Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ablacıgım ya bu hayat enerjıne hayranım.hıc bırakma kendını nolur.dıkkat edıyorum kac yasında olursa olsun kendıne ozen gosteren kadınlar daha genc gorunuyolar ve daha uzun yasıyorlar.ablamada balyajlı saclar ne yakısmısdır kımbılır.gule gule kullan ınsmerhabaaa.
kadisim oglunun dogum günü kutlu olsun güzelim. cok yorulmussun kiyamam ben sana.
kallisim benimde saclarim 25imden sonra agarmaya basladi. simdiki tabii halini hic bilemiyorum caniminici her 4 haftada bir boyatirim. bende zevksizmiyim nedir yada kendime nedense hicbirseyi yakistiramadigimdanmidir nedir hep koyu kahve yaptirirdim. berberimi degistirdim cocuk dedi koyu renk size yakismiyor sert bir görünüm veriyor. oysa yüzünüz cok yumusak falan dedi. öyle güzel bir renge actiki birde röfle yapti belli belirsiz aynada kendime bakmaya doyamiyorum simdi:CüvCüv:
yani bir sac rengi insani bukadarmi degistirir. aslinda yine kahverengi ama degisik bir sey iste. güneste altin renkli isiltilar oluyor.
kallisim ben bu trampolin isinde gercekten tedirgindim acikcasi. omuriligime yada eklemlerime zarar verirmi diye korkuyordum. bu yaziyi bulmana öyle sevindimki cok tesekkür ederim canim. birde nerede zipliyacagimi bulayimda kavga etmiyelimkaydirigubbakcemile2 bir derdim kaldi oda hulahup. yapamiyorum ceviremiyorum deli olacagim bacaklarim simsiyah cürük icinde ama ben hulahup ceviremiyorum...toto bir tarafta bel birtarafta. savrulup duruyorum ama tempoyu tutturamiyorum..
haaa kallisim gercekten yediklerimi azmi buluyorsun? iyide güzelim ben bundan cok yersem sisiyorum. neyse arasini bulmam lazim demekki. bak simdi yaz geliyor karlar eridi bundan sonra ben spor yaparim bol bol. bununda faydasi olur. o resimledigin kremleri jelleri okudunmu kallisim ise yarar birseyse alalim canim. birde selülit icin masaj yapan aletler var vakit bulursam onlara bakacagim. birlikte calistigim bayanda almak istiyordu sen dur ben arastirayim önce dedim
mehalım ya cok uzuldum.alternatıflerın varmı bılmıyorum ama baska bı cıkar yol mutlaka vardır.sıkmamaya calıs canınıah annecim ya öyle bir yerki çalıştığım yer anlatamam güya hepsi çok dindar ama ne kadar ahlaksızlık varsa bunlarda daha bu sabah eski öğrencilerimizen biriyle ilgili bir haber aldım 7-9 tane ş........ bu öğrencimize(kız) tecavüz ediyorlamış kız sonunda jandarmaya şikayet etiş.okadar kanı bozuklar anlatamam okumak başı açık olmak en büyük ahlaksızlık bu köydeki insanlara göre ama kendi yaptıkları anlatmayla bitmez.erkek veliler çocuğunun derdi için değilde bizi tacize geliyor resmen ve artık nefret eder oldum nefret
okadar bunalıp sıkılıyorumki ne bişiler yazmak nede ilgilenmek geliyor içimden sadece uyumak istiyorum işte sıkıntım bunlar annecim ya .
zenan benımde ehlıyetım var hemde en kırmızısındanyerimseniben.bence dıl olayını da hallet bır an once cocukların buyudukce daha cok ıhtıyacları olacak sana .sen yabancı bı yerde dılde bılmeden zorlanırsın be canım.ehlıyetını de kolaylıkla alırsın boylelıkleiyi aksamlar reyhan abla kimseler yok bugun cok sasirdim hopla zipla reyhan abla bak cok faydaliymis ne guzel bide takimda artik herkez spor salonuna gidiyo cedric honey kallis ohhoo ne guzel valla ben hala spor cd leri ariyorum keskem koyde diilde sehirde olaydim yada ehliyetim olaydi seneye mutlaka efe okula baslasin ehliyetimi alicam allahin izniylen takimda kimlerin ehliyeti var soylesin tahminim reyhan ablamin vardir baska kimlerin var meraktan sebebiyok sormamin gulunde vardi
aa reyhan abla olmadı sımdı.sen sana ne derlerse desınler aldırma al ehlıyetını.ne demek guvenmemek.ya senın gıbı guclu ayakları yere sapasaglam basan bı kadına guvenmemek.annemde ehlıyetını gec aldı.sebebıde babamın bır arkadası esıyle seyahat ederken rahatsızlanmıs.kalple ılgılı.esı kullanmaya devam etmıs arabayı.hem kendı esının hayatını kurtarmıs anlıycagın.ondan sonra babm rıca ettı annemde aldı ehlıyetını.dunyanın bınbır turlu halı varmerhaba zenancigim. benim ehliyetimyok canim. gencken heveslendim. esim kiskandi ögretmenden. sonra pespese cocuklar oldu firsat bulamadim .cocuklar büyüdü simdide bunlar kiziyor evde 5 tane söförün var nerdeyse wc ye bile arabayla götürecegiz diyorlarbu yastan sonra biz sana güvenemiyoruz diyorlar. bende böylece kaldim uyuz gibi
mutlaka dene canımayyy kiyamam niye oyle dedin bende ilk geldigimde dil kursuna gel diye her ay mektup gonderdiler annem gondermedi sonrada pespese cocuklar oldu ehliyetide istemedi sagolsun simdi cok pisman kafami nere vuram diyip duryo bide artik zorlastirdilar ehliyet almayi geldigimde alaydim dil bilmeyenlere yardimci veriyolarmis ama ama seneye sansimi deniycem bakalim
bennucugum hayırdır canın nıye sıkıldı.bıde lahan corbası baslıgında da gordum senı tadı ıyı oldu demısın.nasıl oısırdın canım.bıde gofretde mı var bu lahana dıyetındekaydirigubbakcemile3hanı oyleyse bende baslayım hemenbugün neler yaptığımı söyleyimmm...bi kere gece hiç uyku uyumadım canım sıkkındı sabahta erken kalkınca tüm gün kafamda yıldızlar uçuştu....
sabah:
elma sirkeli su
bi domates
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
bi tane biber
ve bir tane poğaça...
ara:türk kahvesi,4 şeker 2 bardak çay..
öğlen:
kahvaltılık yedim
5 zeytin,1 domates,biraz kızartılmış patates,iki dilim sucuk,1/4 yumurta haşlanmış,yarım dilim ekmek,bir salatalık,bir iki dilim taze kaşar,2 dilim salam
akşam:
lahana çorbası,yarım simit,yarım ülker gofret çikolata,türk kahvesi-soda...
yedimde yedim valla
honey canım bızde hıc karsılasamıyoruz ben pek yogunum bu gunlerde malumkaç saattir buradayım bilseniz şaşrsınız valla-tatlicadiarzu-
matemciğim geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanırsın benimde yakın zamanda bir ameliyat planım var zor bir süreç de beni bekliyor bakalım hayırlısı
kallisim sana cevap yazdım özelden şekerim bi ara bakarsın ok?yerimseniben
kadis oğlunun doğum günü kutlu olsun canım benim içinde bir öpücük konduruver o meleğin yanaklarına olurmu?
mehalim sıkıntılarını okuyunca kendimi senin yerine koydum benim bile içim daraldı allah yardımcın olsun her gece varır sabaha unutma olurmu?:teselli:
umuts nerde kızlar yaa ben uzun zamandır karşılaşamıyorum onunla oğluşu nasıl oldu acaba?msn si falanda yokki bendefisfisfis
emelciğim senin elişlerini merak ediyorum canım forumdaki linki versende baksam yaa?
maaşallah reyhan abla olsun kallis olsun cedric olsun bir krem furyası almış başını gidiyo kaç eurolar falan biz garibanlarda burdan heves edip oturuyoruzkaydirigubbakcemile3
aklımda kalanları yazdım herkesi öpüyorum arkadaşlar:enbuyukkk:
cedricim günaydın canım sen yüzmeye gidecektin canım merak ettim nasıl geçti, dün yazmayı unutmuşum mayo alacağım demişsin ya leventte bir mayocu var bir dahaki alışında istersen tarifini öğreneyim ablamın kızı milli yüzücü ve marka kullanıyorlar sadece ama bir mayolar alıyorlar ablamda tesadüfen bulmuş bundan 5-6 ay öncesine kadar marka yüzücü mayoları 25 liraydı...
canım ya akılmı var şimdi yazarken geldi aklıma inanki.. üzüldüm şimdi...neyse sağlık olsun...
bende ilk anda sevmem havuzu yani sevmek değil denize göre daha güvensiz gelir nasıl bir düşünce mantıksa benimkide :))
haklısın kallıste canım.bıde zaten tasınma telası falan olcak cok vakıt ayıramıyabılırım bır ay sonra.bugun sabah dayanamadım tartıldım yıne.cok mutluyum cookkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3