Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

abla sorma bugün moral bozukluğundan öldüm bittim...keşke herkesin derdi bizim gibi kilo vermek olsa...
arkadaşımın kuzeni 9 yaşında bir kız çocuğu görseniz bayılırsınız öyle güzel barbi bebek gibi...
kan kanseri:(
adanada tedavi görmüş 27.05.2008 den beri hastanelerde tedavi görüyor
orda ümidi kestik demişler şimdi burda hacettepe hastanesinde tedavi görüyor...
ölümle yaşam arasında gidiyor,annesi babası ordan oraya koşturuyor deli oluyorlar...
hayatımda bu kadar pozitif ve fedakar anne baba görmedim ben...kötü şeyler getirmiyorlar akıllarına..
pazar günü öldü sanmışlar nöbet geçirmiş,kardeşinden ilik nakli yapılacaktı ama nöbet geçirdiği için kemoterapiye alacaklar...kan lazım benimki tutmuyor,arkdaşlardan götürdük iki tanesi 2 haftadır gidip veriyor...yetmiyor:(
kimseleri yok burda..
çıldırıcam,internette kan bankasından kan vermek isteyen telefon numarası bırakan insanları aradım,çoğunun telefonu servis dışı,çoğu mırın kırın ediyor...
anlamıyorum insanları...
çok lazım..
ne yapsam bilmiyorum,kan grubuda en zor bulunan kan işte
geçmiş olsun bennucum inşallah çok daha ilyidir yavrucaz
adanada balcalıda olmuştur büyük ihtimal tedavi
çok ii bir hastanedir

şimdi.... sürprizim bu.. bize böyle tablo yapmamız için gerekli mesaj kodları hazırlayacaklar bir sitede görüp istemiştim zahmet edip uğraşmışlar bugünde deneme yapmışlar bende yaptım ilk denemeyi ama siz yapmayın henüz başlamadı ben habervereceğim.. ister günlük ister haftalık her yediğimiz böyle mesajımızın altında topluca tablo içinde olacak artık :teytey::teytey:

[table=]sabah|peynir,ekmek,domates
ara|kiwi
öğle|simit,ayran
ara|elma
akşam|köfte,salata,1 dilim ekmek,ayran
[/table]

kallisim liste çok güzel
eminim işinizi çok çok kolaylaştıracaktır

aebencim biraz ara vercem canım
diyetsiz sağlıklı beslencem
zaten tatlandırıcı kullanmaya başladım
bakalım kilom da ii sayılır de mi
yani inemiyorum 60 altına sabitlesem yeterli
ama 50 puan toplamak vsv s eglehceli olabilir
tavsiye ederim yaniikaydirigubbakcemile

5.Takım **93.etap**

umuts76 ( 78.0 /
honeybaby( 60.4 /
kadis ( 61.9 / 60,5 / 1,4 / %2,26)
reyhanxx54 ( 77.2 /
MATEM ( 92.0 ) ( geri dönecek ameliyat için ayrıldı )
zenan25 ( 75.0 /
GÜL78 ( 105.5 )
cedric ( 109.4 / 109.0 / 0.4 / 0.37
mehalim ( 60.1 /
şaşkınperi ( 68.8 /
buseyrem ( 103.3 /
kalliste22 ( 77.0 /

5.TAKIM TOPLAM KİLO

kalişim .....msn bi açsana .... benimki ayşegül diye geçiyo kızmın adına .....

Günaydın bayanlar? Nasılsınız bakalım görüşmeyi umarım gramlada olsa herkesden bişeyler gitmiştir sırnaşık şey Benim gibi... 400 gr vermişim 68,400 bu haftaki kilom.
Kadiiiss şu lapa diyetini nasıl yaptın?

5.Takım **93.etap**

umuts76 ( 78.0 / 77.0 / 1.0 /
honeybaby( 60.4 /
kadis ( 61.9 / 60,5 / 1,4 / %2,26 ) ( mezun oldu )
reyhanxx54 ( 77.2 / 76.9 / 0.3 /
zenan25 ( 75.0 / 74.9 / 0.1 /
GÜL78 ( 105.5 )
mehalim ( 60.1 / 61.5 / 1.4 /
şaşkınperi ( 68.8 / 68.4 / 0.4 /
buseyrem ( 103.3 /
emel42 ( 100.7 / 102.0 /
BENNUU ( 72.0 / 71.0 / 1.0 / ( yeni üye )
kalliste22 ( 77.0 /

5.TAKIM TOPLAM KİLO

Ben bugün kilomu törenle bildireceğim... delikafadulden

Son düzenleme:
günaydın takımcım
ben de 102 kiloyum malesef regl oldum bugün haftaya çok iyi bir sonuç bekliyorum inşallah
birazdan yeni diyet listemi yazıcam size
tam 11 kilo yağ almışım 6 ayda inanılmaz ama malesef gerçek

kadscim ilk senin kilo durumunu gördüm harikasın isteyince başaracağını biliyordum zaten tebrikler

kaliş görüştüm allahdan mani olmassa pazartesi gidicem ..... hafta sonu tahlil yokmuş ..

once kilomu bildireyim tekrar elektrikler kesilmeden bildiremiycem sandim dellendim
buyuk hayal kirikligi 74 9 kg dayim 100 gr cik vermisim halbuki ben 1 kilo olmasa bile 800 gr falan gitmistir diyodum kilo veren arkadaslarima simdiden tebrik ederim gecmise bi bakip geleyim opuyom simdilik
eger aniden cikmissam bilinki burda elektrik gitmistir cunku sabahtan beri kesikti

he yapacam fallaha pericim geçen hafta görünce mehalimden eksik kalmayayım didimdi:sm_cool:

Siz birbirinize inat uğruna yakında 0 beden olursanız hiiç şaşmam :roflol: Süpersiniz kızlar bende sorun ne onu bi türlü bulamadım fisfisfis hep gram gram veriyorum spordan kaynaklanıyo olabilir mi? çarşamba tartıldığımda 67,900 çıkmıştım.. ama bugün 68,400 çıktı :kızgın:

kallisim yaz cabuk ben ise gitmeden kilonu catladimmmmmmm
kallisim patlatiyor bombasini ve 1.oluyor:hooray:
spor spor spor . herzaman diyorum sporsuz diyette birseye benzemiyor. sarkmis ici bosalmis gibi duruyor. ahhhh spor yapin kizlar gencsiniz ip atlayin top oynayin yürüyün. hergün evde olsaniz dahi makyaj yapin kendinizi sevin sik giyinin. insan cok positif oluyor ister istemez canli enerjik oluyor

merhaba arkadaşlar
hemen kilomu yazıp kaçmam gerek 1 kilo verecem diye söz vermiştim 59.4 tam 1 kilo vermişim tabii yemeklerle alakası yok üzüntüden verdim bu hafta maalesef neyse hadi ben kaçar

hasta bebegimizede yardimlarini esirgemiyen cani gönülden kosan ilgilenen herkesten allah bin kere razi olsun. yine duygulandim. insanin dünyada yalniz olmadigini. karanliktan elini uzatinca bu eli bir insan elinin tutacagini bilmek ne kadar güzel

5.Takım **93.etap**

umuts76 ( 78.0 / 77.0 / 1.0 /
honeybaby( 60.4 / 59.4 / 1.0 /
kadis ( 61.9 / 60,5 / 1,4 / %2,26 ) ( mezun oldu )
reyhanxx54 ( 77.2 / 76.9 / 0.3 /
zenan25 ( 75.0 / 74.9 / 0.1 /
GÜL78 ( 105.5 )
mehalim ( 60.1 / 61.5 / 1.4 /
şaşkınperi ( 68.8 / 68.4 / 0.4 /
buseyrem ( 103.3 /
emel42 ( 100.7 / 102.0 /
BENNUU ( 72.0 / 71.0 / 1.0 / ( yeni üye )
kalliste22 ( 77.0 / 74.5 / 2.5 / :dance::sm_cool::teytey:

5.TAKIM TOPLAM KİLO

hasta bebegimizede yardimlarini esirgemiyen cani gönülden kosan ilgilenen herkesten allah bin kere razi olsun. yine duygulandim. insanin dünyada yalniz olmadigini. karanliktan elini uzatinca bu eli bir insan elinin tutacagini bilmek ne kadar güzel

Evet ablacım ya sabahtan beri nasıl duygulandım anlatamam cevap yazmaya yetiştiremiyorum...allah razı olsun hepsinden..

Back