bennucum aldım mesajını iletiyorum şimdi canım..haber veririm ben sana..
sağol ablacım geçen yıl bu sitede bir kermes düzenlemiştik oraya hazırlanmıştım ilk sayfadakiler onlar yani... çatal kaşıklar varya süs onları kızlarım yapmıştı ve fırsatım yok daha evde ne bebekler var hepsini onlar yaptı... ay hevesegeldim çekeyimde foto ekleyeyim.. az önce eklediğim güllerde siparişti bugün teslim ettim...
İyi geceler arkadaşlar.. Wc ye gitmekten fırsat bulursam uyucam artık. kendinize çook iyi bakın. Bennucum kendi üzme olur mu? Dualarımız seninle. İnşallah gerekli olan herşey temin edilir canım. Çok geçmiş olsun... :1hug: Öpüyorum hepinizi... a.s.
bennucum sen gündüzleri olamıyorsun diye ilgilenemezsin diye düşündüm konuyu benim açmama izin verirmisin canım izni aldım... Aynı şehirve aynı kan grubu taşıyan üyelerimizede özel mesaj çekilecek onun içinde kazen abiye haber vereyim hemen o gerektiğinde yapabileceğini söylemişti daha önce..
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html#post5492118
bennucum buyur şekerim... inşallah faydamız olabilir.. sen bana özelden telini verebilirsen bir durum olduğunda haber verebilirim sana olurmu..
konuyu en üstte tutacak arkadaşlar ve Kazen beyde mesaj atacak Ankarada ve aynı kan grubunu taşıyan üyelerimize haydi hayırlısı bakalım....
KANbankasi.gen.tr 'bir yaşama umut verin!...
bennucum şuraya girip bilgileri aktarabilirmisin bak bir arkadaşımız vermiş buradada gönüllüler çıkabiliyormuş