Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çık kuzum çık ne lazımsa al olmaz boyle kaç gün oldu böyle dön dolaş ağrıyor

Çok haklısın. Bir de şunu farkettim. Geçen sene yaptığım o düşük kalorili ve sıfır karbonhidrat diyetlerden sonra azcık karbonhidrat yesem anında şişiyorum. Vücuttan bu grupları tamamen kesmemek lazım. Kestiğin zaman yoksunluktan sonra geri döndüğünde 2 kat etki ediyor. Ben de bu defa aşırı düşük kalorili diyet yapmaktansa vücudumu çalıştırıp aşırı kalori kısıtlamasına gitmeden devam edeceğim. Ama arada bir diyetisyenimin bana verdiği 21 günlükliste var onu yaparım takılınca diye düşünüyorum. 3 günde bir değişen bir liste olduğu için sıkılmadan keyifle yapabiliyorum. Sizinle de paylaşırım isterseniz.

Bendede vücudun dengesini diyet için bozmamak lazım.spor yapacaksın ki geri almak kaçamak yapmak öyle kolay olmasın ben valla kıyamıyorum sporlarima diyorum ben şimdi şu bir lokma için mi ter döktüm o kadar :)))
Listeyi uzun süredir ileri.geri yapan biri olarak merak ettim canım

Hayır görmedim ne fotosu ki?

Geçmiş olsun canım doktora da gidemiyoruz artık. Şu pandemi keşmekeşinde sıkıştık kaldık. İnşallah kötü bi durum değildir

Tutması zor oluyorsa spor yapmayalım yorulmayın hiç

Kuzum cardio koşubandında oluyo. Kaç Dakikası koşuki zaten. Sorun yok yani. Zumba ve bölgesel olmuyo. Tebrikler canım tekrar.

Meraklandırdın

Vay vay vaayyy.... Resmen azmin zaferi olmuş!!! Zaten çok azimliydi ya cidden çok çok iyi olmuş vücudu. Umarım koruyordur. Ben de hayallerime çok yakındım ki bıraktım maalesef. Ve bizim onunla boy/kilo oranımız da çok yakındı diye hatırlıyorum. 59 kiloda ben de çok çok iyi oluyorum bel falan kalmıyor ama yollardır görmedim 59’u. Çok zor gibi geliyor. kremsokola ıslıkları hakediyor. Helal olsun!

Yürüyüş günleri ben sadece ekstra kardio yapıyorum sadece sonra yürüyüşe çalışıyorum. Diğer günler kardio ve bölgesel yapıyorum. Adım olunca diğerlerine vakit kalmıyor.bir de benim bacaklar felaket ağrıyor. Inşallah işe yarar fazla spordan patlamam inşallah bu hafta kardio yapınca aklıma sen geliyorsun çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…