Kızlar evdeyım taburcu ettıler çok şükür
Ben de yaptım doğumumu çok şükür, sıkıntı yok. kendi sancımla normal doğum
Çok geçmiş olsun ama kafama takılan bişey var.anne karnında bebek nefes alıp vermez. Suyun içinde nasıl nefes alsın.göbrk bağıyla kanı temizlenir.akciğerleri kanı temizleme işlevini yapmaz. doğar doğmaz ilk ağlamayla ilk nefesini alır.ve böylece akciğerler devreye girer.nasıl takipne yapmış anlamadım.bana tuhaf geldi.Sağolun kıZlar hala hastanedeyıZ serumdan sonra usgde baktılar nefes alması normalleşmiş baska bi Dr a sormamız lazım dediler bekliyorum öyle
Sağolun tekrar kızlar
Gecmis olsun canım. Ne heycan yasamissindir. Saglikla sıhhatle hayırlı vakitte gelsin bebecikler.Kızlar evdeyım taburcu ettıler çok şükür
Amnıyon sıvısının içinde nefes alıp veriyormu bilmiyorum Dr uzun zamandır kalp atışını dinlemiyordu bugun dınledı bende şaşırdım ilk haftalarda dinlemişti sonra dinlememişti yatış kağıdına fetal takipne yazmışlar ben en başta takip edecekler anladım hatta sonra asistana sorunca bu yanıtı aldımÇok geçmiş olsun ama kafama takılan bişey var.anne karnında bebek nefes alıp vermez. Suyun içinde nasıl nefes alsın.göbrk bağıyla kanı temizlenir.akciğerleri kanı temizleme işlevini yapmaz. doğar doğmaz ilk ağlamayla ilk nefesini alır.ve böylece akciğerler devreye girer.nasıl takipne yapmış anlamadım.bana tuhaf geldi.
Evet canım öyle bide üns Hastanesi olunca zaman beklemekle geçiyor işler hızlı ilerlemiyor hep merak içinde kalıyorsunGecmis olsun canım. Ne heycan yasamissindir. Saglikla sıhhatle hayırlı vakitte gelsin bebecikler.
Hadi gözün Aydın canım evine geç dinlen artıkHayırlı sabahlar kızlar ...
Çok şükür son 1 artık izne ayrılıcam :)
Hadi gözün Aydın canım evine geç dinlen artık
Dün ben hadtanedeyım ya herkes panik oldu biz bu bebeğin eşyalarını yıkayalım oldular dursunlar daha aZcık içerde işler bitsin öyle gelsinlerinşallah canım bebek erken gelmek istemezse
Dün ben hadtanedeyım ya herkes panik oldu biz bu bebeğin eşyalarını yıkayalım oldular dursunlar daha aZcık içerde işler bitsin öyle gelsinler
Sende hazırla o zaman canım nasıl olsa yıkanmış ütülenmiş kasık ağrısı bende de var çoksa ağrım bı Dr U ara gerçi ben ne zaman arasam normal diyorbende geçen hafta yıkadım ütüledi annem de sağolsun ama çantayı hazırlamadım daha şimdi de kasık ağrım var adet ağrısı gibi wc ye gitmeye korkuyorum şuan
Belirtiler var sanki iyi haberlerini bekliyoruz hadi inşallahGunaydin kizlar. Bugun kontrolumuz var yine nst ve cati muayenesi olacak. Sabaha karsi 5ten sabah 9a kadar saat basi sanci geldi 9dan sonra gelmedi sonra ishal olup kustumsu an iyiyim dus alip hazirlanicam 14.30 gibi evden cikacagiz bakalim durum ney olacak dogsun artik benim oglan ya
İnşallah hayırlı haberler alırsınGunaydin kizlar. Bugun kontrolumuz var yine nst ve cati muayenesi olacak. Sabaha karsi 5ten sabah 9a kadar saat basi sanci geldi 9dan sonra gelmedi sonra ishal olup kustumsu an iyiyim dus alip hazirlanicam 14.30 gibi evden cikacagiz bakalim durum ney olacak dogsun artik benim oglan ya
Sende hazırla o zaman canım nasıl olsa yıkanmış ütülenmiş kasık ağrısı bende de var çoksa ağrım bı Dr U ara gerçi ben ne zaman arasam normal diyor
Gunaydin kizlar. Bugun kontrolumuz var yine nst ve cati muayenesi olacak. Sabaha karsi 5ten sabah 9a kadar saat basi sanci geldi 9dan sonra gelmedi sonra ishal olup kustumsu an iyiyim dus alip hazirlanicam 14.30 gibi evden cikacagiz bakalim durum ney olacak dogsun artik benim oglan ya