- Konu Sahibi Cherry Mom
- #2.821
geçmiş olsun bennucum inşallah çok daha ilyidir yavrucazabla sorma bugün moral bozukluğundan öldüm bittim...keşke herkesin derdi bizim gibi kilo vermek olsa...
arkadaşımın kuzeni 9 yaşında bir kız çocuğu görseniz bayılırsınız öyle güzel barbi bebek gibi...
kan kanseri
adanada tedavi görmüş 27.05.2008 den beri hastanelerde tedavi görüyor
orda ümidi kestik demişler şimdi burda hacettepe hastanesinde tedavi görüyor...
ölümle yaşam arasında gidiyor,annesi babası ordan oraya koşturuyor deli oluyorlar...
hayatımda bu kadar pozitif ve fedakar anne baba görmedim ben...kötü şeyler getirmiyorlar akıllarına..
pazar günü öldü sanmışlar nöbet geçirmiş,kardeşinden ilik nakli yapılacaktı ama nöbet geçirdiği için kemoterapiye alacaklar...kan lazım benimki tutmuyor,arkdaşlardan götürdük iki tanesi 2 haftadır gidip veriyor...yetmiyor
kimseleri yok burda..
çıldırıcam,internette kan bankasından kan vermek isteyen telefon numarası bırakan insanları aradım,çoğunun telefonu servis dışı,çoğu mırın kırın ediyor...
anlamıyorum insanları...
çok lazım..
ne yapsam bilmiyorum,kan grubuda en zor bulunan kan işte
adanada balcalıda olmuştur büyük ihtimal tedavi
çok ii bir hastanedir
şimdi.... sürprizim bu.. bize böyle tablo yapmamız için gerekli mesaj kodları hazırlayacaklar bir sitede görüp istemiştim zahmet edip uğraşmışlar bugünde deneme yapmışlar bende yaptım ilk denemeyi ama siz yapmayın henüz başlamadı ben habervereceğim.. ister günlük ister haftalık her yediğimiz böyle mesajımızın altında topluca tablo içinde olacak artık :teytey::teytey:
[table=]sabah|peynir,ekmek,domates
ara|kiwi
öğle|simit,ayran
ara|elma
akşam|köfte,salata,1 dilim ekmek,ayran
[/table]
kallisim liste çok güzel
eminim işinizi çok çok kolaylaştıracaktır
aebencim biraz ara vercem canım
diyetsiz sağlıklı beslencem
zaten tatlandırıcı kullanmaya başladım
bakalım kilom da ii sayılır de mi