5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

e çok iyiymişsin şişkinlik oluyo mecbur kilo alcaz bebişin büyümesi için vücudumuzda şeklini değiştircek aynı durumdayız o zaman
Selam
bende beş haftalık hamileyim şükür ama ne tiksinti ne bulantim var neden

Biraz geç mi oldu yanıt bilemiyorum ama yine de yazayım Bugün keseyi gördük 5+3 teyiz, çok şükür her şey yolundaymış, ağrılarıma da çok normal dedi doktorum, yaşantına aynen devam et hiç düşünme ağrışarı filan o kendine yer açıyor dedi
Allah nasip ederse haftaya cuma bebeği görmeyi bekşiyoruz

Canım benim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Çok mutluluk verici bisey :) hayırlı uğurlu olsun bitanem

cok saol ya içim rahatladı bi bende bulantı olmuyor sanıyordum tiksinmede yok hiç bişiye bi fgazla geirme var oda normaldir gaz dan dolayı olabilir diye düşünüyorum

cok saol ya içim rahatladı bi bende bulantı olmuyor sanıyordum tiksinmede yok hiç bişiye bi fgazla geirme var oda normaldir gaz dan dolayı olabilir diye düşünüyorum
Canım bulantı 6. Haftadan itibaren başlıyor malesef. Çoğu kişi yaşıyor umarım en az şekilde yaşarsın çünkü hayattan soğudum diyebilirim

Herkes hayrlı cumalar güzel anne adayları Beni de aranıza alırsınız inşallah.Nasipse bende aralıkta alacağım bebeğimi kucağıma geçtiğimiz cuma günü HCG değerim 1188 çıkmıştı.doktorum salı günü gel kesene bakalım demişti (bundan öncede iki gün ara ile yaptığı testlerde değerim iki kat artarak gitmişti) bende garanti olsun diye bugün yani 5+0 iken şuan hastanede sıra bekliyorum.Göbekten ultrason yaptırıyorum.acaba kese görünür mü? Şuan çok heyecanlı ve stresliyim

Canım bulantı 6. Haftadan itibaren başlıyor malesef. Çoğu kişi yaşıyor umarım en az şekilde yaşarsın çünkü hayattan soğudum diyebilirim
ya ne bilim bende dedim bende mi sıkıntı ay ona zarar gelmicek şekilde herşeyi yaşarım mide bulantısı yada daha ne olursa yeterki ona bişi olmasın sağlıklı kucaklarımıza alalım evlatlarımızı :) teşekkür ederim

hoşgeldin inşallah görebilirsin keseni hadi bakalım hayırlısı

Merhaba kızlar, ben aşırı stresli ve uyuz olmaya başladım. Geçen hamileliğimde de çok sinirliydim, düşük yaptım Haftaya doktor randevum var ama bu arada ne yapsam da sakinleşsem. İş yerinde dün çok stresli bir gündü, tetikledi herhalde, şimdi karnım acıyor. Aynı şeyi yaşamak istemiyorum Benim gibi olan ya da bir yol yöntem bilen var mı? Nefes alıp vermeye çalışıyorum bol bol o kadar.

Tabi o sağlıklı olsun mecbur çekecez. Ama tadı bitiyor insanın :)

Ah canım sorma benimde strrsli birde dun gece ust komşımla tartıştık gece 12 de supurge actı kadın ya üstüne hamileyim die sigarayı boraktım onun dtresi var ben bol bol klasik müzik dinliyorum birde puzzle başladım

Kızlar ya saçma bi sorum olacak evhamın dibini yaşıyorum sanırım :))) ya şu hazır çiğköfteler etsiz dimi? Etsiz yazıyor zaten ama saçmasapan taktım kafama:) çiğ et sakın yeme dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…