- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.921
Allah korusun cnm. Bi anca gidebilsen keşke dr.a yaÇıkamadım yarın kesin çıkcam ama
Cıks tam tersi hipofiz bezimde tümör olduğu için prolaktin yükseliyo. İyi huylu bi arkadaşımız ama baş ağrısında üstüne tanımıyorum tek gözüm bulanık görüyo sankim inşallah kuruntumdur
Evet cnm ben mesela farklı teknikler ekleyerek yapıyorum. Bi nevi egzersiz gibi de oluyor yürüyüşümHer gün cardio yapmayı bıraktım ya ondan sonraama bence en etkili zayıflama yöntemi de o. Yürüyüş yaparken de tek tempo yapmamak önemli bence. Böylece etkisi artıyor.
Evet cnm çok şükür. Çok iyi geldi dün. Yoksa o psikolojiden çıkamıcaktım. Başlayınca duramıyorsun ama başlamam da sizin desteğinizle oldu sağolunMehfam kuzum umutsuz başladın birinciliği kaptın helal olsun.
Teşekkür ederim cnm
Pazar ve salı günleri de ip atlama yarışı olsun mu ne dersiniz kızlar. İpsiz atlama, jumping Jack de kabul olsun.Ne zaman yapalım
Olabilir cnm ama öyle 7bin falan zor gibiPazar ve salı günleri de ip atlama yarışı olsun mu ne dersiniz kızlar. İpsiz atlama, jumping Jack de kabul olsun.
GünaydınnnPazar ve salı günleri de ip atlama yarışı olsun mu ne dersiniz kızlar. İpsiz atlama, jumping Jack de kabul olsun.
Canım ben diyetisyenim böyle diyetten karbonhidratı çıkararak ya da patates gibi sürekli aynı şeyle beslenerek verilen kilolar o diyeti bıraktığın an geri alınıyor. Vücudun ihtiyacı olanı vermek lazım. Aşırı kalori kısıtlamasına gidince de vücut uzun süre aç kalmaya başladığı için bi zaman sonra yediğimiz şeyleri depo etmeye başlıyor ve yine kilo verme duruyor. Çok iyi bi karar almışsın senin adına çok mutlu oldumÇok haklısın. Bir de şunu farkettim. Geçen sene yaptığım o düşük kalorili ve sıfır karbonhidrat diyetlerden sonra azcık karbonhidrat yesem anında şişiyorum. Vücuttan bu grupları tamamen kesmemek lazım. Kestiğin zaman yoksunluktan sonra geri döndüğünde 2 kat etki ediyor. Ben de bu defa aşırı düşük kalorili diyet yapmaktansa vücudumu çalıştırıp aşırı kalori kısıtlamasına gitmeden devam edeceğim. Ama arada bir diyetisyenimin bana verdiği 21 günlükliste var onu yaparım takılınca diye düşünüyorum. 3 günde bir değişen bir liste olduğu için sıkılmadan keyifle yapabiliyorum. Sizinle de paylaşırım isterseniz.
Nasıl oldun cnm?Günaydınlaarnabersiniz dünü çok okuyamadım
Geçmiş olsun cnmGünaydınlar, gece aşırı baş ağrısı ile uyudum neyseki geçti
Bi ara da şeker krizim tuttu uyku sersemi mutfağa giriyodum diyetim geldi aklıma durdurdum kendimi, normalde olsa aklımdakini yemeden uyuyamazdım
İç güveysinden hallice ilaç aylardır depolarda da yokmuş başka bi ilaç alcam birazdan gidipNasıl oldun cnm?
Onun muadili mi? Faydası olur inşallahİç güveysinden hallice ilaç aylardır depolarda da yokmuş başka bi ilaç alcam birazdan gidip
Daha etkilisi de ben bebek istiyorum diye değiştirmiştik. Bebekte istemeyiveririm valla şu ağrıyı çekmiyim deOnun muadili mi? Faydası olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?