5 senedir burada yaşıyorum.

evın çokk guzel mısafr odandakı sehpanın uzerındekı köpek heykelı yerıne başka bıseylerle daha guzel olacağını düşündum mutfağın cok şirin oturma odanda sade cocuk olduğu için aman dıkkat et soba var bıde:1closedeyes: ı gunlerde otur ınş

Güle güle otur canım.Bişey dikkatimi çekti salonun neden fayans, kışın soğuk olmuyormu, nefret ederim fayans temizlemekten, kıl tüy oluyor her yer.

ay canım benimde tüm evim fayans zeminle ama bizim yerden ısıtmalı ev galiba ondan parke tahta laminat v.b şeyler yapmamışlar ama dediğin gibi yere düşen en ufak birşey kaldır beni diye bağırır ve zemine açık renk halı güzel olmuyor zemin beyaz olduğundan.

canım evin çok güzel, oğluşun çok sevimli güle güle otur,

not:bence mutfağına örtü, dantel filan serme anca o yeşil kahvaltı takımını kaldır daha modern daha şık ve sade özellikle turuncu şeyler koy çünkü kahva krem turuncu çok yakışırlar birbirlerine.
nacizane fikrim ama yine güzel.

mutluluklar.

çok güzel mutfağınız

dantelsiz olması daha sadelik ve hoşluk vermiş

güle güle kulllan

huzurla,gule gule otur canım duzenlı bı evın var...

bıseyı merak ettım bende mutfak penceresı ıcın jaluzıyı ıstıyorum ama temızlıgı kolaymı kullanıslımı bılmıyorum..
bılgı verırsen sevınırım :)

canım eşyalarında tertemiz ne güzel çok beğendim allah ağıztadını bozmasın...mutak perden benimkinden ben salonuma taktım çok kullanışlı vallahii

Evin temiz ve ferah görünüyor.
Yani eşyalarım yeni değil demişsin ve 5 senedir bu evde oturuyorum demişsin ama evin gayet güzel.Bir kaç yeni gelin evine baktım senin evin de eşyalarında onların bazı seçimlerine göre daha güzel geldi..
Mutlu mesut oturun eviniz de inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…