kadis canım benım ne içtigim ne yedigim belli olmuyo canım ya kaçırmadan yiyyorum her şeyden ama olmuyo bi türlü :1no2:cumaya kadar tartılmıycan dedim gene duramadım ....:mymeka: sabah çıktım kilo almışım hemde çok ne olacak bu işin sonu bilmiyorum .....gine kara basanlar çöktü üstüme .. geçen haftada eksi vermiştim bu haftada öyle olcacak galiba ..neyi yanlış yapıyorum onuda bilmiyorum ... takımın listesinden çıkmayı bile düşünüyorum ...boşuna yer işgal etmeyim diye ...yok yok olmuyo böyle ...kafamçokkarıştı
canım bende 1 aydır indim çıktım indim çıktım yerimde saydım
şimdi biraz ara vermeye karar verdim bölede iyiyim ya ve biraz bu moddan çıkmak lazım bazen
sonra yine devam tabiki yaaa
kilo alışının nedeni düzensiz beslenmedir canım
nerden biliyom ahan da beennn
keyfinyerinde maşallah senin de duygusallığın gitmiş
rabbim hepimizin sorunlarını çözer inşallah
evet sorunlar çözülmedi
ailevi babamla ipleri koparam aşaması diyebilirim
nedense bahsetmedim size
ama pek düşünmek istemiyorum bunu sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum ve zamanın en güzel ilaç olduğunu biliyorum
ama malesef ben böyle davransamda kocam böyle davranmıyo malesef ve annemde bizimle kalıyo şimdi o arada
vs vs çokkkkkkkkk uzun hikayeeeee
pazartesi duygusallığımın nedeni buydu
işteeeee
bu arada seni burda görmek güzel yoğun bir şekildekaydirigubbakcemile5
ama ben okadar eleştirdim ki kendimi demekki bişicikler verememişim ben bunlara doğru hiç bişi öğretmemişim banada yazıklar olsun .
sabah korn flex yedim gene öğlende 1 kepçeden az çorba 1 yumruk kadar patates salatası yedim.
heyecanla bekliyorum hadi bakalım
kendine kızma canım küçük yaşta böyle şeyler alışkanlık vs heves gibi nitelendiriliyor
aile önlem almazsa elbetti daha zor boyutlara ulaşıyor
aralarda bişe yemedin mi çok az bu
ama ben senden daha az yedim bu bir gerçek
sabah kocamın tostundan bir ısırık
arada 2 çay
öğlen yarım kase çorba
akşama da sanırım çorbayla kapatcam
yarında lapa yapcam inşallah
maksat cuma günü az çıkmak değil miiidelikafadulden
evet emelin süprizini bende merak ettim