5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ben de size katılabilir miyimGeçen haftaya kadar günde 1 paket sigara içiodum. Bırakmak istiyorum ama olmuo. Günde 7-8 tane içiyorumşu an. Ancak bu kadarını yapabiliyorum

Evet birlikte halledebiliriz :)
Bugun butun gun icmedim aksam pes ettim, olsun yarin kesin kararliyim. Butun gun dayanabildikten sonra aksamida atlatirim insallah. Sende durumlar nasil? Kac tane iciyorsun?

Ben de size katılabilir miyimGeçen haftaya kadar günde 1 paket sigara içiodum. Bırakmak istiyorum ama olmuo. Günde 7-8 tane içiyorumşu an. Ancak bu kadarını yapabiliyorum
Baya azaltmissin ama inan tamamen birakmak azaltmaya calismak iskencesinden daha iyi, bir kac gun aci cekeriz sonra duzelir. Ama azaltmaya calisinca bu sefer sirf sigarayi dusunuyorsun, ictikce icesin geliyor. Niyetlenelim yarin icemeyelim! Ben butun gun dayanmistim ne guzel, sonucta birtane yakinca yine yetmiyor..

Ilkinde biraktim neredeyse yine basliyordumki ikinciye hamileyim deli gibi sakiz cigniyorum uc yildir:)heryanimdan sakiz cikiyor .ilk seferde onumde biti sigara icerek giderse arkasindan koklayarak gidiyordum .ciddi bir tiryaki idim ben yapabildiysem sizler daha iyisini yaparsinuz

kızlar bende sigara kullanıyordum tedavi sırasında bıraktım bu telkinleri de kullandım canım hiç istemedi 2 ay oldu bende 1 pakete yakın içiyordum çoğu zaman bunlar devamlı tekrarlayın ve kendinize guvenin

Kızlar ben bıraktım cok şükür darısı sizin başınıza 2 haftadır içmiyorum ama tiksinme falan olmadı sabah akşam içiyordum ilk sonra sadece akşam içmeye başladım 11 gibi bi gün saat 11 olunca içmedim yarın içerim uyucam die ertesi günde erteledim şükür içmiyorum artık sizede nasip etsin rabbim cok zor biliyorum

Ya kızlar son adet tarihin 16 mart 22 nisanda USG de kese gozuktu 5mm denildi 5h dedi Dr sonra 26 nisanda USG de kese 1.2cm olmuş ama ben kağıttan 5h 2gun gördüm adet tarihinle uyumlu paralel gidiyor dedi Dr ama benim suan 6h 1 gün olmam gerekiyor nasıl uyumlu anlamadim

2 senedir canım

canım benimde aynı şükür kavuştum darısı sana olsun bende pko var inofolic kullandım adetin 5.günü klomen 2 gün ara sonra yumurta takibi iğne olana kadar estrofem kullandım. iğne olunca progestan kullandım.

bi de bende belirti olarak sık idrara çıkma vardı

Doktorunun folik asit onermesi gerekirdi. Omega eksikligini gideriyor. Bana FOLIK 1 yazdi. Hatta hamilelikten 3 ay once baslanmasini oneriyorum dedi ama ben bilmiyordum. Sen de bundan al bence.
Canım benim doktorum omega 3 ve decavit (vitamin) verdi, onları kullanıyorum. Ayrıca folik asit vermedi. Sanırım decavitin için de bir miktar folik asit varmış. Omega-3 "950", Solgar marka kullanıyorum ben.

Arkadaslar birsey sorcm bn 6 haftalik hamileyim doktoraya gittim 6 hafta 1 günlük dedi ama normal ulturasyonda gorunmedi kalp atışı vajina ulturasyonda görüldü sizce bu bir sorn mu normal ulturasyonda gorunmmesi

Arkadaslar birsey sorcm bn 6 haftalik hamileyim doktoraya gittim 6 hafta 1 günlük dedi ama normal ulturasyonda gorunmedi kalp atışı vajina ulturasyonda görüldü sizce bu bir sorn mu normal ulturasyonda gorunmmesi
Ben hiç duymadım kese kaç cm onu yazarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…