- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
Ayyy tırstım şimdi yaTamam canim aman orda 67 yi gorup bilincaltina yanlis mesaj vermeyelim de
gebertirim o bilinçaltımı
Ben en iyisi ekran görüntüsü alayım, özleyince açıp bakarım.
hemen düzeltiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy tırstım şimdi yaTamam canim aman orda 67 yi gorup bilincaltina yanlis mesaj vermeyelim de
Ahah aynen canim böyle daha iyi baksana missAyyy tırstım şimdi ya
gebertirim o bilinçaltımı
Ben en iyisi ekran görüntüsü alayım, özleyince açıp bakarım.
hemen düzeltiyorum
Yaaa canımm teşekkür ederim. Değmez senin nazarın kuzuGeçici olarak yaptım canım , alttaki yazımdan vazgeçemedim. Birkaç gün böyle böyle kalsın
o alt sınır- üst sınır sayı aralıklarını görmek beni motitive ediyor.
O günleri görmen çok yakın canım, sen çok güzel gidiyorsun, nazarım değmesin
Profile girince, hesap detayları bölümünden.Arkadaşlar vücut kitle endeksini nasıl ekliyorsunuz
Hoşbulduk canımHoşgeldin E ElbetOlacak
Ayy o katmer burnumda tütüyor resmen yaa gece gece diyet bozdurur bu konuşma aBeyaz ekmeğimizden bahsediyorsun dimi ya da mısır ekmeğinden mihiç farketmez ama trabzonun beyaz ekmeği hiçbir yerde yok cidden diğer yerlerde hep içi boş pasta gibi yemeye değmiyor yaniben de afyonun haşhaşlı katmerleri bükmeleri aşığıyım
Ahahah gerçekten öyle ablamın buzluğunda stoklanmış duruyorlar tartıya az kalmış olmasa yarın kahvaltıda bi güzel ısıtıp yerdim ama onun ilk piştiği zaman verdiği tad çok ayrıAyy o katmer burnumda tütüyor resmen yaa gece gece diyet bozdurur bu konuşma a
Canım biraz yoğunmuş. Şimdi görüştüm de.
canim dun de keyifsizdi insallah iyidir.Canım biraz yoğunmuş. Şimdi görüştüm de.
Tamam canımcanim dun de keyifsizdi insallah iyidir.
keyfi yerine gelsin gelince diye resim buldum
iyiyim canım annemle babam geldi bugün o yüzden giremedim onlarla ilgileniyorum yarın birlikte İstanbul'a geçeceğizEl_Em canim nasılsın bugün?
Böyle kapansın gün kapansın böyle kapatırsan yarın daha mutlu ve pişmanlık duymadan uyanırsın☺İyi akşamlar sabah 11
Bugday ekmeğinden beyaz peynirli tost
Öğlen 13
Bir küçük muz
Saat 15.00
Türk kahvesi Biraz çubuk kraker
Akşam 18.00
Yoğurtlu kuru biber kavurması
2dilim tam buğday ekmeği
1mil leslie
İnşaallah akşamı böyle kapatacağım
yarimuhendis senin günün nasıl geçti cnm
HoşgeldinizKızlar selam. Ben de geldim aranıza
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:66
HEDEF KİLONUZ:62 60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :10, 7, 1 yaşlarında
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Emzirirken kilo verme grubundaydım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemeyi sevmem:)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok çok şükür
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: bir yerde dur demezsem sürekli artıyor. Karın bölgemde toplanıyor kilolar. Bel çevrem sınırda
Yarın tartılıp dikkat etmeye başlıyorum
valla mikemmel olmuş bence mmmmh yakışmış barboma hıhh kıskandın di mi senin adaylar evden izliyo diyeHedef60kgolmak oy çen kızdın mı banaa barboya kilo aldı dedim diyeeeee :))
saçları da arkada örmüş meksikalılar gibi olmuştu dün