba. Hiç bilmiyorum böyle şeyleri
Ben de seni seviom canisi önerilerin cok guzel ben listeyle gittigim icin yapamiyorum canim yanlış anlamapeki kuzum ısrar etmiyim seviom sizi
yok kuzum ne yanlış anlaması hepimiz işe yarayan şeyleri, diyete uygun güzel tarifleri paylaşıyoruz biri faydalanır elbet ama herkesin zevki farklı aşk ponçiğim emir önde mi kız yeni açtımBen de seni seviom canisi önerilerin cok guzel ben listeyle gittigim icin yapamiyorum canim yanlış anlama
Sana da doyum olmaz cnm iyi gecelerKuzular muhabbetinize doyum olmaz. Ben hafiften çekiliyorum dinlenmeye. Sabahın köründe kalk borusunu çalar oğlum
Hayırlı geceler cümleten
Ben bir ara zumbaya giderken almıştım bir tane iyiydi ama şimdi oğlan ufaklık uyuyor odada bir ara bakıp yazayım sana markasını decathlon dan almıştım.Valla bazen o kadar acıyor ki iki tane takıyorum spor yaparken. Ama sütyenlerim rahat genelde. Sırtımı acıtmıyorlar. Sporcu sütyeni de güzeldi ama tam sıkı tutması gereken yeri gevşek yapmışlar
Başka marka denemem lazım sanırım
Aynen canim emir onde de bence serhat kazaniryok kuzum ne yanlış anlaması hepimiz işe yarayan şeyleri, diyete uygun güzel tarifleri paylaşıyoruz biri faydalanır elbet ama herkesin zevki farklı aşk ponçiğim emir önde mi kız yeni açtım
Sana da doyum olmaz cnm iyi geceler
İyi geceler canimKuzular muhabbetinize doyum olmaz. Ben hafiften çekiliyorum dinlenmeye. Sabahın köründe kalk borusunu çalar oğlum
Hayırlı geceler cümleten
Du bakalım yaaAynen canim emir onde de bence serhat kazanir
aldı adamımDu bakalım yaa
Gitti Emir uzuldum cok mahzundu kuzum yolu acik olsunDu bakalım yaa
tebrikler kaptancımaldı adamım
Barboya helal olsun ama serhatı destekledi onu istedi falan bu saatten sonra hangisi birinci olsa üzülmem hakeden kazanacak emirde iyiydi ama eksik yanları vardı geliştirmedi kendini maalesef.
Kıyamam yaa ama üzülme canım ilk 3teydi sonuçta ve çok iyi yerlere geleceğine eminim belki lüks bir otelde çalışır bodrumda oteldeydi di mi ordan gelmiştiGitti Emir uzuldum cok mahzundu kuzum yolu acik olsun
Menü çok güzel sporda olsaymış tamamlanmış olacakmış spor olmadığında günlük adım sayısı yada aktiviteyi arttırabilirsen bu bile birşeydir.Selam
11.00
2kaşık menemen
13.00
Sütlü kahve
14.00
2kaşık tavuk döner eti( yaklaşık 50 gram)
2d.ekmek
17.00
2kaşık yulaf
1çayb.süt
1kaşık pekmez
2ceviz
1kare çikolata ile yulaf lapası
18.30
4 altınbaşak bisküvi arasına 2tatlı kaşığı labne peyniri
1elma
Yeşilçay
Çok iyi canım akşam yemeği yerine Züber mi tercih etttinBugün menüm
Sabah sade filtre kahve,2 wasa üzeri fıstık ezmesi,tarçın ve yeşil elma
Öğlen 1 dilim ekmek kadar pide ,tavuk şiş , bol salata ve ezme
Biraz önce 1 züber bar, bitki çayı
2 lt su , 4000 adım, 15 dk leslie
@Pain Killer @_Reyyan
Afiyet olsun tatlım spor ve menü çok iyi olmuş11.15
2küçük haşlanmış yumurta, süzme peynir, salatalık, tb ekmek(14gr)
15.15
1tane elma, leblebi(30gr)
18.00
10 15 tane hamsi ve küçük parça ekmek
Su:3lt
Spor:28dk cardio
Akşam olmamış börek illa yenecekse keşke öğlen 1 dilim olmak üzere yenseymiş çok iyi olurmuş canım.hem makarna hem börek fazlaca karbonhidrat olmuş burada yarın dengelersen şahane olurSabah
Sahanda iki yumurtalı omlet
Zetin
Peynir
Salatalık
Ögle
Yok
Akşam
1 kase brokoli çorbası
Yarım porsiyon makarna
2 dilim börek
Menüde sporda harika canım29 Aralık Salı
13.00: 1 haşlanmış yumurta, 3 küp peynir, 3 zeytin, 1 dilim ev yapımı mayasız siyez ekmeği, beyaz lahana, turp, yeşil çay
Ara: 1 dilim mayasız siyez ekmeği, 2 tatlı kaşığı nar
17.30: 1 tabak yeşil mercimek yemeği, bol salata, 1 avuç elma kurusu
Su: 2,5 lt
Spor: 30 dk leslie boosted, 15 dk fitness partnerim yağ yakma, 10 dk chloe hiit to burn
Emnis @_Reyyan hawar
Çok iyi nazcım sporda bekliyoruzzzİyi akşamlar
10.00 2 yumurtadan omlet kk peynir zeytin Şekersiz çay
15.00
Yarım simit peynir
Akşam 19.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak yogurt lu cevizli kereviz salatası
2lt su
Afiyet olsun Almilacım harika menü
Hanımm hanımm yani artık çarşamba oldu kek mek görmeyelim menülerde :)
Menü güzel canım
Menüde sporda çok iyi canımSabah 10:00
2 dilim uno denge
Tereyağında yumurta
Çökelek, zeytin
Pekmez, ceviz
ara
2 Mandalina
Elma
1 kepekli grisini
akşam 16:00
1 büyük tabak ıspanak
Yarım kase yoğurt
ara
2 avuç beyaz leblebi kuru üzüm çiğ fıstık karışımı
2 ,5 lt su bolca şekersiz çay 1 kupa rezene
3 mil leslie
Toplamda 10600 adım
Emnis @_Reyyan belmayne
Ay evet sonradan bende üzüldüm şaşkındı maşkındı ama neyse 3.oldu o da bir başarıGitti Emir uzuldum cok mahzundu kuzum yolu acik olsun