5 senedir burada yaşıyorum.

snmglr

Anne
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2006
360
1
96
İzmir
Evimiz we eşyalarımız yeni değil..Ben bu bölümü çok severek takip ediyorum,çünkü dekorasyona meraklıyım,kim evine ne almış nereye koymuş,koymuş da yakışmış,bunlar benim için önemli.
Dolayısıyla da sizinde merak ettiğinizi düşünüyorum evleri ve içindeki eşyaların kullanılış şekillerini.

Mutfak dolabım eski model,rafın olmasını hiç istemezdim ama benim zamanımda böyleydi.

Mutfağımla başlıyorum...

Yatak odam we oturma odam 2. sayfada .

Son düzenleme:
Evet mutfak çok güzel canım.bence rafa örtü yaptırırsan daha güzel durur.bi de buzdolabının üstünü mıknatıslı şeylerle doldurmak pek hoş durmuyo ya.o güzel mutfağın düzenini bozuyo sankim

tatlım mutfağı güzel .. şunudiyebiilrimki nacizane fikrimm.. buzdolabına eşinin ve senin resimlerini koyabilirsin ayrıca sanırım bebişinde var yani şundan anladım mutfak dolablarının alt kısmındaki gözlerine ip bağlamışssın açılmasın die sanırım ufaklık açıp karıştırıyo :)) onunda resmini koy annesi buzdolabına o mıknatıslı şeyleri al ordan

ben fırını cok begendım ewınde güsel ömur boyu mutlu oturusun ınsallahh

tatlım cok güzel bır mutfagın var ama temızlıgı zor olsa gerek rafları cok fazla ama gayet güzell dıger odalarını göremıcezmı:) gule gule otur canımm

canım mutfağın çok güzel...hihoyyytve titizsin anladım kadarıyla....çok beğendim gerçekten...a.s.

Daha önce örtü vardı ama kaldır yıka toz al falan çok uğraştırıyordu,ne bilim ben örtü sevmiyorum.Dediğin gibi o mıknatıslı şeyleri kaldıracağım,teşekkürler.

Evet bebişim var ve onun yüzünden tüm dolaplarımın kapakları bağlıdır.Buzdolabına resimlerimizi koymak istemiyorum çünkü aramız bozuk epeydir işte özel durumlar,tşekkürler yorumun için.

Rabbim ağız tadınızı hiç ama hiç bozulmasın.Sağlık,mutluluk,huzur yuvanızdan eksik olmasın inşallah :Saruboceq:

mutfagin cok güzelmis canim..
ve hic 5 senelik mutfaga benzemiyo valla yeni gibi:)
güle güle kullan..
diger odalarin resimlerinide bekliyoruz yerimseniben

mutfağın çok güzel canım eminim diğer odalarında çok güzeldir bekliyoruz canım
diğer fotoları...

bence cok düzenli huzurlu...titiz insanı severim..

Yatak Odamda komidinlerimin üstüne aksesuar koyamıyorum benim veletler yüzünden,ileride inşallah ..

Son düzenleme:
çok düzenli ve kullanışlı bir mutfağın var cnm diğer odalarda çok hoş sade göz yormuyor allah sağlık ve huzur versin ...

çok hoş evin Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin yatak odaının değişik bir havası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…