evet tartıldım ve tam tahmin ettiğim gibi 61.5 yani 1.4 gram almış görünüyorum offf.
mehalim ( 60.1 / 61.5 / 1.4 / -2.32% )
mehalim üzülme oluyo arada bak bende eksideyim bu hafta gene .. tuzu azalt biraz şişlik ondandır kilo degildir o a.sevet tartıldım ve tam tahmin ettiğim gibi 61.5 yani 1.4 gram almış görünüyorum offf.
mehalim ( 60.1 / 61.5 / 1.4 / -2.32% )
saggol canım içmiş kadar oldum .....hayirli cumalar hosgeldin aeben. buyur bir sabah kahvesi icelim
kalişim hastami var geçmiş olsun mevlam şifasını versin ....:Saruboceq:a.s.ablam hoşgeldin aebencim sende hoşgeldin canım.. ablacım müjdeli haberi vereyim sana ve hemen koşup bende kahvemi alıp geleyim..
hasta bebeğimiz için bir sürü arkadaşımız devreye girdi daha şimdiden bugün ve pazartesi hastahaneye gidecek bir kaç kişi çıktı babasıyla görüşenler, bilgi alanlar.. off çok ağlıyorum sabah beri demek hala insanlığımız ölmemiş bizim..
yemessen gelmez kadıs canım . delikafaduldengünaydın kızlar
bugün tam tamına 60.5 kilo ile size veda ediyorum
dünkü lapa 1 kilo yine verdirmiş
ama bu sonuç her nekadar yalancı olsada güzel
biliyorum çünkü ertesi gün bu bir kilo yine bana gelecekkk
sana destek veriyorum bu sözündeŞenizyemessen gelmez kadıs canım . delikafaduldenşu karbon hidrat diyetini yapacakmısın ...:1ninca:
canım hydi hayırlısı olsun hüzünlenme listede yoksun artık takımda değil, takıma her gün geleceksin yine lütfen yap bunu yoksa alatamazsın içinde bulunduğun durumu diyeti bıraktım moduna girersin alırsın yine...haftasonu yeme bakalım sonucu gör diyeceğim ama haftasonları sen yemeden duramazsın ki a.s kızma eleştri değil bu...günaydın kızlar
bugün tam tamına 60.5 kilo ile size veda ediyorum
dünkü lapa 1 kilo yine verdirmiş
ama bu sonuç her nekadar yalancı olsada güzel
biliyorum çünkü ertesi gün bu bir kilo yine bana gelecekkk