5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Hayirli sabahlar arkadaslar. Dogum yapanlara hayirli olsun Rabbim uzun omurler versin yapacaklara da hayirli dogumlar olsun insallah. Cok uzun zamandir giremiyodum ben hatirlamayabilirsiniz.

20 sinde normal dogumla oglumu kucagima almistim ki kavusmamiz 1 saat surdu solunum sıkıntısı cektigi icin kuveze aldilar. 1 hafta gecikmeli kavusucaz insallah saglikla karnim bos ama beklemedeyim hala.

canchu canchu hayirli olsun canim bebisin nasil sen nasilsin.
Cok geçmiş olsun neden kuveze aldılar ne sorun oldu ki ? bende hala bekliyorum kızımı

Rabbim sagsaglim bulustursun sizi. Hayirli evlatvolsun insallah
Amin Allah razi olsun

inşallah biran önce kavusursun bebeğine cnm saglikla
Insallah 4 gozle bekliyorum

Cok geçmiş olsun neden kuveze aldılar ne sorun oldu ki ? bende hala bekliyorum kızımı
Nefes almakta gucluk cekiyodu. Odaya getirdiklerinde emzirmeye calistik almadi agzindan kopuk cikiyodu. Cocuk doktoru gelip muayene etti agzi burnu dolu dedi. Sonra cigerlerinde de sıkıntı var deyip aldilar.

Merhabalar cok yazmamakla birlikte konuyu takipteyim
Bizde 39 hafta oldu hala sancı yok :işsiz::işsiz: nasıl olacak birden mi gelecek meraktayım basına böyle bisey gelen var mi kızlar o_O buradaki çoğu kişi bebisini almış kucağına biz bekliyoruz 7 gün sonra 40 dolacak..
nasip artık

Iyiyiz alismaya calisuyoruz uykusuz gecelere. Kiyamam ya :KK43: Cok gecmis olsun insallah bir an once atlatirsiniz. Serum fizyolojik kullaniyor musun ? Bi de gogsunden sut gelirken bi damla damlat burnuna annem oyle der. Evden cikmiyoruz ama bizim ev merkezi sistem cok kuruyo geceleri. Doktor buhar makinesi almayin peteklere islak havlu koyun dedi. Rabbim mevludunuzu kabul etsin insallah toparlarsiniz o zamana. Insallah canim. Sizfe cok dikkat edin kendinize
Sağol canım. Serum fizyolojik kullanıyorum kullanmadan önce sütle yaptım ama arkadaşımın doktoru sütte %80 şeker var mikrobu çoğaltır demiş sakın yapmayın demiş bende serumu kullanmaya başladım. Bizim evimizde merkezi canım baya sıcak oluyo ben peteklere su koyuyorum 2 güne kuruyo ama rahatsız etmiyo ölee. İyi olmanıza sevindim ama uykusuzluk cidden yoruyo insanı. Her fırsatta dinlenmek lazım :)

Sağol canım. Serum fizyolojik kullanıyorum kullanmadan önce sütle yaptım ama arkadaşımın doktoru sütte %80 şeker var mikrobu çoğaltır demiş sakın yapmayın demiş bende serumu kullanmaya başladım. Bizim evimizde merkezi canım baya sıcak oluyo ben peteklere su koyuyorum 2 güne kuruyo ama rahatsız etmiyo ölee. İyi olmanıza sevindim ama uykusuzluk cidden yoruyo insanı. Her fırsatta dinlenmek lazım :)

Peteklere islak havlu koy canim cocuk doktoru oyle dedi bana. Dinlenemiyorum gunduz uykum yok hic :KK43: iyilesin bir an once insallah

kızlar gece 15 cc mama veriyorum fazla değil ve sürekli emziriyorum gündüz gecede baya emzirip mamayı doymazsa veriyorum maşallah uykusu düzene biniyor gibi örenğin 1 de emzrip mamasını veriyorum 4 te emzirmeye kalkıyorum tekrar

Kızlar nerdeyse 12 gün oldu herşeyi yaptım sütüm çok az sürekli mama veriyoruz emziriyorum biberon kadar çok gelmeyince memeyle kavga ediyor çok Can'ım sıkılıyor sütüm yok beni emmeyecek böyle giderse zar zor emziriyorum zaten tamamen vazgeçecek böyle giderse:KK43:

Kızlar nerdeyse 12 gün oldu herşeyi yaptım sütüm çok az sürekli mama veriyoruz emziriyorum biberon kadar çok gelmeyince memeyle kavga ediyor çok Can'ım sıkılıyor sütüm yok beni emmeyecek böyle giderse zar zor emziriyorum zaten tamamen vazgeçecek böyle giderse:KK43:

Dereotu ye canim. Bi de benim doktorum galactago diye damla verdi. Sut arttirici onu dene

7-8 inciri dograyip 2,5 su bardağı suda kaynat canim ikiye bölüp ye.
Bide pompayla çek göğsünü ara ara
Gelir insallah

Gunaydın kızlar
Bana günler geçmiyo 10 gün kaldı sanırım Dr bi değişiklik yapmazsa bazen bi depresif oluyorum sizde de oldu mu doğum öncesi
Bol bol sütünüz olsun az ağrınız inşallah

Kızlar 37 haftalık olduk biz cleaxne iğne kullanıyorum hep göbeğimin yanlarına yapıyodum ama beZeler olduğunu farkettım O yüzden 2 gündür koldan yapıyorum koldan bu iğneyi vuran oldu acaba

Ben sütüm cogalana kadar sırıngayla vermiştim emme duygusunu sadece bende yaşamıştı. Süt gelsin gelmesin emıyordu o zaman. Humana stıll çayı denedin mi ben de hemen etkisini gösterdi artık mama vermiyorum çayı da bitirdim yenısını almadım içmiyorum ama çok şükür sütüm yetiyor rezene çayı içiyorum sadece. Bi de bol su tabiki...

Kızlar biz kakamizi yapmadan 5dk önce sağlam ağlama krizine giriyoruz kendimizi çok sıkıoruz kıpkırmızı oluo kızım daha sonrada yapıp rahatlio sizde de böle olan varmi

Kızlar bugün 45. günümüz ve Allaha şükür mevlüdümüzü yaptık :KK66:

Eklentiler

• IMG_2054.JPG
    IMG_2054.JPG
    40,6 KB · Görüntüleme: 56
Hayirli sabahlar arkadaslar. Dogum yapanlara hayirli olsun Rabbim uzun omurler versin yapacaklara da hayirli dogumlar olsun insallah. Cok uzun zamandir giremiyodum ben hatirlamayabilirsiniz.

20 sinde normal dogumla oglumu kucagima almistim ki kavusmamiz 1 saat surdu solunum sıkıntısı cektigi icin kuveze aldilar. 1 hafta gecikmeli kavusucaz insallah saglikla karnim bos ama beklemedeyim hala.

canchu canchu hayirli olsun canim bebisin nasil sen nasilsin.
Teşekkür edeni Can'ım inşallah sağlıkla tekrar kucağına alırsın.biz iyiyiz çok şükür.doğumun Nasıl oldu? Sada da mı oldun ?

X