Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar birsey sorcm bn 6 haftalik hamileyim doktoraya gittim 6 hafta 1 günlük dedi ama normal ulturasyonda gorunmedi kalp atışı vajina ulturasyonda görüldü sizce bu bir sorn mu normal ulturasyonda gorunmmesi
istersen paylaş resmi ben sana söleyeyim ama kalp atışını ben duymadığımdan onun nerde olduğunu bilemem ben doktora sordum nerden ben de takip edecem diye oda bana gösterdi tabi cihazdan cihaza değişebilirkızlar benim doktor ultrason görüntüsü verdi ancak ne haftasını ne boyunu ne kalp atış hızını söylemedi
ultrasondaki bilgilerin ne olduğunu nereden öğrenebilirim?
Bugun biraz fazla oldu da korktum bende ... arada oluyo böyle içerde ufak ufak igne batiyo sankibende oluyor arada bende merak ediyordum başkasında oluyormu diy
Vajina içinde mi cnm en ondan bahsediyorum kasikta olandan değilbendede oluyor kızlar igne batması
evet vajina içi böle bi iğne batması gibi sonra bıçaklanıyor gibi oluyor kasığa o geçiyor leğenVajina içinde mi cnm en ondan bahsediyorum kasikta olandan değil
canım senin ultrason kagıtlarına göre senle aynıyız dün doktora gittin kalp atışı duyuldumu yada bebek gözüktümü?istersen paylaş resmi ben sana söleyeyim ama kalp atışını ben duymadığımdan onun nerde olduğunu bilemem ben doktora sordum nerden ben de takip edecem diye oda bana gösterdi tabi cihazdan cihaza değişebilir
Normal demekki o zmn ..evet vajina içi böle bi iğne batması gibi sonra bıçaklanıyor gibi oluyor kasığa o geçiyor leğen
kemiklerim acıyor
rabbim tamamına erdirsin iki zoldugunu yenimi ögrendin ilk muayenede çıkmışmıydıKızlar t günaydın doktor kontrolünden çıktık benim uşaklar ikiz geliyor birinin kalbini dinledik ama kuzumun biri zayıfmış doktor yüzde 30 40 kaybedebiliriz dedi ondan dinletmedi kalbini inşallah oda kardeşi gibi gelişir büyür gelir Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzeldi