Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oyyy canım beniiim nasıll sevindiiimmm :KK71:maşallah yaaa 80leri de gördün artık :KK59: kız benden önce 50lere ulaşıcan :KK70:
belmayne belmayne cim de dua etmiş bak Allah ondan da razı olsun :KK22: senden de razı olsun kuzum beniim oy oy oy aşk pıtırcığım bitanem :KK200:
Kaç ayda gitmiş olduu 31 :rapci:
Kuzummm cok tesekkur ediyorum valla ben de hâlâ şoktayım 🤩
Temmuz 2020 de basladim canim 6 ay oldu 😍💞

6 ayda 31 kilo ya masallah masallah :nazar::nazar:

Allahim duy sesimi 6 ayda 21 kiloyada raziyim 😂
Cok azimlisin ama masallah cok guzel spor da yapiyorsun ben bi gun yapsambi gun aksatiyorum 🙄

Ay kırıldı galiba canımcım😂. Böyle devam etsin inşallah🙏

Çok güzel canım. Tebrik ederim 💞

İnşallah canım.😍 Şu altıları bir göreyim artık 🙏

Bu hafta uçtuk resmen yaaa😍😍
Süpersin canım. Ama sen verdikçe ben mezun olup bizi bırakacaksın diye üzülüyorum 🥴
Ben en az 1 yıl daha buradayım sanırım :KK70: ama hedefime ulaşsam da ayrılmak istemem burası ve sizler , bana çok iyi geldiniz ve eğlenerek öğreniyorum hala bu a çok mutlu ediyor :KK200:
Yok be kuzum ben gene burada sık sık olurum bende tartinirim cuma sizinle 🤗 bu arada son 1.7 felan kaldı onu da 2.5 hafta da verirsem artık 🤭
Canım son hedefin kaç? bence onun birkaç kilo altına inene kadar diyeti bırakma sonra da kendini gözlemleyerek belli bir aralıkta tutmaya çalış çünkü bayağı kilolu bi geçmişimiz olduğu için vücut kolay alabilir
canlar konuyla alakasız ama sizden bir ricam olacak kuruma sözleşmeli mimar alındı bugun başladı.
Allahın izniyle Adanaya tayinimin olması için büyük bir adımdı dualarınızda bana hayırlısıyla tayinimin olması için yer verirseniz çok sevinirim :KK200:
El_Em El_Em @_Reyyan Pain Killer Pain Killer belmayne belmayne @thequeensgambit @ummhnisa Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Nikinik Nikinik nnurc nnurc yarimuhendis yarimuhendis @gamzem23 @Amor-a ve yeni arkadaşlar :KK200:
Ah canım beniiim bu hafta en güzel haberler senden vallahi :KK71::KK75: tamam ben de dua edeceğim canım benim inşallah gönlünce tayin olur çok çok mutlu olursun orada da :dua::KK76::KK200: Adana ya annemle gitmeyi seviyoruz yılda bir filan seneye de gelirsek görüşürüz inşallah :rolleyes:
♥️
İstanbul dışı sayılır aslında canım 🙈🤣
Ağvadayız :)
REsimlerini atmıştııın çok güzeldii keyifli vakit geçirirsiniz inşallah kaptancım :KK68:
9:30
1portakal

10:30
Sutlu kahve
1 fistik ezmeli wasa

16:15
1 tavuk but
Salata-yogurt

Aksama kahve olabilir.

su : 2 litre
Spor : 80 dk Eliptik
Yuruyus yok.

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
çok güzel cnm :KK200: ben dün biraz kaçırdım yazmadım ondan

Kızlar tüm takımı tebrik ediyorum 2.lik de gelmiş bu hafta :rolleyes: Nikinik Nikinik canım bireysel dereceni çok tebrik ediyorum :KK200:
Orticim Pain Killer Pain Killer seni de ayrıca tebrik ederim canım :KK200:

Ben en az 1 yıl daha buradayım sanırım :KK70: ama hedefime ulaşsam da ayrılmak istemem burası ve sizler , bana çok iyi geldiniz ve eğlenerek öğreniyorum hala bu a çok mutlu ediyor :KK200:

Canım son hedefin kaç? bence onun birkaç kilo altına inene kadar diyeti bırakma sonra da kendini gözlemleyerek belli bir aralıkta tutmaya çalış çünkü bayağı kilolu bi geçmişimiz olduğu için vücut kolay alabilir

Ah canım beniiim bu hafta en güzel haberler senden vallahi :KK71::KK75: tamam ben de dua edeceğim canım benim inşallah gönlünce tayin olur çok çok mutlu olursun orada da :dua::KK76::KK200: Adana ya annemle gitmeyi seviyoruz yılda bir filan seneye de gelirsek görüşürüz inşallah :rolleyes:

REsimlerini atmıştııın çok güzeldii keyifli vakit geçirirsiniz inşallah kaptancım :KK68:

Kızlar tüm takımı tebrik ediyorum 2.lik de gelmiş bu hafta :rolleyes: Nikinik Nikinik canım bireysel dereceni çok tebrik ediyorum :KK200:
Tesekkur ederim canim darisi birincilige ve tum takima olsun insallah 🤗

Ay insallah canim ya ne guzel olur 😍💞 cok sagol canim insallah olur 🤲🏻

Canım ortim beni bu kaçamaklar mahvetti 😔
Diyor ya Orhan Veli
Severim Orhan veli yi orticim ☺️
Orhan Veli ye selam, hiç kaçamak yapmamış gibi yola devam 😂😂
Oyyy maşallah sana kuzum😍
Azmin ayaklı halisin valla 🧿
Kalanlar da hemencecik gitsin, bir daha da gelmesinler inşallah 🤗

Ay Canımcım valla aile gibi oldu burası 🤗
Ben de hedefimi 60 a çekmeyi düşünüyorum. Dükkan kapanana kadar buradayız 😂😂

Cok azimlisin ama masallah cok guzel spor da yapiyorsun ben bi gun yapsambi gun aksatiyorum 🙄
Sağol canım 🥰 zaten kalanlar daha zor gider 6 aya hedefim 65 falan insallah 🤩 21 ne ki verir gidersin insallah 🤗
Ben sporu seviyorum canim kafam dagiliyor kendimi cok iyi hissediyorum yaglar yandikca 🙃

Emoticons

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI BİREYSEL ANALİZ
belmayne belmayne

Yarışma başlangıç: 05.10.20
Başlangıç kg:78.8 hedef kg 65

⬆️⬇️⬆️ETAP SONUÇLARI ⬆️⬇️⬆️

697.etap (77,2/76.8/0,4/%0,52)
698.etap (76.8/76,2/0,6/%0,78)
699.etap (76,2/74,5/1,7/%2,231)
700.etap (74,5/74,1/0,4/%0,537)
701.etap (74,1/73,6/0,5/%0,675)
702.etap (73,6/72,1/1,5/%2,038)
703.etap (72,1/71,7/0,4/%0,554)
704.etap (71,7/71,6/0,1/%0,139)
705.etap (71,6/71,4/0,2/%0,279)
706.etap (71,4/70,4/1/%1,401)

==> Toplam verilen kg 8,4 <==

👩‍🍳 MENÜ UYUMLULUK 👩‍🍳
4- 11 Aralık tüm hafta eksiksiz menü paylaşımı yapılmış
11-18 Aralık tüm hafta eksiksiz menü paylaşımı yapılmış
18 -25 Aralık tüm hafta eksiksiz menü paylaşımı yapılmış

🤸🏼‍♀️SPOR TABLOSU 🤸🏼‍♀️
11 -17 Aralık haftanın 6 günü spor yapılmış ortalama puan 95
18 -24 Aralık haftanın 6 günü spor yapılmış ortalama puan 108

ÖZET: Sevgili belmayne belmayne dostum 🤗 öncelikle bu gecikme için özür dilerim 🙈
Analizine gelecek olursak tablo harika ekimden bu yana takıma hiç artı getirmemiş aksine genelde çok güzel eksilerle hep katkı sağlamışsın. Toplam giden kilomuz 8.4 hedefimize 5 kilo kadar kalmış 🤩 ama şimdiden vücudun çok çok iyi duruyor bunda yukarıda görüldüğü üzere haftanın 6 günü spor yapmanın etkisi büyük ♥️
Herşey için teşekkür ederiz,iyiki 5.takımdasın iyiki seni tanıdık 🤗 hedefine kısa sürede ulaşacağına inancım tam iraden ve azmin hep seninle olsun canım doğru yoldasın 😘

Severim Orhan veli yi orticim ☺️
Orhan Veli ye selam, hiç kaçamak yapmamış gibi yola devam 😂😂

Oyyy maşallah sana kuzum😍
Azmin ayaklı halisin valla 🧿
Kalanlar da hemencecik gitsin, bir daha da gelmesinler inşallah 🤗

Ay Canımcım valla aile gibi oldu burası 🤗
Ben de hedefimi 60 a çekmeyi düşünüyorum. Dükkan kapanana kadar buradayız 😂😂
Ortim yalnız kafiye süper

Ankara'da kar vardı buraya geldik yaz havası ama sanırım oralarda ısınmış 🤗
Hafta sonuna denk geldik tabi henüz yürüyüş yapamadım ama yinede mekan değişikliği bile iyi geldi canım sağol ♥️

Herkesin iradesi bir olamaz tatlım evet sen belki böyle yolunu +1 ay 2 ay uzatabilirsin ama zayıflayamazsın diye bir şey yok namaria haftada 1 kg verir sen 500 600 ortalama verirsin ama sende elbet hedefine ulaşırsın
Hayat şartları ev ortamı kafa yapısı çok etkiliyor diyeti o yüzden bunlara hiç takılma küçük çocuğuna rağmen gayet iyi gidiyorsun 😘

baklava bile açtı yaa :rolleyes: haketti tabiii ama kim giderse geleceği parlak sonuçta üzülmeye gerek yok canım çok da izleniyor çünkü yarışma.Bi youtube kanalı açıp tarif paylaşsalar bile yeter.Elenenler bile izleniyor düşün :KK70:
Elenen kimseyi izlemedim zaten ben o yarisma psikolojisini seviyorum 😂
Bitince de survivor basliyo annemin favorisi 🙃
Cok sarmiyo beni ama o

X