5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar çok gerginim kimseyi görmek istemiyorum.herkesi tersliyorum evdeki sonra ağlama krizi geliyor.kaşıntılar yüzünden psikolojım berbat sütüm de artmak bilmedi stresten.psikiyatriye mi gitsem dedim ama zaten ilaç kullanamıyormuşuz o yüzden vazgeçtim.kaşıntı yüzünden insanlıktan çıktım.saat başı ağlıyorum.çocugumla ilgilenemiyorum.emzirmeye kalksam kaşıntı basıyor emzirme işkenceye dönüşüyor.altını alacak olsam aynısı.isyan etmek istemiyorum ama bıktım bıktım.ne zaman gececek bu kaşıntı.

Teşekkür edeni Can'ım inşallah sağlıkla tekrar kucağına alırsın.biz iyiyiz çok şükür.doğumun Nasıl oldu? Sada da mı oldun ?
Amin canim insallah. Hayat hastanesinde Normal dogum oldu. cok sukur kolay bi dogumdu oglum 4080 dogdu o yuzden biraz fazla dikis var onun sıkıntısını yasiyorum. Senin varmi dikisin ne durumdasin?

Kan ilaci kullaniyor musun canim ? Ben kullanamadim kasinti yapti cok ve vucudum kabardi. Sakin olmaya calis galiba lohusa depresyonuna girmissin

Amin canim insallah. Hayat hastanesinde Normal dogum oldu. cok sukur kolay bi dogumdu oglum 4080 dogdu o yuzden biraz fazla dikis var onun sıkıntısını yasiyorum. Senin varmi dikisin ne durumdasin?
Maşallah Can'ım Hayrlı olsun.Kaçıncı haftada geldi? Tam 39. Haftada 3640 gr 50 cm ile Çiğli bölge eğitim hastanesinde bende normal doğum yaptım.benimde dikişlerim fazla biraz sızı oluyor ama ilk günden beri ayaktayım 9 gün oldu bugün.batikon felan vermedi bana sana verdimi?

39+5 de geldi benim de ayin 20sinde 6 gun oldu bugun. 4080 gr 51 cm dogdu o yuzden fazla dikis var sanirim. Baticon verdi bana doktor anlatti nasil kullanacagimi vs ama nerde sıkıntı var bilmiyorum 2 gundur cok fazla sizliyo iltihap kapmissa diye korkuyorum bugun kontrole gidicem.

Seninde cok iyi dogmus ya masallah barekallah kuzucuga. Cigli bolg. Hast. Nasildi memnun kaldin mi bende cok dusundum oraya gitmeyi ama cesaret edemedim 1200 lira verdik dogum icin

Maşallah kızlar topaclarınıza allah analı babalı büyütsün

Kızlar biz kakamizi yapmadan 5dk önce sağlam ağlama krizine giriyoruz kendimizi çok sıkıoruz kıpkırmızı oluo kızım daha sonrada yapıp rahatlio sizde de böle olan varmi
Ağlama krizine girmiyor da yüzü şekilden şekle giriyo kıpkırmızı oluyo. Bizimkinin poposunda çatlak var bi kontrol et istersen sen de

Teşekkür ederim Can'ım.Valla bana batikon felan vermediler.Olmazsa alkol ile temizleyeyim.7.aydan sonra komple Çiğli bölgeye gittim ben çok da memnun kaldım valla özel sdl odaları hemşireler doktorlar çalışanlar herşey çok güzeldi iyi ki orda yapmışım doğumumu hem de ne oda ne başka birşey için bir kuruş ödemedim.

Maşallah kızlar topaclarınıza allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederim canım

Bende 39+0 da kızımı normal Doğumla kucağıma aldım kızlar 3270 gr 50 cm göğüs uçlarım fena durumda sütüm de henüz tam gelmedi...

Icime oturdu benimde verdigimiz para ama nasip artik yapcak bisey yok. Vardir onda da bi hayir
Ben daha kavusamadim Oglum kuveze alindi hemen.

Kizlar benim oglum dogumdan sonra kuveze alinmisti hemen 6 gun oldu. Bugun gordum hortumlardan kurtulmus daha iyi cok sukur. Yarin emzirmeyi denicez emerse carsamba cikacak insallah. Dualarinizi bekliyoruz :)

Kızlar spinal anesteziden sonra şiddetli göğüs ve sırt ağrısı çeken var mı ? Anestezinin etkisi mi iki kere acillik oldum bi haftalık nefes aldırmıcak şekilde ağrım var napcağımı şaşırdım tüm tahlillerim de temiz cıktı

Ben de bas ve boyun ağrısı yaptı kafeınlı ağrı kesiciler iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…