Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şimdi.... sürprizim bu.. bize böyle tablo yapmamız için gerekli mesaj kodları hazırlayacaklar bir sitede görüp istemiştim zahmet edip uğraşmışlar bugünde deneme yapmışlar bende yaptım ilk denemeyi ama siz yapmayın henüz başlamadı ben habervereceğim.. ister günlük ister haftalık her yediğimiz böyle mesajımızın altında topluca tablo içinde olacak artık :teytey::teytey:

sabah|peynir,ekmek,domates
ara|kiwi
öğle|simit,ayran
ara|elma
akşam|köfte,salata,1 dilim ekmek,ayran

hoşgeldin şekercikim biz iyiyiz sen nasılsın..

zenanım bentartılmadım artık zorunlu olmasam hiç tartılmyacağım bir şeyler oldu bana :)) ama verdim inşallah diye dua edip duruyorum bakalım...

kallis naapti kizin yazisini hallettimi bak biraz once ona tasalandim bide yarin yani allah cocuklarimiza kolaylik versin
surprizini ben anladimda bizdemi ondan yapacaz diye dusundum biraz once nasil yapilacagini soyliycem demisinde
bennu saskin vezaha hosgeldiniz kallise demedimmi kallis sende hosgeldin

cok güzel olmus kallisim. yediklerimizi cerceveleyip tabloya asar karsidan bakariz. saka saka
ben cok begendim. hem unutulmaz hem gözönündeolur

hımmmmm beni annemden başka kimse merak etmemiş hain kallis bile merak etmemiş bu kız sabah günaydın derdi neden gelmedi dememiş:dilcikar:

dün saat 10 da bi sızmışım arkadaşlar sabah bile geç kalktım artık nasıl uyudsam siz düşünün yani. sabak yine kellogs yedim öğlende ıspanık yoğurt salata toplamı 1 yumruğu geçmez :)) okuldayım işte birazdan aşşaya inecem yer bulursam masa tenisi oynayacam bu erkeklerede sinir oluyorm gelip kapıyolar birde oynatmıyolar sanki onların malı vallaha kavga edecem .anam benden başka bayan yok diğerleri dedikodu etmekten az hareket etmeye fırsat bulamıyolar birde hepsi benden küçük tüü onlara

ne demek istediğim anlaşılmamış mehale söylendim bugün :nazar: hem eski mesajları taratmak zor oluyor diyorsun hemde yediklerini böyle mesaj içine belli belirsiz sıkıştırıyorsun dedim nasıl toparlayacağım kolaysa sen yap kaydirigubbakcemilekendi yediklerini dön toparla dedim yada doğru düzgün yaz Çok üzgünüm çoook

saskinim habire geziyon sonra bize yuruyuse ciktim diye kandiriyon istabulu alt ust ediyon demi cadu bide gelemedim giremedim salliyon
bi onceki mesajimda bu kizi atlamisim da yarin beni gormedin sormadin der yine

delikafadulden aferin öğrenmişin huyumu.. Sorma yaa yürüyüş bahanesiyle geziyom dermişim yerimseniben Bu hafta biraz öyle oldu gerçekten istanbuldaki bütün pazarları geziyorum birer birer... Cedric'e sorup öğrenim şu bostancı pazarınıda orayı bilmiyom sırnaşık şey Sanırsam ben mideyi bozmuşum akşam wc den çıkamadım bi türlü kafamçokkarıştı
Neyse dün ile birlikte bugün yediklerimi yazayım çıksın aradan

25/02/2009
1 kayısı
5 fındık
1 incir
3 kuru üzüm
3 badem
2 siyah zeytin
2 galeta
1 kk beyaz peynir
1 yulaflı bisküvi
1 koca tabak ezogelin çorba
1 dilim çok tahıllı ekmek
1/4 börek ( sadece tadına baktım ) yerimseniben
10 kuru üzüm
5 fındık
5 badem
5 şamfıstığı
2 kayısı
1 yulaflı büskivi
2 tabak ezogelin çorba
1 kepçe susuz nohut
1 havuç
1 incir
1 kayısı
2 galeta
1/2 kk beyaz peynir
1 yulaflı bisküvi
1 bardak sirkeli sıcak su
2 bardak metabolizma hızlandırıcı

Ohh be sonunda bitti. Sanırım dün baya abartmışım :nazar: akşam kriz geldi bianda bende anlamadım :eek:

Sıra geldi bugüne yediklerime;

1 adet tereyağlı yumurta
1 galeta
1/2 kk beyaz peynir
1 bardak çay / tatlandırıcı ile
1/2 sandeviç ( dışarda arkadaşım kendine alırken banada almış çok minikti ama onunda yarısını yedim kırmamak için )
1/2 sütlü nescafe
1 galeta
1/2 kk beyaz peynir
1 deveci armutu
6 köfte
2 bardak ayran
yarım tabak mor lahana salatası ( limon ve zeytinyağlı )

Bu akşam yediklerim pek midemde kalmadı... Wc den çıkamıyom çünkü...

hoşgeldin şekercikim biz iyiyiz sen nasılsın..

zenanım bentartılmadım artık zorunlu olmasam hiç tartılmyacağım bir şeyler oldu bana :)) ama verdim inşallah diye dua edip duruyorum bakalım...

bende iyiyim biraz canım sıkkın...ankaradan acil 0RH+ kana ihtiyaç var:KK43:

hoşbuldum zenanım kızım söylene söylene yaptı biraz işte şimdi başka yapıyor yoruldu çocuk yarın olsada tatil olsa diyor hemde kar tatili olma ihtimali ile sürekli internete baktırıyor bana :)) kar aşırı yağdı çünkü...

evet o tabloyu bana bildirdikleri zaman nasıl yapılacağını söyleyeceğim sizlerede tüm diyettekilerede... bende çok beğendim...

şaşkınım sen o dün yediklerinle şu an hastahanede mideni yıkattırıyor olmalıydın ne yaptın öyle o ne kadar kuruyemiş yemek yapma allah aşkına...

bennucum hayırdır kime lazım kan.. site dışındanmı gerekiyor eğer öyle ise yardım meleklerine açalım konu...

canim benim bende seni özledim. bende cok kalmadim baktim kimse yok bende ciktim ördügüm kazagi bitirdim saat 3tedelikafadulden
bugün yenisine basliyacagimda, dün bitirdigime dügmeler yapmak istiyorum.ama hic yapmadim denemem lazim.
kallisim tig isi dügme nasilyapilir bir fikrin varmi seker?

şaşkınım sen o dün yediklerinle şu an hastahanede mideni yıkattırıyor olmalıydın ne yaptın öyle o ne kadar kuruyemiş yemek yapma allah aşkına...

:eek: Haklısın ama bende anlamadım bianda oldu herşey elim ayağım titriyodu resmen , başım ağrımaya başladı ve yedim... önce bişey yedim yok olmadı sonra diğeri derken işte liste öle uzadı gitti :çok üzgünüm:
Senin tablo bana dar gelir böle giderse sığmam onun içine :a015:

onca findigi fistigi yersen cikamazsin tabi wc den gecen gun benim efede yemistide fistik findik uykusunda dahi habire birt birt diye ses cikiyo totunden
a benim saskinim bide mideyi usutmusum diyo dokuz koyu dolasip yersen findigi fistigi olacagi bu

ayy ablam yaptımmı acaba diye düşündümde yok yapmadım ama modelin nasıl en son büyük kıza yazlık hırka yapmıştım düğme yerlerine çiçek yapıp diktim içtende çıt çıt diktim çok güzel olmuştu.. vallaha söyleyip duruyorsun naar değecek yap bitir yap bitir bende şimdi foto ekleyeceğim bugün biten işlerimin fotolarını çekmiştimde az sonra ekliyorum

bennucum hayırdır kime lazım kan.. site dışındanmı gerekiyor eğer öyle ise yardım meleklerine açalım konu...

abla sorma bugün moral bozukluğundan öldüm bittim...keşke herkesin derdi bizim gibi kilo vermek olsa...
arkadaşımın kuzeni 9 yaşında bir kız çocuğu görseniz bayılırsınız öyle güzel barbi bebek gibi...
kan kanseri:KK43:
adanada tedavi görmüş 27.05.2008 den beri hastanelerde tedavi görüyor
orda ümidi kestik demişler şimdi burda hacettepe hastanesinde tedavi görüyor...
ölümle yaşam arasında gidiyor,annesi babası ordan oraya koşturuyor deli oluyorlar...
hayatımda bu kadar pozitif ve fedakar anne baba görmedim ben...kötü şeyler getirmiyorlar akıllarına..
pazar günü öldü sanmışlar nöbet geçirmiş,kardeşinden ilik nakli yapılacaktı ama nöbet geçirdiği için kemoterapiye alacaklar...kan lazım benimki tutmuyor,arkdaşlardan götürdük iki tanesi 2 haftadır gidip veriyor...yetmiyor:KK43:
kimseleri yok burda..
çıldırıcam,internette kan bankasından kan vermek isteyen telefon numarası bırakan insanları aradım,çoğunun telefonu servis dışı,çoğu mırın kırın ediyor...
anlamıyorum insanları...
çok lazım..
ne yapsam bilmiyorum,kan grubuda en zor bulunan kan işte

şaşkınım elin ayağıntatlı yediğin sürece kan şekerini dengeleyemediğin için titrer durur karnını doyuracak şeylerden yesen tek öğünle titremeden akşamı edersin ama zamanla öğreneceksin tabiki..

X