Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ilahi şaşkın valla beni çok mutlu etti bu yorumlarınız bu gece...sağollll...:1hug:

sağol gerçekten...
bayanlar bu arada ben müsadenizi istiyorum sabah yine okul yolları taştan,bennu geliyor yavaştan...diye okula gideceğim,uykum geldi...bide ayran içmiştimmm:)

ee herkesler geçmişe iniş yapmışşş.bende sessizce minicik öpücükler kondurdum hepinize ve gidiyorummm,hepinizi çok seviyorum...

iyi geceler Allah rahatlık versin hepnize,ve yarın dilerim bizim günümüz olsun...
görüşmek üzere hoşçakalın...:1hug::ecrin_bebek:

kallıstem kaptanım nerdesın dun gecede gelmedın sımdı de yoksun hastamısın yoksa

Kallisim bak ne yaplım ozman bu yedişklerimizi toplu yazmak için hafta bir gün belirleyelim aynen kilo bildirimi
mealim akşamda gelip yazdım ama çıkmamış mesajım..

her pazartesi akşamına dek herkes listesini tek mesajda yazsın salıda toparlayacağım demiştim....

emelim sözlerinde son derece haklısın
gerekirse toplanalım bu konuda bir noktaya varalım.

neden acaba:))
emele bende katılıyorum... evet önce kafaları sonra konuları toparlayalım...
o mesaj banada çok çıkıyo bunlarda bir iş olabilir diye şüpheleniyolar galiba :) takip ediliyoruz...

nasıp etsın.kallıste canım kremler alında ama 8.5 e:1no2:.neyse kısmet bıraz pahalı almıs real den.tel de soyledım hemende buldu.baska
canım ben dün reyhan ablama takıldım pahalı filan deyip, değil tabiki, ben mesela hani çok fiyatlı dediğim şu an bir krem için kaldıramam diye düşündüğüm 50-100 arası olabilirmi diye sölemiştim... neyse gelsinler bakalımda işe yararsa reyhan ablam yada zenanımda yollarlar bize...

ama ben bir şey daha buldum eşin gidemezmi tekrar :))

bişeyi biliyorum oda şişman insanların yüzlerinin güzel ve sempatik olduğu...bu gruptaki herkesin güzel,sempatik ve alımlı olduğunu düşünüyorum...
bende aynı konuda hep ısrarcıyımdır...

allah annemde gelince seçim yapamıcak vallaha hepsinide alimm dicekk:roflol:

kallis gelipte sayfa sayısını görünce kesin yarın akşam süpriz kitledim dicemmm
yok yok kaşınanlar var sokakta kalacaklar haberleriyok dedim lafı kim alırsa alsın :roflol: akşama gelinde görün bakalım girebilecekmisiniz takıma...

koymuşunuz ben göremiyom yavvvvv... bende koyyum bari yaaaaa.......
canım gelemiyorsunşu günlerde ....

saskın yenı fark ettım boyum 170.kızlar cok uykum geldı kusura bakmayın sıze doyum olmaz ama sabah erken kalkmam lazım resımlerı sımdıllık sılıyorum.kallıstem emel cıgım sıze koyarım yıne ıyı geceler hanımlar opuyorum hepınızıa.s.
tamam canım bir daha eklersin bizim için....

ufff kalliste yok..ben akşam o gündüz giriyor çok özledim valla...hiç görüşemiyorummm
bende özlüyorum şeker....

kallıstem kaptanım nerdesın dun gecede gelmedın sımdı de yoksun hastamısın yoksa
canım günaydın .. akşam kaç kez geldim inanın ve yazdımda ama mesajlarım yok ortada gerçi hep sorunluydu site nereye giriş yapsam orda sayfalarım takılıp kaldı sinirden gelmedim bir daha...

kızlarımız pek güzelmiş dibim düştü denirya aynen öyle oldum ay ikiside ne şeker ne tatlı... maşallah dedim aman nazar değmesin...

bu yemek listelerini toparlamak kısmet olmayacak şimdi hiç başmayayayım da spora gideceğim dönünce yaparım.. cedricimde yüzmeye gidecekmiş haydi kolay gelsin...

cedricim olur derse eşin eğer bunlar 50ml ve fiyatlarıda 3-4 euro gibi bir şey selülit için tonik... alabilirse 2 tane isterim anca yeter totoya:roflol::roflol:

2. fotoda ismi okunabiliyor yinede yaz dersen bulurum...

3522498439852209750vb.png
0009216m.jpg

bunu buldum ölü hücreleri soyuyor firming etkisi var..
3600540008664image2.jpg

bide bu vardı selülit için
4866005948888288924vb.png

Son düzenleme:
günaydın kızlar. nihayet evimdeyim. size merhaba demek istedim.
ne yazıkki kapalı olacağım ameliyat son anda açık ameliyata dönüştü.
benim için büyük bir travma oldu ama nihayet toparladım kendimi. şimdi ağrılarımla boğuşuyorum.
hepinizi öpüyorum.

matemcim çok geçmiş olsun
bana da aynı şey olmuştu batın içi yapışık diyip 25 cm kesmişler karnımı boydan boya inşallah çabuk geçer ağrıların
geçiyor zaten üzülme yakında zımba gibi olursun kendini bırakma ben hastayım diye sakın sen ne kadar güçlü durursan o kadar hızlı iyileşirsin

takımcım günaydın
pazartesi yediklerimi toplu halde yazacağım zaten listemn dışına çıkmıyorum regl de bitince inşallah güzel bir rakam olur tartıda cumaya kadar tartılmıycam zaten ben dikkat edersem sonuç mutlaka güzel olacak biliyorum
biraz daha hırsla sarılalım diyetimize ve hareketlerimize
ben spor olarak sadece yürüyüş yapabiliyorum bu ara eve yakın yerde spor salonu var 3 aylık 120 tl imiş biraz onu araştırıcam zorlar bu ara beni belki ama daha sonra mutlaka gidip kas oranımı artırmalıyım diye düşünüyorum

günaydinnnnnnnnbenim sabah sekerlerimmmma.s.
ya dün aksam resimler kizlarin didismesi derken cok seye cevap verememisim ne olur kusura bakmayin. yattiktan sonra aklima geldi.
kallisim zenanim cok sevindim canim insallah kismet olur sizede uzak gelmez emelim gülüm hepiniz basimin üzerinde yeriniz var istediginiz kadar kalirsiniz. ev büyük. insallah ben cok mutlu olurum.kallisim kizlarinida getir tabi yirtigida. bizim hepimiz hayvan hastasiyiz bilhassa köpek.pasayla oynarlar diyecegim ama bilmem bu yil pasayi götürebilirmiyim. durumu cok iyi degil. uzun yolculuk onuda üzer bizide. kizimda birakirim diye düsünüyorum ama yinede kismet
ikinci konuda ayni o buldugun jel benim aldigim kallisim. evet canimin ici onu aldim. senin diger bulduklarin nasilmis acaba onlaridami alsam. incelemek lazim ne ise yaradiklarini. ha valla don gömlek oturuyorum giyinip geleyim hemen

Günaydın bayanlar? nasılsınız bakalım? aşağıda Mehalim ve Reyhan ablamı görüyorum...
Kalisim ve Aeben teşekkür ederim güzel sözlerin için beni utandırnız sabah sabah... :eek:

günaydın kızlar. nihayet evimdeyim. size merhaba demek istedim.
ne yazıkki kapalı olacağım ameliyat son anda açık ameliyata dönüştü.
benim için büyük bir travma oldu ama nihayet toparladım kendimi. şimdi ağrılarımla boğuşuyorum.
hepinizi öpüyorum.

Canım çok geçmiş olsun bian önce sağlığına kavuşur ve eski formunda aramıza tekrar katılırsın :1hug:

merhaba saskinim hosgeldin güzelim.
aman 40 dakika yürüdüm 5 dakika trampolin atladim ya bu trampolin cok keyifli kizlar ama benim herifle papaz oluyoruz ya. evi basimiza yikacaksin diyor. yikilsin b en ince ve güzel olacagim diyorum. ben sana bodrumda yada bahcede yer yapayim diyor. o bana yer yapana kadar benim hevesim kacar ama.ben bir bardak cay alip geleyim. kizimda geldi birsey olmaz anne sen atla simdilik ben sana haftasonu yer ariyayim diyor.

ben cikiyorum canlarim allaha emanet olun.
kallisim kapatmaya burayi offfff bizede ögret bizde temizlik yapariz her hafta. hadin ben kactim

X