Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok aslında iki şık değil 2. olarak verilmişte ben yapamadım..hemen onayını alıp hazırlanışını anlatacağım süper olacak değilmi yediklerimizi toparlayabileceğiz...

canım günlükte yazabilirsin pazar günü hepsini birdende yazabilirsin size kalmış...

mehalim kendi yazdıklarını kendi toparlayacak ama :)) mesaj yazarken araya sıkıştırıveriyor arada bul CADIARZU

Sağol canım cevabın için :1hug: Ben günlük yazayım en iyisi 2 gündür sanki abartmışım gibi geliyo günlük yazarsam hemen müdahale eder birileri belki.. Şaşkın aman dikkat diye :jeyyar: Bugün yediklerimle birlikte dünküleride yazarım bu akşam...

kesinlikle kallisim ya ne güzel görürüz bari di mi hıı bi de renkli yazarsak daha da güzel olur bana göre

yok celebim rengi mengi yazarız sonra şimdilik hazırlanmasını beklyeceğiz bakalım umarım çabuk olur... bunu ben bir yerde görüp istemiştim vallahi uğraşmışlar yapmışlar nasıl teşekkür etsem azdır diyeceğim.......

ya sorma hiç çocuk uğraşıyor şimdi bir sayfa çıkardık kağıtları sinirli sinirli alıp buruşturup tükürür gibi fırlatıyor sinir oldum iki yazıcı var ikiside arızalıya çıktı şimdi..ingilizce konular çıkartıp çevirisini yapacaktı yarına şimdi beni bekliyor çıkayımda belki bitirebilirse gelirim yine..

offff neyde bahsediyosunuz siz ya anladıysam arap olayım kallisim neyi araya sıkıştırmışım be neyi toplıcam anlamdım yahuuu bir bakım dedim kafam karıştı.neyse aa bi ara anlatırsınız .
reyhan annem sende burdasın nasılsı seni gördümya gönül rahatlığı ileçıkabilirim değil mi misafirim var kusura bakmyı hadi öptüm hepinizi

selammmmmm offf yine cok okudumsengözlerimebaksanab
mehalim geldim canim cok iyiyim seni kocaman öpüyorum hadi misafirlerine bak yerim ben seniŞeniz

saskinim sormus. yediklerimizi haftalikmi günlükmü yazalim diye kallisimde demis pazara toplu yazarsan daha iyi olur ama sen bilirsin günlükte olur demis. sonrada kallisim demiski mehalim

cedric cim ya ne guzel insallah bahar gelmeden yine yagar kar sende doya doya oyna ben gecenlerde biguzel oynadim kizlarlla
canim istahinida bisiyler yap bak kalisin okudugu kitabimi cd simi ise yaradi diyo sende dene canim yanlis hatirlamiyosam seninde vardi galiba o kitap tan demi yapabilirsin
mehalim kiz misafir var diyon ne isin var burda merakli
reyhan ablam da burda ne guzel merhaba ablacim
kallis neler yapiyon bende anlamadim valla surprizi ayrica yarin senin kilonu cok merak ediyom ne cikcak
kizlar benimde size bir haberim var sali gunu yurumedim diye bugun iki saat yurumeye ciktik agaclarin arasinda yurudugum iicin baharin geldigini gordum bahar bana merhaba dedi bugun benim bahar alerjim var her bahar bahari bana zindan eden alerjim bugun basladi gozlerim acayip kasiniyo sulaniyo ve pespese hapsurmalarim basladi benimki agaclarin dallari kucuk kucuk tomurmaya basladigi zaman geliyo ayrica bahcemdeki laleler topragin yuzune hafiften cikmaya basladilar yandim ben bir hafta sonra felanda kuru oksuruk baslar geceleri uyuyamam artik

askinim sormus. yediklerimizi haftalikmi günlükmü yazalim diye kallisimde demis pazara toplu yazarsan daha iyi olur ama sen bilirsin günlükte olur demis. sonrada kallisim demiski mehalim kendisi toparliyor hepsini haftalik diyesengözlerimebaksanab. yani bende böyle anladim mehalim. nasil anlattim acaip degilmi ?

merhaba zenancigim sende hosgeldin.
burda daha bahar belirtileri yok yada ben görmedim. kar kalkarsa lale soganlarinin üzerinden görecegimde:nazar:
ya benim bahce cicek adasi gibi oluyor baharda en az bin tane lale nergiz aciyor ayni anda degisik renklerde lalelerim nerdeyse siyah olani bile var. ben bahceden anlamamda evin eski sahipleri yapmislar vaktinde

saskinim habire geziyon sonra bize yuruyuse ciktim diye kandiriyon istabulu alt ust ediyon demi cadu bide gelemedim giremedim salliyon
bi onceki mesajimda bu kizi atlamisim da yarin beni gormedin sormadin der yine

ne guzel reyhan abla ben cok severim cicek lale benimde gullerim cok ben hep gul diktim laleleri esim dikti oda renkli diye bir torba almis ama hep beyazmis bizimkilerin cogu beyaz
bende pek anlamam ciceklerden ben genelde arkada domates biberlen ugrasirim
bu arada tartildinmi reyhan abla ben tartilmadim ve cok merak ediyorum yarin herkezin kilosunu

tartildim güzelim ben tartilmadan duramam..
bu yil bende niyetleniyorum domates biber ekmeye ama inan cok beceriksizim bu konuda. hic bilmedigim sey. birtek sogan oluyor bende

amaninn birileri domatesler biberler laleler ekiyormuş.. ohh yaa mis gibi kokuları geldi burnuma.. hoşbulduk reyhan ablam..

benimde yazın bir sürü sardunyam olur sardunya hastasıyım :)

şimdi mehalin sorduğu mesajı topalayıp geleyim gecede gelir merak eder.. ama siz hiç sürprizimi görmedinizmi yaa :KK43:(( onuda getireyim bari...

yaparsin reyhan abla sen nasil olsa fideler satiliyo sen sadece dikip bakacanyada yapanlara sorarsin pek bi zahmeti yok dalindan koparmak cok guzel bir duygu tadi zaten baska bir ogrenirsen birdaha birakmazsin
ben tartilmadim insallah vermisimdir ve hisediyom verdigimi ama bakalim

X