5 senedir burada yaşıyorum.

Güle güle otur canım.Bişey dikkatimi çekti salonun neden fayans, kışın soğuk olmuyormu, nefret ederim fayans temizlemekten, kıl tüy oluyor her yer.

çok temiz ve kullanışlı bir mutfağın var çok beğendim.. Allah huzurla yaşam nasip etsin size.. nacizane fikrim yalnız yatak odanın mobilyaları koyu renk olduğu için duvarları keşke açık bi renk yapsaydınız çok boğucu duruyor..

canım evin gayet şık mutfağın çok çok güzel şık örtüye gelince bazen değişiklik yapıp koyabilirsin bazende boş bırak :d yatak odan rengi çok güzel nevresimde süper :d salonun tarzım olmasada güzel ve çok temiz düzenli yani beğend,im güle güle mutlulukla oturun eşin ve bebğinle..........

Güle güle otur canım.Bişey dikkatimi çekti salonun neden fayans, kışın soğuk olmuyormu, nefret ederim fayans temizlemekten, kıl tüy oluyor her yer.

Eşim parke yaptıralım diyor ama ben masraf çıksın istemiyorum ne bilim daha önemli şeyler var diye düşünüyorum parkeden önce.

Birdahaki badanaya tüm evimin duvarlarını aynı renk ve açık olacak şekilde yaptıracağım.Teşekkürler.

gerçekten çok hoş bir evin var,ferah ve temiz.....ALLAH mutlu,huzurlu ve sağlıklı oturmayı nasip etsin...

mutluluklar dilerim canım...çok temiz ve düzenli bir evin var.....

evet arkadaşım şimdi mutfakta dantel kullanıyorlar ama gerçekten örtü serersen daha güzel gözükecektir şimdi sanki boş bir öğrenci evi gibi durmuş tabii benim fikrim

allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin.

mutfağına ve yatak odana bayıldım...a.s

salondaki koltuklar tarzım değil....ama güle güle oturun canım huzurlaa.s.

çok güzel allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin...................

Klasik sevenler için çok güzel bir evin var. Güle güle otur.

evin çok cici canım güle güle otur inş...
bişey sorucam mutfaktaki perden çok güzel jaluzi mi deniliyor ona???
bende böyle bişey istiyorum pembesini görmüştüm bi sitede
nerde yaptırdın bide istediğin ebatlarda olabiliyomu standart mı yoksa?

Evet o perem jaluzi. 2 çeşidi var.Ahşap ve mikro.Mikro daha uygun fiyatlı oluyor.Ahşap daha pahalı ama gördüğün gibi hoşda duruyor.
Ebatları senin pencerene göre değişecek tabiki.Yaptırmadan önce uzman birinin ölçü alması lazım.

çok saol canım..gerçekten süper durmuş güle güle kullan...

çok güzel cnm evin güle güle otur
ama o yakışıklıyada bittim
kuzuyu öp bnm içiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…