- 27 Aralık 2011
- 673
- 597
İnşallah hemen emer Can'ım emmezse zorla kafasını iterek dene inatla emzirIcime oturdu benimde verdigimiz para ama nasip artik yapcak bisey yok. Vardir onda da bi hayir
Ben daha kavusamadim Oglum kuveze alindi hemen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hemen emer Can'ım emmezse zorla kafasını iterek dene inatla emzirIcime oturdu benimde verdigimiz para ama nasip artik yapcak bisey yok. Vardir onda da bi hayir
Ben daha kavusamadim Oglum kuveze alindi hemen.
Insallah denicem bakalim.İnşallah hemen emer Can'ım emmezse zorla kafasını iterek dene inatla emzir
Allah kabul etsin cnm kirkbinkere maşallah zaman ne cabuk gexio daha dun dogurmustunKızlar bugün 45. günümüz ve Allaha şükür mevlüdümüzü yaptık
Bi kontrol edeim cnm ozamanAğlama krizine girmiyor da yüzü şekilden şekle giriyo kıpkırmızı oluyo. Bizimkinin poposunda çatlak var bi kontrol et istersen sen de
Evet çok kötü oluyor ağlatıyor adamı. Mınoset verdi benim dr o iyi gelıyoŞimdi bi sade nescafe içtim sanki rahatlattı yada psikolojik parol alıyorum zerre faydası yok vallahi kafayı yicem bu ağrılardan cocuğuma bakamıyorum cok üzülüyorum
Sağolasın canım Allah razı olsun :)) gerçekten zaman çok çabuk geçiyo. Zaman ne kadar geçerse geçsin erkeklerin askerliği, kadınların doğumları unutulmuyoAllah kabul etsin cnm kirkbinkere maşallah zaman ne cabuk gexio daha dun dogurmustun
Ben en son karnını ıslak mendille silmek zorunda kalmıştımKizlar biz oglumuzu evimize getirdik cok şükür. Simdi emzirme savaslari basladi uyandiramiyoruz ya almiyo memeyi napicagimi sastim
Iyi geceler kızlar pek yazamıyorum artık bekleme dönemi sıkıcı geçiyor hep bi korku bi endişe bugunkerdeki mevzum toxoplasma
Bugun kontrol vardı acil bi durum çıkmazsa haftaya salı sezeryan
Monovıt veriyorum canımHayirli sabahlar kizlar ...
Bebeginize d vitamini olarak ne kullaniyorsunuz
Canım biz sağlık ocağının vermiş olduğu monovit D3 kullanıyoruz. 3 ay boyunca kullanılacak dedi ebe.Hayirli sabahlar kizlar ...
Devit-3 kullaniyorumHayirli sabahlar kizlar ...
Uyandirmayi bi sekilde hallettik de cocugun derdi baskaymis. Hastanede biberona alismis memeyi tutmaya direndi. 2 gundur savas veriyoruz daha iyi ama cok şükür olacak inşallah.Ben en son karnını ıslak mendille silmek zorunda kalmıştım