Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim hani sana göstermistim iki ceket modeli? senin kizlar birini begenmisti ya mavi olanini?
iste onu örüp bitirdim . modelde tig isi dügmeler yapamazsam normal dügme dikecegim .ama gösterisini dügmeleri veriyor bilmem artik

bennucum tüm bilgileri toparla hemen yardım meleklerine açarız konu kazen abimiz bu konuda çok hassas zaten, neredeler hangi bölüm adları ne gidenler arayanlar nasıl ulaşacaklar bak geçende adını bile bildirmeden gitmiş arkadaşlarımız buradan

kizlar benim surem dolmus esim gircekmis suremi 25 dk asmisim cikiyom hepinize optum canlarim kendim ciksam bile aklim sizde
saskin bosver atma kendini sabaha kadar cikar onlar nasilsa sen birazdaha tuvalete git ama bir daha bu kadar yime canim onun yerine normal meyve ye bitanem
hadi bas bas optum

ablam bir daha bakayım ben o modele... onumu bitirdin vallahi bravo

abla sorma bugün moral bozukluğundan öldüm bittim...keşke herkesin derdi bizim gibi kilo vermek olsa...
çok lazım..
ne yapsam bilmiyorum,kan grubuda en zor bulunan kan işte

Canım benim bildiğim istediğin kana karşılık takas yapabiliyorsun. 1 ' e karşı 2 veriyosun karşılığında istediğin kanı alıyosun hastaneden.. Benimde anneme gerekmişti ben tiroid,babam şeker hastası olduğu , abimde antibiyotik kullandığı için verememiştik. Ona karşılık sağolsun eş dost akın etti hastaneye onların bağışladığı kana karşılık biz lazım olan kan grubunu aldık...

allah yardimcilari olsun. Ne kadar zor durumda olan insan var.sagliktan ötesi yok

amin bugün çıldırdım yaa...üzüntümden kahroldum...ve inanılmaz umutlular,gurbette,kimseleri yok,çocukları hasta...canını verse çocuğa faydası yok...sağlıktan daha önemlisi yok diyor babası hakikatende öyle

Zenan dur daha kavga edicedim senle... klava: nere kaçıyon yaafff.. Off yarın tartı günü bide fazla çıkarsam kesin köprü yolları görünür bana.. Köprüye gitmesemde Mehalim beni yerin dibine sokar zaten senağlama :a015: :çok üzgünüm:

reyhan abla irice düğme varmıki onlar düğmelerin üzerlerine yapılmış... sadece halkanın üzerine dolgu yapıyorsun hani nasıl bir şapka filan başlarız öyle ... arkasınıda elimde olsa toparlarım diyeceğim ama şimdi elime almadan tam nasıl toparladığını tarif edememki... arasında düğme var ama onların...

bunda olmuyor beyaz kanı kullanıyorlar,trombosit diyorlar,alyuvarlarınında çocukla tutması gerek..onu tutturmak zor ve 0rh+ kan çok zor...hem 0rh+ hem alyuvarlar tutacak...
Herşey bu kadarmı zor olur

canim benim sagol kallisim . bende dügmenin üzerine yapilmis gibi diye düsündümde emin olamamistim. simdilik dursun ben iri dügmeler alayim bugünde baska birseye basliyayim.
ya bagimlilik yapiyor bu örgü.

bennucum gördün değilmi mesajımı ihmal etme şekerciğim belki yardımımız dokunabilir..

canım iyileşir inşallah allah yardımcıları olsun... yaşadıklarımız hep fasa fiso sağlıktan ötesi yok daha önemli bir şey yok allah yaşatmasın bizleri çocuklarımızla sınamasın..

bennucum yarın için kilo bildirimi yapman gerekiyor şekerim ama sen gündüzleri burada olamıyorsun bu gece yapabilecekmisin?

kallisim ya ne verimli ne marifetli kadinsin agzim acik kalakaldim masallah canima ya
hepsi birbirinden güzel ve zevkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…