• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çıkamadım yarın kesin çıkcam ama

Cıks tam tersi hipofiz bezimde tümör olduğu için prolaktin yükseliyo. İyi huylu bi arkadaşımız ama baş ağrısında üstüne tanımıyorum tek gözüm bulanık görüyo sankim inşallah kuruntumdur 🤪
Allah korusun cnm. Bi anca gidebilsen keşke dr.a ya

Kesinlikle burdayım arkadaşlar.. Elimden geleni yapacam... Söz verdim. Ama kilo sözümü keşke haftaya haftaya verseydim.. Regl cuma gününe yakın... Ama yinede et şimfen geleni yapacam... Son iki üç hafta gibi asla olmam inş. Burayı kaybetme korkusunu yaşadım

Çok haklısın. Bir de şunu farkettim. Geçen sene yaptığım o düşük kalorili ve sıfır karbonhidrat diyetlerden sonra azcık karbonhidrat yesem anında şişiyorum. Vücuttan bu grupları tamamen kesmemek lazım. Kestiğin zaman yoksunluktan sonra geri döndüğünde 2 kat etki ediyor. Ben de bu defa aşırı düşük kalorili diyet yapmaktansa vücudumu çalıştırıp aşırı kalori kısıtlamasına gitmeden devam edeceğim. Ama arada bir diyetisyenimin bana verdiği 21 günlükliste var onu yaparım takılınca diye düşünüyorum. 3 günde bir değişen bir liste olduğu için sıkılmadan keyifle yapabiliyorum. Sizinle de paylaşırım isterseniz.
Canım ben diyetisyenim böyle diyetten karbonhidratı çıkararak ya da patates gibi sürekli aynı şeyle beslenerek verilen kilolar o diyeti bıraktığın an geri alınıyor. Vücudun ihtiyacı olanı vermek lazım. Aşırı kalori kısıtlamasına gidince de vücut uzun süre aç kalmaya başladığı için bi zaman sonra yediğimiz şeyleri depo etmeye başlıyor ve yine kilo verme duruyor. Çok iyi bi karar almışsın senin adına çok mutlu oldum

Back
X