Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

soudastepcdlerm kargoya verilmiş bedne evde aşlıcam bide benim adam step tahtamı yaptırırsa süper olacak .off çok yorgun vede bıkkın hissediyorum çalıştığım kasabada acayip işler oluyor ilkokuldan beri yapmayı hayal ettiğim tek meslek olan öğretmenlikten nefret edecem nerdeyse

kallisim ahh saç boyama işi eşimle benim aramdada sorun oda siyah hastası bende açık renk dediğin gibi bende kızıla boyatmış ve çok beğeni almıştım ancak nerdeyse evden kovuluyordum.şimdi uzun zamandır siyah kullanıyorum madem o beni beğeniyor varsın öyle olsun :)) ah şu eşler
mehalim seninle bu konuda görüş ayrılığına düştüm -tatlicadiarzu- bence kocalar çok beğendikleri için istemiyorlar koyu renkli saçı .. dikkat et sarışınlar hep ilgi çekiyor yüzü çirkinde olsa bakılıyor saçları dikkat çekiyor kızıllara hiç sözüm yok benim içinde en dikkat çekici kızıl renktir hoş geliyor işte ... e-e-ee adamlar isterlermi eşleri ilgi çeksin beğenilsin bakılsın-tatlicadiarzu- bu yüzden dikkat çekmycek renklere bürünmemizi istiyorlar....

canim benim her hafta cok zor olacak senin icin boyle kallisim ya bende bisiyler yapim yardim edim sana anlat ogret ne yapabilirim senin icin
olmadi soyle ne yapilmasi gerekiyo ben kizlara soyliyim onlar yardim etsinler 1 hafta daha tatil onlara tek yaptigim cene calmak hic yardimim olmuyo size
canım... zenanım ..............kuzum ......hayatım........... tatlışkom ...... çok düşüncelisin ama benim sorunum bu takımdaki üç beş mesaj toparlama değil siz siteye geldiğimde ne çok sayfa açtığımı hepsinin son yazılan mesajlarını tek tek kontrol ettiğimi bilseniz :1rolleyes: tüm başlıklara bakıyorum bakmak zorundayım son günlerde takımlardaki temizliklere bile yetişemez oldum 3000 lerde tuttuğumuz mesajlar oldu 4000 ama yetişemiyorum işte... önce püsküüt vardı benden öncede o tek başınaydı tabiki... püsküüt görevi bırakınca ben tek kaldım ama zaten yoğun olan evdeki hayatımdan ayırabildiğim kadar zamanı ayırıyorum daha fazlasnı yapamamki.. haftaya böyle olmayacak çünkü iki kişi olacağız bu sürpriz her an gelebilir bekleyiniz :lepi: işleri bir kaç günde halledip haftaya rahat, huzurlu başlayacağız bu yüzden bu hafta böyle yoğun geçecek üzülmeyin... yemek listelerini bile toparlayamadım işte ama haftaya dediğim gibi hem toplu yazılınca hemde ben bu kadar vakitsiz olmayınca rahatça toparlayacağız..

kremlere gelince çok sğol bitanem, bir kullanalım işe yaradığı an isteriz sağol düşündüğün için....

ben kaçıyorum bugün ilaç yazdırmaya gidebilicem inşallah sonra görüşürüz

listeler bitsin bakıcam sonra ben cevap vermedim diye kızmayın
bir kızdıkkkk bir kızdıkkkkk Şeniz

kizlar pc de sureklilik yok hersey cok gec cikiyo ben biraz cikacam hem yuruycem hemde aksam yemegini ayarliyim coook opuyom hepinize gorusuruz:sm_confused: anlamadim neden boyle oldu bide surekli yazilar cikiyo dun mehalimin dediklerinden
canım şu günlerde bir sorun var yavaşlama var hepimizde görevliler uğraşıyorlar bakalım biter inşallah.. bundan kaç ay öncesi hiç gelemiyorduk gelsek sinir oluyorduk çünkü neyseki bitmişti rahattık umarım öyle olmaz yine...

yemek yapmam lazım yeni geldim eve sonra yine gelirim kocamdan önce size haber verdim çok heyecan yaptım yaaa kallisimle cedric yazılınca hoşuma gitmişti bana da nasip olacak inşallah neyse hadi ben kaçaaar:eek:
canım hangi semt hangi belediye bu bana mailden yada özelden iletebilirmisin celebde arıyordu bulamamıştı.. burdada çok yoğun yedeğe yazılıyorsun bende 2 hafta beklemiştim... hayırlı olsun bir çoğumuz başladık spora bu iyi gelecek hepimize.....

reyhan ablam bak ne buldum...

Trambolinde sıçramak bağışıklık sistemini güçlendirmeye,vücudun temizlenmesine ve kilo vermenize yardımcı olur.
Kesinlikle tavsiye ederim..
Sizin için aşağıya trambolinle ilgili bir yazı ekledim..
Yalnız size tavsiyem egzersize başlamadan önce en az 15 dakika ısınmanız..

Ne kadar süreyle zıplamalısınız?
5 dakikalık seanslarla başlayın ve giderek gelişen zindelik durumunuza göre dereceli olarak artırın. Haftada 3 seanstan başlayarak günde 3 seansa kadar çıkın ve seans başına 15 dakika çalışın..

Önerilen egzersizler

Trambolinde amaç yalnızca yapabileceğiniz kadar yükseğe zıplamak değildir, aynı zamanda da çeşitli ritmik zıplama hareketleri size fayda sağlar. Dengenizi, koordinasyonunuzu ve dayanıklılığınızı güçlendirmek için farklı hareketler yapın:

Hafif sıçrama: Trambolini kullanmaya yeni başlayanlar trambolinin yüzeyinden ayaklarını kesmeden yavaş yavaş sıçrama hareketidir.
Yürüme, koşma: Bir kez trambolin üzerinde denge kurulduktan sonra dizleri yukarıya çekilerek yapılan yürüyüş ve koşu hareketidir.

Twist: Ayaklarını tek bir yöne doğru bakıp, vücudun üst kısmının ise diğer yöne doğru baktığı konumda yapılan bir o yöne, bir buyöne sağlı sollu sıçrama hareketidir.

Jumpin Jacks: Klasik “jumpin jack” olarak bilinen hareketin (aşakları ve kolları açarak sıçrama) trambolin üzerinde yapılmasıdır. Bu daha gelişmiş bir harekettir ve trambolinde yapıldığında adaleleri ve kardiyovasküler dayanıklılığı geliştirir ve eklemleri, sert bir zeminde yapıldığından daha fazla korur.

merhabaaa.
kadisim oglunun dogum günü kutlu olsun güzelim. cok yorulmussun kiyamam ben sana.
kallisim benimde saclarim 25imden sonra agarmaya basladi. simdiki tabii halini hic bilemiyorum caniminici her 4 haftada bir boyatirim. bende zevksizmiyim nedir yada kendime nedense hicbirseyi yakistiramadigimdanmidir nedir hep koyu kahve yaptirirdim. berberimi degistirdim cocuk dedi koyu renk size yakismiyor sert bir görünüm veriyor. oysa yüzünüz cok yumusak falan dedi. öyle güzel bir renge actiki birde röfle yapti belli belirsiz aynada kendime bakmaya doyamiyorum simdi:CüvCüv:
yani bir sac rengi insani bukadarmi degistirir. aslinda yine kahverengi ama degisik bir sey iste. güneste altin renkli isiltilar oluyor.
kallisim ben bu trampolin isinde gercekten tedirgindim acikcasi. omuriligime yada eklemlerime zarar verirmi diye korkuyordum. bu yaziyi bulmana öyle sevindimki cok tesekkür ederim canim. birde nerede zipliyacagimi bulayimda kavga etmiyelimkaydirigubbakcemile2 bir derdim kaldi oda hulahup. yapamiyorum ceviremiyorum deli olacagim bacaklarim simsiyah cürük icinde ama ben hulahup ceviremiyorum...toto bir tarafta bel birtarafta. savrulup duruyorum ama tempoyu tutturamiyorum..
haaa kallisim gercekten yediklerimi azmi buluyorsun? iyide güzelim ben bundan cok yersem sisiyorum. neyse arasini bulmam lazim demekki. bak simdi yaz geliyor karlar eridi bundan sonra ben spor yaparim bol bol. bununda faydasi olur. o resimledigin kremleri jelleri okudunmu kallisim ise yarar birseyse alalim canim. birde selülit icin masaj yapan aletler var vakit bulursam onlara bakacagim. birlikte calistigim bayanda almak istiyordu sen dur ben arastirayim önce dedim

soudastepcdlerm kargoya verilmiş bedne evde aşlıcam bide benim adam step tahtamı yaptırırsa süper olacak .off çok yorgun vede bıkkın hissediyorum çalıştığım kasabada acayip işler oluyor ilkokuldan beri yapmayı hayal ettiğim tek meslek olan öğretmenlikten nefret edecem nerdeyse

niye böyle gerginsin birtanem? ögretmenlik doktorluktan sonraki en kutsal ve asil bir meslektir.birseyler gercekten yoruyor seni. burayla ilgilimi acaba? ben sanmiyorum gerci..
kasabada olan seyler seni niye üzüyor? okuttugun cocuklarlami ilgili yoksa?
yani bende birsey bilmeden haricten gazel atmiyayim en iyisi:nazar: ama bu hafta gercekten gerginsin. hatta o cocuklarin hirsizlik yaptigini anlattigin zamandan beri. alinma üzerine herseyi canim. elinden geleni yaptigindan ben eminim

ah annecim ya öyle bir yerki çalıştığım yer anlatamam güya hepsi çok dindar ama ne kadar ahlaksızlık varsa bunlarda daha bu sabah eski öğrencilerimizen biriyle ilgili bir haber aldım 7-9 tane ş........ bu öğrencimize(kız) tecavüz ediyorlamış kız sonunda jandarmaya şikayet etiş.okadar kanı bozuklar anlatamam okumak başı açık olmak en büyük ahlaksızlık bu köydeki insanlara göre ama kendi yaptıkları anlatmayla bitmez.erkek veliler çocuğunun derdi için değilde bizi tacize geliyor resmen ve artık nefret eder oldum nefret

okadar bunalıp sıkılıyorumki ne bişiler yazmak nede ilgilenmek geliyor içimden sadece uyumak istiyorum işte sıkıntım bunlar annecim ya .

aman allahimya neler oluyor dunyada. aman canim benim simdi anladim icindeki gerginligin sebebini.
bu ne garip bir dünya. bu cahillik nereye kadar inanilmaz birsey cok üzüldüm seni cok iyi anliyorum mehalim.- allah sonumuzu hayir etsin canim..cok üzücü bir durum

iyi aksamlar reyhan abla kimseler yok bugun cok sasirdim hopla zipla reyhan abla bak cok faydaliymis ne guzel bide takimda artik herkez spor salonuna gidiyo cedric honey kallis ohhoo ne guzel valla ben hala spor cd leri ariyorum keskem koyde diilde sehirde olaydim yada ehliyetim olaydi seneye mutlaka efe okula baslasin ehliyetimi alicam allahin izniylen takimda kimlerin ehliyeti var soylesin tahminim reyhan ablamin vardir baska kimlerin var meraktan sebebiyok sormamin gulunde vardi

ah annem ah sorma.okadar idealist okadar çalışkan bir öğretmendimki.yapmak istediğim okadar çok şeyim vardıki mesleğimle ilgili.ama elim kolum kırılyor resmenve ben en sevdiğim şeyden nefret etmeye başlıyorum ssabah sınıfa lanet okuyarak giriyorum ve işin kötüsü daha uzun zaman merkeze gelme şansım yok.bu mutsuzluğa gerçekten dayanamıyorum ve ciddi ciddi istifa etmeyi düşünüyorum

benimde var canım ama takla atıpta ciddi bir kaza geçirdiğimden beri kullanmıyorum

canim mehalim cok uzuldum en cok beni uzen olaylardan birtanesi bu ya benim 3 kizim var dusundukce deli oluyorum allahim boyle insanlara firsat verme oracikta buk elini kolunu diye dualar ederim hep canim benim
ordan tayin isteme durumun yokmu canim senin icin degisiklik iyi olur diycem ama turkiyede bu isler icin dayin olmasi lazim diymi

ben yatacam canlarım allaha emanet olun hepinizi kocman öptüm

nevşehir annecim çalıştığım yerde acıgöl ilçesine bağlı kasaba

merhaba zenancigim. benim ehliyetimyok canim. gencken heveslendim. esim kiskandi ögretmenden. sonra pespese cocuklar oldu firsat bulamadim .cocuklar büyüdü simdide bunlar kiziyor evde 5 tane söförün var nerdeyse wc ye bile arabayla götürecegiz diyorlarbu yastan sonra biz sana güvenemiyoruz diyorlar. bende böylece kaldim uyuz gibi:kızgın:

iyi geceler mehalim benimde kafam durdu birtanem. keske aklima birseyler gelseydi seni rahatlatabilseydim. ama kafam bombos inan soktayim

allah sabir versin canim sizlere oyle buyukki yukunuz tasimak gercekten zor insallah senin icin hayirli gelismeler olur allh buyuk gun dogmadan neler dogar yapmak istediklerinden vazgecme yinede canim sen cok kiymetli bir ogretmensin

huzurlu geceler canlarım..
canınız sıkılmış mehalim bende çok üzüldüm canım geçen yıl buna benzer konular açılmıştı inan ama bu normali diyeyim sen anla bir kaç arkadaşımız neler paylaşmışlardı öğrencilerin yaptıkları hakkında ve aileler hiç umursamıyordu normal geliyor yani ... nasıl şeydir anlamadım.

bunasil sey canim ya. bu ne ahlaksizliktir ne vicdandir ne adalettir mehalim yazdigindan beri tas kesildim burada

zenanım bende var 18 yaşındayken anneme babama sürpriz yapıp gizli gizli sınava çalışmıştım ve tam puan almıştım babam rahmetli pek severdi bu tür şeyleri... ama şimdi arıyorum bulamıyorum ne yaptım delireceğim, en son bir banka işlemi için kimlik niyetine vermiştim oradamı kaldı bankayada gittim yok... tekrar çıkarttıracağım galiba ama reyhan ablamında dediği gibi benimde kızım aldı bu yıl oda pek hevesli idaremi edeceğim bilemedim :))

ayyy kiyamam niye oyle dedin bende ilk geldigimde dil kursuna gel diye her ay mektup gonderdiler annem gondermedi sonrada pespese cocuklar oldu ehliyetide istemedi sagolsun simdi cok pisman kafami nere vuram diyip duryo bide artik zorlastirdilar ehliyet almayi geldigimde alaydim dil bilmeyenlere yardimci veriyolarmis ama ama seneye sansimi deniycem bakalim

reyhan ablam bak dediğim gibi öyle ilginç ve iğrenç konular vardıki çok ilgiyle takip etmiştim 2 öğretmen arkadaşın hatta onlarda mehalim gibi oldukları yer kötüydü ve yani yazamamki şimdi ben onları ama bir tanesi şeydi 5. sınıfa giden 2 öğrenci 1. sınıfa giden başka erkek öğrenciyle yaşamışlardı bu tüp olayı ve anne o 1. sınıf öğrencisinin durumunu korkudan babasına bile söylememişti çocuğun psikolojik desteğe ihtiyacı var dediler ama nafile baba öğrenmedi.. okul müdürüde ört bas etmişti..

X