Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Her gün cardio yapmayı bıraktım ya ondan sonra ama bence en etkili zayıflama yöntemi de o. Yürüyüş yaparken de tek tempo yapmamak önemli bence. Böylece etkisi artıyor.

Paylaş canım iyi olur. Bu arada takımımızda da diyetisyen arkadaşlar var. Onlardan da yardım almaya çalışıyoruz.

Bu arada bizim bi kremsokola vardı dennisgo o da çok iyi spor yapıyordu. O nerelerde? Bıraktı mi burayı? @kremsokola mı? Yanlış etiketlemiyorumdur umarım.
Yaaa o da amerika'daydı. Orası çok fena bi durumdaydı pandemi hususunda. İnşallah iyidir.

Tutması zor oluyorsa spor yapmayalım yorulmayın hiç

Kızlar bir de şöyle bir beslenme günlüğü yaptım kendime. Bir sayfada görmüştüm instagramda. Çok iyi geldi. Böylece daha net görmüş oluruz kendimizi. Siz de yapın bence. Bugün herşeyim tam, çok k mutluyum!

Eklentiler

• 38618F32-632A-44DD-80ED-C260064EB1A6.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 30
Paylasmani isterim...

İyiymiş özellikle korumada olunca çok işe yarar Leyl-i-fer biz bunu kullanmalıyız bence.

Başladığımdan beri yapıyorum bunu 14., Güne tık attım demin

Kızlar bence napalim biliyor musunuz? Liste zaten güncellenecek cuma günü. Aktif olmayanlarin yerine aktif olanlar gelecek inşallah o yüzden yarış konusunda bir günü boş birakmaya gerek yok, birine katılamayan diğerine katılır:)
Şimdi günleri şuan uyduracagim daha düzenli bir liste yaparız siz de tamam dersenz. Pazartesi yürüyüş yarısı olsun, salı ip atlama yarışı olsun, Çarşamba Total olarak sporu çok yapan 1. Olsun sallıyorum, Perşembe yarış olmasın detoks günü olsun topluca, cuma kaçamak yapacak olanlar kesinlikle spor yapıp bildirecek diye kural koyalım, haftasonu için de ayrıca bir şey düşünelim vs vs. Böylece düzenli olarak buraya girmek için başka bir sebep olur, yarışmalar ve bildirmek zorunda olduklarımız:))

Ayrıca bütün bunları ayarladıktan sonra görev paylaşımı yapalım. Birisi yarışların raporunu tutsun, birisi menü ve spor, birisi kilo, birisi hedef gibi gibi. Herkesin görevi olursa daha sorumlu hissederiz. Ne dersiniz? Şuan hali hazırda bunlari yapanlar var ama yüklerini hafifletebiliriz

Ha bir de çok konuştum ama günlük menü spor bildirimi yaparken şu şekilde yaparsak karışıklık olmaz
Spor: ......( O gün yarış dışında ne spor yaptıysak)
Yarış için spor: .....( O gün hangi sporun yarışı varsa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…