- 19 Nisan 2016
- 35
- 16
- 38
Ben de size katılabilir miyimGeçen haftaya kadar günde 1 paket sigara içiodum. Bırakmak istiyorum ama olmuo. Günde 7-8 tane içiyorumşu an. Ancak bu kadarını yapabiliyorumcanım bnde tam bes hafta iki günlük hamileyim bu bebişi iki yıl bekledim buna ragmen sigarayı bırakamiyorum tiksinirim diye bekledim de o da olmicak gibi en iyisi azalta azalta bırakmak dediğin gibi destek olalım birbirimize meleğim
Evet birlikte halledebiliriz :)canım bnde tam bes hafta iki günlük hamileyim bu bebişi iki yıl bekledim buna ragmen sigarayı bırakamiyorum tiksinirim diye bekledim de o da olmicak gibi en iyisi azalta azalta bırakmak dediğin gibi destek olalım birbirimize meleğim
Baya azaltmissin ama inan tamamen birakmak azaltmaya calismak iskencesinden daha iyi, bir kac gun aci cekeriz sonra duzelir. Ama azaltmaya calisinca bu sefer sirf sigarayi dusunuyorsun, ictikce icesin geliyor. Niyetlenelim yarin icemeyelim! Ben butun gun dayanmistim ne guzel, sonucta birtane yakinca yine yetmiyor..Ben de size katılabilir miyimGeçen haftaya kadar günde 1 paket sigara içiodum. Bırakmak istiyorum ama olmuo. Günde 7-8 tane içiyorumşu an. Ancak bu kadarını yapabiliyorum
Ilkinde biraktim neredeyse yine basliyordumki ikinciye hamileyim deli gibi sakiz cigniyorum uc yildir:)heryanimdan sakiz cikiyor .ilk seferde onumde biti sigara icerek giderse arkasindan koklayarak gidiyordum .ciddi bir tiryaki idim ben yapabildiysem sizler daha iyisini yaparsinuzBaya azaltmissin ama inan tamamen birakmak azaltmaya calismak iskencesinden daha iyi, bir kac gun aci cekeriz sonra duzelir. Ama azaltmaya calisinca bu sefer sirf sigarayi dusunuyorsun, ictikce icesin geliyor. Niyetlenelim yarin icemeyelim! Ben butun gun dayanmistim ne guzel, sonucta birtane yakinca yine yetmiyor..
Evet birlikte halledebiliriz :)
Bugun butun gun icmedim aksam pes ettim, olsun yarin kesin kararliyim. Butun gun dayanabildikten sonra aksamida atlatirim insallah. Sende durumlar nasil? Kac tane iciyorsun?
Kızlar ben bıraktım cok şükür darısı sizin başınıza 2 haftadır içmiyorum ama tiksinme falan olmadı sabah akşam içiyordum ilk sonra sadece akşam içmeye başladım 11 gibi bi gün saat 11 olunca içmedim yarın içerim uyucam die ertesi günde erteledim şükür içmiyorum artık sizede nasip etsin rabbim cok zor biliyorumcanım bnde tam bes hafta iki günlük hamileyim bu bebişi iki yıl bekledim buna ragmen sigarayı bırakamiyorum tiksinirim diye bekledim de o da olmicak gibi en iyisi azalta azalta bırakmak dediğin gibi destek olalım birbirimize meleğim
2 senedir canım
Senin daha erken olabilir tabi hayırlisi olsun :) bi gelsinler de
Canım benim doktorum omega 3 ve decavit (vitamin) verdi, onları kullanıyorum. Ayrıca folik asit vermedi. Sanırım decavitin için de bir miktar folik asit varmış. Omega-3 "950", Solgar marka kullanıyorum ben.Doktorunun folik asit onermesi gerekirdi. Omega eksikligini gideriyor. Bana FOLIK 1 yazdi. Hatta hamilelikten 3 ay once baslanmasini oneriyorum dedi ama ben bilmiyordum. Sen de bundan al bence.
Ben hiç duymadım kese kaç cm onu yazarmisinArkadaslar birsey sorcm bn 6 haftalik hamileyim doktoraya gittim 6 hafta 1 günlük dedi ama normal ulturasyonda gorunmedi kalp atışı vajina ulturasyonda görüldü sizce bu bir sorn mu normal ulturasyonda gorunmmesi
Teşekkur ederim bilgi icinCanım benim doktorum omega 3 ve decavit (vitamin) verdi, onları kullanıyorum. Ayrıca folik asit vermedi. Sanırım decavitin için de bir miktar folik asit varmış. Omega-3 "950", Solgar marka kullanıyorum ben.
similo ultrason görüntüsünü dr veriyor onun sağ altarafında kaç haftalık olduğu ve kaç cm olduğu yazıyor eğer mümkünse bakarmısınBilmiyrm keseyi