Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Durmaya çalıştım kaptanm 👀

Demiiyoo yapıyor yapıyor hunharca yemek yapiyolar bizim pederin aşçı olduğunu anlatmismiydim🙈🤣

Şimdi şöyle oluyor işaret parmağı boylarında içlerinde %40 sütlü göce, %40 pirinç, %20 de bulgur var bacım 🤭
AA küçücüklermiş yaaa. Dolma deyince gözümde tombik tombik bişiler canlanmıştı 😂😂

Kahvaltında görünce aklıma geldi. Ablam da fonksiyonel beslenme için bir diyetisyenle görüştü. O da kahvaltıda tahin önermiş. Ama ben kalorisinden dolayı çekindim. Sana da diyetisyen önerdi değil mi. Acaba eklesem mi arada 🤔
Canim bu iki hafta hayvansal protein olmadigi icin tahminimce tok tutsun diye verdi diyetisyen normalde tahinden cok haz etmem ama gercekten tok tutuyor cok abartmamak kaydiyla ara ara yapilabilir canim

Bu menülere bu haftada güzel Bi eksi gelicek senden ortim 🎉🎉
Canim insallah tartilmiyorum pazartesiden beri ama regl olmanin ve hayvansal protein yememenin verdigi bir halsizlik var insallah eksi gelir canim gecen hafta 1.5 kilo gidince bu hafta muhtesem bi sonuc beklemiyorum ama ekside olurum insallah 💞

Canim insallah tartilmiyorum pazartesiden beri ama regl olmanin ve hayvansal protein yememenin verdigi bir halsizlik var insallah eksi gelir canim gecen hafta 1.5 kilo gidince bu hafta muhtesem bi sonuc beklemiyorum ama ekside olurum insallah 💞
Normal canım halsiz olman. Bence sonuç güzel olucak gibi geliyor bana. Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum ben de bakalım artılarımdan kurtulup ne kadar eksi görücem

Normal canım halsiz olman. Bence sonuç güzel olucak gibi geliyor bana. Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum ben de bakalım artılarımdan kurtulup ne kadar eksi görücem
İnersin canim regl oldugun için sislik gider baya bi de son iki gun minimum karbonhidrat yaparsan mutlaka gider 👍

Canim guzel menu detoks suyunu tek basina icmek bobrekleri cok yoruyor eger normal su icmediysen mutlaka ic canim 💞
Bugün içmedim sayılır bundan sonra dikkat edicem canım sağol
İnersin canim regl oldugun için sislik gider baya bi de son iki gun minimum karbonhidrat yaparsan mutlaka gider 👍
Az da olsa eksi göreceğimi düşünüyorum canım bakalım cumaya ne kaldı şurda 🥰

Bugün içmedim sayılır bundan sonra dikkat edicem canım sağol

Az da olsa eksi göreceğimi düşünüyorum canım bakalım cumaya ne kaldı şurda 🥰
İnsallah canim ablamin diyetisyeni bitki cayindan sonra bile subic demis bobrekler yorulmasin diye dikkat edelim sagligimiz onemli 🤗💞
Goreceksin canim ben inanıyorum 👍

Ay ben tahin aşığıyım yaaa. Ama çok uzun zamandır yemedim. Azıcık eklerim menüye hafta sonu 🤗

Mutlaka sabah ye canim aglen aksam olmasin tok tutuyor bir ck yesen bile 💞

kızlar ekmek ya da wasa üstüne tahin,onun üstüne de incir ya da hurma,hangi meyve isterseniz müthiş oluyor bir de tarçın serpince :KK8:
yanında kahveyle çok iyi gidiyor yarın yapayım bari ay :rolleyes:

Oturup bir kase tahin pekmez yermişim 😂😂 Ay onu yakmak için kaç kilometre koşmak gerekir sonra 😬😬
Yok canım eklersem bir çy eklerim. Onu da sade olarak 😋
Aynen canim 1 saat sporla yakarsin anca 🙃 bana tatli kasigi dedi cok sevmeyince tatli kasigini tahine bandiriyorum incirinnustune döküyorum cok az bile olda oglene kadar tutuyo gercekten 👍

kızlar ekmek ya da wasa üstüne tahin,onun üstüne de incir ya da hurma,hangi meyve isterseniz müthiş oluyor bir de tarçın serpince :KK8:
yanında kahveyle çok iyi gidiyor yarın yapayım bari ay :rolleyes:
Seni bi şefe verecez bak, wasa ustu tahin hurma tarcin hayal edemedim 😂
Ben zorunluluktan yiyorum canisi tahini cocukken kotu bi tecrubem oldu anlatmiyim sirf diyet icin cok az yiyorum

Seni bi şefe verecez bak, wasa ustu tahin hurma tarcin hayal edemedim 😂
Ben zorunluluktan yiyorum canisi tahini cocukken kotu bi tecrubem oldu anlatmiyim sirf diyet icin cok az yiyorum
Dene bak hatrım için :KK70: bayılırsın cnm
migrosa vegan sürülebilir peynir gelmiş fiyatına bakmadım ama bi bak istersen :KK66: onu da sürebilirsin

X