Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilahi şaşkın valla beni çok mutlu etti bu yorumlarınız bu gece...sağollll...:1hug:
Bende ufaktan kaçıyım artık.. Hepinize iyi geceler diliyorum arkadaşlar...a.s.
mealim akşamda gelip yazdım ama çıkmamış mesajım..Kallisim bak ne yaplım ozman bu yedişklerimizi toplu yazmak için hafta bir gün belirleyelim aynen kilo bildirimi
emele bende katılıyorum... evet önce kafaları sonra konuları toparlayalım...emelim sözlerinde son derece haklısın
gerekirse toplanalım bu konuda bir noktaya varalım.
neden acaba:))
canım ben dün reyhan ablama takıldım pahalı filan deyip, değil tabiki, ben mesela hani çok fiyatlı dediğim şu an bir krem için kaldıramam diye düşündüğüm 50-100 arası olabilirmi diye sölemiştim... neyse gelsinler bakalımda işe yararsa reyhan ablam yada zenanımda yollarlar bize...nasıp etsın.kallıste canım kremler alında ama 8.5 e:1no2:.neyse kısmet bıraz pahalı almıs real den.tel de soyledım hemende buldu.baska
bende aynı konuda hep ısrarcıyımdır...bişeyi biliyorum oda şişman insanların yüzlerinin güzel ve sempatik olduğu...bu gruptaki herkesin güzel,sempatik ve alımlı olduğunu düşünüyorum...
yok yok kaşınanlar var sokakta kalacaklar haberleriyok dedim lafı kim alırsa alsın :roflol: akşama gelinde görün bakalım girebilecekmisiniz takıma...allah annemde gelince seçim yapamıcak vallaha hepsinide alimm dicekk:roflol:
kallis gelipte sayfa sayısını görünce kesin yarın akşam süpriz kitledim dicemmm
canım gelemiyorsunşu günlerde ....koymuşunuz ben göremiyom yavvvvv... bende koyyum bari yaaaaa.......
tamam canım bir daha eklersin bizim için....saskın yenı fark ettım boyum 170.kızlar cok uykum geldı kusura bakmayın sıze doyum olmaz ama sabah erken kalkmam lazım resımlerı sımdıllık sılıyorum.kallıstem emel cıgım sıze koyarım yıne ıyı geceler hanımlar opuyorum hepınızıa.s.
bende özlüyorum şeker....ufff kalliste yok..ben akşam o gündüz giriyor çok özledim valla...hiç görüşemiyorummm
canım günaydın .. akşam kaç kez geldim inanın ve yazdımda ama mesajlarım yok ortada gerçi hep sorunluydu site nereye giriş yapsam orda sayfalarım takılıp kaldı sinirden gelmedim bir daha...kallıstem kaptanım nerdesın dun gecede gelmedın sımdı de yoksun hastamısın yoksa
günaydın kızlar. nihayet evimdeyim. size merhaba demek istedim.
ne yazıkki kapalı olacağım ameliyat son anda açık ameliyata dönüştü.
benim için büyük bir travma oldu ama nihayet toparladım kendimi. şimdi ağrılarımla boğuşuyorum.
hepinizi öpüyorum.