5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Rabbim hayirli evlat eylesin bol sutun olsun insallah canim

Nasil oldun canim ? Insallah hepimizin sutu olur da bol bol emziririz yavrularimizi. Benim yatis dogum sabahi oldu onin da artisi buyuk cok telasa kapilmamis oldum. Rabbim sana da tum.dogum yapacaklara da hayirli dogumlar nasip etsin insallah
Evet saatin belli olmasında çok büyük etki var bende sabah istiyorum bi an önce bitsin diye inşallah bakalım bol bol emzir kuzucupu bide bişey sorcam sende genel oldunya tecrubelisin pijama mı gecelik mi tavsiye edersin

Günaydın lohusalar
Bi tek ben kaldım herslde doğurmayan
Bu çarsamba kesinleşecek ama sanırım aralığın son haftası olacak Dr ocağı bekletemem seklinde konuştu inşallah bende Aralık annesi olucam.

Evet saatin belli olmasında çok büyük etki var bende sabah istiyorum bi an önce bitsin diye inşallah bakalım bol bol emzir kuzucupu bide bişey sorcam sende genel oldunya tecrubelisin pijama mı gecelik mi tavsiye edersin

Doktorum pijama dedi. Zaten odam ozeldi ayilinca odada yurutene kadar saat basi gazli bez degisimi yaptilar. Pijama ustunu giydim sadece. Yurume saatinde once sondayi cektiler sonra pijama altina hamile kuloduna ped taktim o sekilde giyindim. Gecelik de olsa bele kadar sivarlar. Bence kendin icin 2takim pijama camasir ped.bebegin icin3takim koy.ayrica ameliyathaneye penye battaniyenin yaninda kalin battAniye ver

Sagsaglim kucagina al insallah bebegini

arkadaşlar merhaba tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 7. haftadayım dün kalp atışı diye gittik ama duyamadık maalesef çok endişeliyim dr biraz daha bekleyelim dedı.acab akalp atışını gec duyan varmı ?

Sağol canım

Günaydın lohusalar
Bu çarsamba kesinleşecek ama sanırım aralığın son haftası olacak Dr ocağı bekletemem seklinde konuştu inşallah bende Aralık annesi olucam.
Sende hayirlisiyla zamanı gelince kucagina al yavrunu insallah.

Bencede erken olabilir endişe etme hemen biraz daha sabret canim hayirlisiyla güzel haberi alirsin

Evet daha erken olabilir 9. Haftsya kadar bekle bence usg cihazının kalitesi de çok belirler için rahat edecekse başka Dr a görün progestan başlattı mı Dr un

Ben de önce pijama gıymıstım sonra altını giydim ama tuvalette zorlandım ben sonra gecelik giydim daha rahat oldu. Klozete oturmak zor oluyo biraz

Canım Rabbim analı babalı buyutsun inşallah çok sevindim.herkes teker teker doğurdu ya :)

Günaydın lohusalar
Hadi şimdi sıra sende gulum sagsaglim al yavrunu inş kucağına

Evet daha erken olabilir 9. Haftsya kadar bekle bence usg cihazının kalitesi de çok belirler için rahat edecekse başka Dr a görün progestan başlattı mı Dr un
Evet ampul olarak progestan kullandim en son gittigimde kullanmicaksin artik dedi.kendi dr uma gittim ustten bakti ama oda goremedi bos gebelikten bahsettiler umarim oyle degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…