Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben hala yatamadım... tüm arkadaşlarımız öyle duyarlıki bırakıp gidemedim ama yatmazsam sabah kalkamayacağım..

bennucum arkadaşlarımızdan arayacak ve gidecek olanlar var babamızla temasa bile geçmişler off çok duygusallaştım ben gidiyorum...

5.Takım **93.etap**

umuts76 ( 78.0 /
honeybaby( 60.4 /
kadis ( 61.9 /
reyhanxx54 ( 77.2 /
MATEM ( 92.0 ) ( geri dönecek ameliyat için ayrıldı )
zenan25 ( 75.0 /
GÜL78 ( 105.5 )
cedric ( 109.4 /
mehalim ( 60.1 /
şaşkınperi ( 68.8 /
buseyrem ( 103.3 /
kalliste22 ( 77.0 /

5.TAKIM TOPLAM KİLO

günaydın canım
açıklamanı okudum ve sonunda anladım şimdi topluca ben cumartesi yazayımmı okeymi hımm liste içine tşkler yataktan kalktım buraya koştum dün geceyi merak ettim daha tartılmadım bile şimedi gideim elimi yüzümü yıkayım tartılım bakalım ne olack eller şiş şiş off

tamam canım nasıl istersen öyle yap bende şimdi hem yemek listelerini hem senin istediklerini toparlayacağım biraz...

evet tartıldım ve tam tahmin ettiğim gibi 61.5 yani 1.4 gram almış görünüyorum offf.
mehalim ( 60.1 / 61.5 / 1.4 / -2.32% )

evet tartıldım ve tam tahmin ettiğim gibi 61.5 yani 1.4 gram almış görünüyorum offf.

sağlık olsun canım ya geçen hafta hızlı vermeninde etkisi olabilir birde bol su iç ödem yapmışsın belli..

gunaydın kızlar.gecmısı okudumda geldım bugun.bennu canım gecmısler olsun gelısmelerı bıze de yazabılırmısın.merak edıyorum.ne zor sey ya.saskın canım herkes soylemıs gercı ama kuruyemıslerın cıdden kalorısı cok yuksek.onlar yerıne yemeklerını ye canım.bıde kuru meyveler mesela 2 kayısı ,1 ıncır bırer porsıyon meyveye esıt.bende zaMAN zaman ozellıkle dısarı cıkıcksam yada evde ısım varsa kayısı yıyorum yada yanıma alıyorum.ama taze meyvenın yerını tutmuyor.dıyetde posa alımı cok onemlı taze meyvede de bol bol var.zaten bahara fıdıyoruz yavas yavas erıkler cılekler baslıycak.gercı sımdı de benım en sevdıklerım portakal ve elma var ama.
reyhan abla ellerıne saglık.masaallah orgude hızlısın sanırım.kızların cok mutlu oluyodur heralde.bende kazak ıstıycem annemden ama bana ormesı 1 ay surer heraldedelikafadulden.kallıste ellerıne saglık ne guzel olmus.bende gıtmısdım 1 ay kurdela nakısı kursuna.kadıkoyde adı bursa bıseydı ama unutmusum.zaman zaman goblen almaya gıderım oraya ama.ben ısler arasında bıtek goblen severım.onuda 1 yıldır yapmıyorum.ama yenı evıme bırıkı tablo yaparım artık.bu rada rahatladık evın kredı ıslemlerı baslıyacak bugun ıns.tapu alınınca oh be dıycem ancak.bu konu benı cok gerıyor ama cozulecek ıns.zenan canım sagolasın ama ıstahım kontrol altına gırdı dun.kendımı kontrol edebıldım cok sukur bu hafta olmadı ama onumuzdekı hafta ıyı bı sonuc alıcam.bende kallıste dedkı kıtp var.cd yı almayı dusunmusdum ama unuttum sonra ya.bu arada kallıste grafık cok guzel olacak fıkrıne saglık canım

5.Takım **93.etap**

umuts76 ( 78.0 /
honeybaby( 60.4 /
kadis ( 61.9 /
reyhanxx54 ( 77.2 /
MATEM ( 92.0 ) ( geri dönecek ameliyat için ayrıldı )
zenan25 ( 75.0 /
GÜL78 ( 105.5 )
cedric ( 109.4 / 109.0 / 0.4 / 0.37
mehalim ( 60.1 /
şaşkınperi ( 68.8 /
buseyrem ( 103.3 /
kalliste22 ( 77.0 /

5.TAKIM TOPLAM KİLO

bursa ipek :)) Celal beylerin yeri, şu an bobini 5 lira olan kurdeleleri 2005 yılında 60 liraya veriyorlardı :)) ayda 100 bobin aldığımı düşün pehhhhh... bir güzel kazıklarını yemişimdir onların hiç uğramam bu yüzden.. ama goblenleri müthiş değilmi heryer çeşit çeşit dolu...
ben bağlarbaşında belsuda gördüm hızlandırılmış kurs orası çok güzeldir...

ev işinin ilerlemesine sevindim canım geçeceksin hayırlısıyla yeni evine inşallah.....

mehalim üzülme oluyo arada bak bende eksideyim bu hafta gene .. tuzu azalt biraz şişlik ondandır kilo degildir o a.s

günaydın 5. takımın hatunları hayırlı cumalar .....a.s.

günaydinnnn saat kurdum erken kalkayim diye
kilom 76.9 sonra yine gelirim bir kahve iceyim önce
77.2 / 76.9 / 0.3 / 39%

ablam hoşgeldin aebencim sende hoşgeldin canım.. ablacım müjdeli haberi vereyim sana ve hemen koşup bende kahvemi alıp geleyim..

hasta bebeğimiz için bir sürü arkadaşımız devreye girdi daha şimdiden bugün ve pazartesi hastahaneye gidecek bir kaç kişi çıktı babasıyla görüşenler, bilgi alanlar.. off çok ağlıyorum sabah beri demek hala insanlığımız ölmemiş bizim..

hayirli cumalar hosgeldin aeben. buyur bir sabah kahvesi icelim
saggol canım içmiş kadar oldum .....
kalişim hastami var geçmiş olsun mevlam şifasını versin ....:Saruboceq:a.s.

günaydın kızlar
bugün tam tamına 60.5 kilo ile size veda ediyorum
dünkü lapa 1 kilo yine verdirmiş
ama bu sonuç her nekadar yalancı olsada güzel
biliyorum çünkü ertesi gün bu bir kilo yine bana gelecekkk

günaydın kızlar
bugün tam tamına 60.5 kilo ile size veda ediyorum
dünkü lapa 1 kilo yine verdirmiş
ama bu sonuç her nekadar yalancı olsada güzel
biliyorum çünkü ertesi gün bu bir kilo yine bana gelecekkk
yemessen gelmez kadıs canım . delikafaduldenşu karbon hidrat diyetini yapacakmısın ...:1ninca:

yemessen gelmez kadıs canım . delikafaduldenşu karbon hidrat diyetini yapacakmısın ...:1ninca:
sana destek veriyorum bu sözündeŞeniz

canım hydi hayırlısı olsun hüzünlenme listede yoksun artık takımda değil, takıma her gün geleceksin yine lütfen yap bunu yoksa alatamazsın içinde bulunduğun durumu diyeti bıraktım moduna girersin alırsın yine...haftasonu yeme bakalım sonucu gör diyeceğim ama haftasonları sen yemeden duramazsın ki a.s kızma eleştri değil bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…