Cok geçmiş olsun neden kuveze aldılar ne sorun oldu ki ? bende hala bekliyorum kızımıHayirli sabahlar arkadaslar. Dogum yapanlara hayirli olsun Rabbim uzun omurler versin yapacaklara da hayirli dogumlar olsun insallah. Cok uzun zamandir giremiyodum ben hatirlamayabilirsiniz.
20 sinde normal dogumla oglumu kucagima almistim ki kavusmamiz 1 saat surdu solunum sıkıntısı cektigi icin kuveze aldilar. 1 hafta gecikmeli kavusucaz insallah saglikla karnim bos ama beklemedeyim hala.
canchu hayirli olsun canim bebisin nasil sen nasilsin.
Amin Allah razi olsunRabbim sagsaglim bulustursun sizi. Hayirli evlatvolsun insallah
Insallah 4 gozle bekliyoruminşallah biran önce kavusursun bebeğine cnm saglikla
Nefes almakta gucluk cekiyodu. Odaya getirdiklerinde emzirmeye calistik almadi agzindan kopuk cikiyodu. Cocuk doktoru gelip muayene etti agzi burnu dolu dedi. Sonra cigerlerinde de sıkıntı var deyip aldilar.Cok geçmiş olsun neden kuveze aldılar ne sorun oldu ki ? bende hala bekliyorum kızımı
progestan hapı kullanan oldu mu hanımlar
Sağol canım. Serum fizyolojik kullanıyorum kullanmadan önce sütle yaptım ama arkadaşımın doktoru sütte %80 şeker var mikrobu çoğaltır demiş sakın yapmayın demiş bende serumu kullanmaya başladım. Bizim evimizde merkezi canım baya sıcak oluyo ben peteklere su koyuyorum 2 güne kuruyo ama rahatsız etmiyo ölee. İyi olmanıza sevindim ama uykusuzluk cidden yoruyo insanı. Her fırsatta dinlenmek lazım :)Iyiyiz alismaya calisuyoruz uykusuz gecelere. Kiyamam yaCok gecmis olsun insallah bir an once atlatirsiniz. Serum fizyolojik kullaniyor musun ? Bi de gogsunden sut gelirken bi damla damlat burnuna annem oyle der. Evden cikmiyoruz ama bizim ev merkezi sistem cok kuruyo geceleri. Doktor buhar makinesi almayin peteklere islak havlu koyun dedi. Rabbim mevludunuzu kabul etsin insallah toparlarsiniz o zamana. Insallah canim. Sizfe cok dikkat edin kendinize
Aynen cnm bizim yapamazlar fırsat vermio canları sağolsun :))))))Günaydın kızlar zombi gibiyim. Herkes dogurunca sayfa bi sakinleşti bi durdu
Sağol canım. Serum fizyolojik kullanıyorum kullanmadan önce sütle yaptım ama arkadaşımın doktoru sütte %80 şeker var mikrobu çoğaltır demiş sakın yapmayın demiş bende serumu kullanmaya başladım. Bizim evimizde merkezi canım baya sıcak oluyo ben peteklere su koyuyorum 2 güne kuruyo ama rahatsız etmiyo ölee. İyi olmanıza sevindim ama uykusuzluk cidden yoruyo insanı. Her fırsatta dinlenmek lazım :)
Kızlar nerdeyse 12 gün oldu herşeyi yaptım sütüm çok az sürekli mama veriyoruz emziriyorum biberon kadar çok gelmeyince memeyle kavga ediyor çok Can'ım sıkılıyor sütüm yok beni emmeyecek böyle giderse zar zor emziriyorum zaten tamamen vazgeçecek böyle giderse
7-8 inciri dograyip 2,5 su bardağı suda kaynat canim ikiye bölüp ye.Kızlar nerdeyse 12 gün oldu herşeyi yaptım sütüm çok az sürekli mama veriyoruz emziriyorum biberon kadar çok gelmeyince memeyle kavga ediyor çok Can'ım sıkılıyor sütüm yok beni emmeyecek böyle giderse zar zor emziriyorum zaten tamamen vazgeçecek böyle giderse
Ben sütüm cogalana kadar sırıngayla vermiştim emme duygusunu sadece bende yaşamıştı. Süt gelsin gelmesin emıyordu o zaman. Humana stıll çayı denedin mi ben de hemen etkisini gösterdi artık mama vermiyorum çayı da bitirdim yenısını almadım içmiyorum ama çok şükür sütüm yetiyor rezene çayı içiyorum sadece. Bi de bol su tabiki...Kızlar nerdeyse 12 gün oldu herşeyi yaptım sütüm çok az sürekli mama veriyoruz emziriyorum biberon kadar çok gelmeyince memeyle kavga ediyor çok Can'ım sıkılıyor sütüm yok beni emmeyecek böyle giderse zar zor emziriyorum zaten tamamen vazgeçecek böyle giderse
Teşekkür edeni Can'ım inşallah sağlıkla tekrar kucağına alırsın.biz iyiyiz çok şükür.doğumun Nasıl oldu? Sada da mı oldun ?Hayirli sabahlar arkadaslar. Dogum yapanlara hayirli olsun Rabbim uzun omurler versin yapacaklara da hayirli dogumlar olsun insallah. Cok uzun zamandir giremiyodum ben hatirlamayabilirsiniz.
20 sinde normal dogumla oglumu kucagima almistim ki kavusmamiz 1 saat surdu solunum sıkıntısı cektigi icin kuveze aldilar. 1 hafta gecikmeli kavusucaz insallah saglikla karnim bos ama beklemedeyim hala.
canchu hayirli olsun canim bebisin nasil sen nasilsin.