5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bnm karindan ulturasyonla bakmadigi icin yazmiyo olabilir birsey yazmiyr bnm vajinal ulturasyonla bakti cekti resmini verdi

Olsun vajinal ultrasonla da görünüyormesela bende 5w 2 d 1.2cm yazıyor o dediklerin sanırım frekans ayarları neyse teşekkürler Dr demedimi şu kadar cm takriben şu haftaya denk geliyor diye ya bu doktorlar gereksiz bilgi vermeme triplerini anlamıyorum

bak istersen boyle bişey olması lazım

Eklentiler

• IMG-20160426-WA0003.jpeg
    IMG-20160426-WA0003.jpeg
    25,5 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG-20160426-WA0001.jpeg
    IMG-20160426-WA0001.jpeg
    26,6 KB · Görüntüleme: 55
Arkadaslar birsey sorcm bn 6 haftalik hamileyim doktoraya gittim 6 hafta 1 günlük dedi ama normal ulturasyonda gorunmedi kalp atışı vajina ulturasyonda görüldü sizce bu bir sorn mu normal ulturasyonda gorunmmesi

Normal ultrasonda görülmemesi neden sorun olsun ki? Vajinal olarak görmüssünüz kalp atisini zaten. Hayirli olsun.
6 haftalik, henüz kücük oldugu icin vajinal olarak daha rahat görünüyor.

kızlar benim doktor ultrason görüntüsü verdi ancak ne haftasını ne boyunu ne kalp atış hızını söylemedi
ultrasondaki bilgilerin ne olduğunu nereden öğrenebilirim?

kızlar benim doktor ultrason görüntüsü verdi ancak ne haftasını ne boyunu ne kalp atış hızını söylemedi
ultrasondaki bilgilerin ne olduğunu nereden öğrenebilirim?
istersen paylaş resmi ben sana söleyeyim ama kalp atışını ben duymadığımdan onun nerde olduğunu bilemem ben doktora sordum nerden ben de takip edecem diye oda bana gösterdi tabi cihazdan cihaza değişebilir

Kızlar t günaydın doktor kontrolünden çıktık benim uşaklar ikiz geliyor :emir_bebek::emir_bebek: birinin kalbini dinledik ama :110: kuzumun biri zayıfmış doktor yüzde 30 40 kaybedebiliriz dedi ondan dinletmedi kalbini inşallah oda kardeşi gibi gelişir büyür gelir Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzeldi:KK68::KK68::KK68:

istersen paylaş resmi ben sana söleyeyim ama kalp atışını ben duymadığımdan onun nerde olduğunu bilemem ben doktora sordum nerden ben de takip edecem diye oda bana gösterdi tabi cihazdan cihaza değişebilir
canım senin ultrason kagıtlarına göre senle aynıyız dün doktora gittin kalp atışı duyuldumu yada bebek gözüktümü?

Kızlar t günaydın doktor kontrolünden çıktık benim uşaklar ikiz geliyor :emir_bebek::emir_bebek: birinin kalbini dinledik ama :110: kuzumun biri zayıfmış doktor yüzde 30 40 kaybedebiliriz dedi ondan dinletmedi kalbini inşallah oda kardeşi gibi gelişir büyür gelir Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzeldi:KK68::KK68::KK68:
rabbim tamamına erdirsin iki zoldugunu yenimi ögrendin ilk muayenede çıkmışmıydı

X