Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Spor tablosu
18 - 24 Aralık

Haftanın spor tablosu 1181 puan ile Namaria Namaria 1. Tebriklerr 🤩 kendisine bu hafta bir rakip çıkmalı bence 🤭🤭

vee grup olarak 1.ise NO KİLO kızları tebriklerr ♥️

IMG_20201226_184449.jpg

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
18- 25 Aralık​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

SONUÇ 👇👇
Namaria Namaria ve ummhnisa ummhnisa tebriklerr kızlar 🤩🤩 +250 spor puanı ekliyorum ✌️

Eki Görüntüle 2748314
Ayyy ortim seyrekyagmur seyrekyagmur eccük puanla kacirmisiz birinciligi 🤭🤭

Spor tablosu
18 - 24 Aralık

Haftanın spor tablosu 1181 puan ile Namaria Namaria 1. Tebriklerr 🤩 kendisine bu hafta bir rakip çıkmalı bence 🤭🤭

vee grup olarak 1.ise NO KİLO kızları tebriklerr ♥️

Eki Görüntüle 2748316

Kaptanim no kilo yes fit neye gore ayrildi ben bilmiyorum aydinlatir misin beni 🤭

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
18- 25 Aralık​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

SONUÇ 👇👇
Namaria Namaria ve ummhnisa ummhnisa tebriklerr kızlar 🤩🤩 +250 spor puanı ekliyorum ✌️

Eki Görüntüle 2748314
Ortim ummhnisa ummhnisa birinci olmusuz yuzde olarak bu haftaaa 🤩😍🤗💞

Bi de kapuska yap miss bizde de var bu hafta lahana 💞
Simdi ona pirinc bulgur bisi atmak lazim bu hafta ekstra dikkat edecegim zaten dun sabah guya kendime kucuk bi kacamak yaptim meger kucuk degilmis bugun tartida ogrendim 😂

Ay ben sözde bütün eşyalarımı yerleştirmeyecektim ama dayanamadım yüreğim sıkıştı etrafı dağınık görünce😂bi de üzerine regl oldum spor yapacaktım serildim kaldım kalkamıyorum😂
Eline saglik spor yapmis kadar olmuşsundur zaten

Bugün yolda olduğum içinde ancak fark ediyorum bildirimin hatalı olmuş böylemi yapıyorız canım bildirimleri ? Nickin yok fotoğrafta normalde geçersiz sayılması lazımdı ama + kiloda olduğun için lehimize bir durum yaratacak durumu bahar kaptana ileteceğz bu durumda hiç olmadı bugün beni üzme gününmüş meğer
Olurmu canim nikte vardi 🤔🤔 ahhh ya vala unutmusum ya offff 😑😑 El_Em El_Em

26 Aralik

10.30
2 ceviz 1 incir 1 tk tahin 1 sade kahve

13.50
8 yk pazi kavurma
6 yk salata 2 dilim eksi mayali ekmek

16.30
1 elma 8 badem 1 cb badem sutu

19.20
8 yk mantar sote
6 yk salata 2 wasa

Az once 2 ceviz

Su 2 lt
Spor 50 dk pump it up dance workout 150 p.
15 dk leslie 23p.
Topl. 173 p.
ummhnisa ummhnisa El_Em El_Em
Canım yine güzel Bi menü sporda şahane benim 2 gündür iştahım çoook açık kendimi durduramıyorum resmen elim ayağım titriyor durmadan. Bu duruma Bi çare bulmam lazım.

X