Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol ablacım geçen yıl bu sitede bir kermes düzenlemiştik oraya hazırlanmıştım ilk sayfadakiler onlar yani... çatal kaşıklar varya süs onları kızlarım yapmıştı ve fırsatım yok daha evde ne bebekler var hepsini onlar yaptı... ay hevesegeldim çekeyimde foto ekleyeyim.. az önce eklediğim güllerde siparişti bugün teslim ettim...

İyi geceler arkadaşlar.. Wc ye gitmekten fırsat bulursam uyucam artık. kendinize çook iyi bakın. Bennucum kendi üzme olur mu? Dualarımız seninle. İnşallah gerekli olan herşey temin edilir canım. Çok geçmiş olsun... :1hug: Öpüyorum hepinizi... a.s.

ooo maşallah kızlarda becerikli...inanamıyorum gerçekten...ellerine sağlık...bayılıyorum böyle süslü şeylere yaaa.çok orjinalll

allah razı olsun bende üzgün üzgün geldim canınızı sıktım ama sizlerle paylaşmak ve verdiğiniz destek ettiğiniz dua beni öyle rahatlattıkiii...çok teşekkür ederim
iyi geceler perimmm

bennucum sen gündüzleri olamıyorsun diye ilgilenemezsin diye düşündüm konuyu benim açmama izin verirmisin canım izni aldım... Aynı şehirve aynı kan grubu taşıyan üyelerimizede özel mesaj çekilecek onun içinde kazen abiye haber vereyim hemen o gerektiğinde yapabileceğini söylemişti daha önce..

bennucum senden mesaj bekliyorum konu açmama izin veriyormusun yoksa senmi açar ilgilenirsin şeker

ablacım ne demek tabiki,zaten sen açmalısın benim ne haddime...Allah senden bin kere razı olsun,bu işe gönül verdin...
inşallah hayırlı haberler alırız,inşallah iyi olur beyzamız..:1hug:

çok çok tşk ederim ellerine sağlık çok güzel olmuş inşallah olacak inanıyorum ben...

abla aceleden babasının soyadını yanlış yazmışım küçükusta olacak düzeltebilirmiyiz?

tamam canım inşallah çıkar bakalım.. Kazen beyde mesaj işiyle uğraşıyormuş şu an onada minnettarım vallahi böyle konularda hiç bir şey dinlemiyor yardım elini uzatıyor...

ben çıkıyorum hepinize huzurlu geceler dilerim...

reyhan ablacım iyi geceler...bana müsade kendne çok iyi bak,görüşmek üzere hoşçakal...

iyi geceler kalliste canım ablam allah gönlüne göre versin dilediğin herşeyi..kocaman öpüyorum...görüşmek üzere hoşçakal

ben gidip yine geldim az sonra tekrar çıkarım yatmak için.. eşime bakayım dedim dışarıdan gelmişti ama sabahın köründe gitmişti işe ve kanepede sızıp kalmış kalkamam dedi.. az bakınayım diye geldim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…