5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Seninkide mi hızlı nefes alıyordu takipne dediler

hızlı nefes kalpten kaynaklıdır canım. benim nst de kalp atışları yüksek çıktı. kendi doktorum yoktu korktum aradım falan şükür sonra sıkıntı çıkmadı biraz sakinle nst güzel çıkar korktuğun için de fark edebiliir

Seninkide mi hızlı nefes alıyordu takipne dediler

serumdan sonra tekrar bakacaklardır. hatta bende ikinci nstye girdim yarım saatten fazla bekleyip sakinlemişti bebeğim. senin de öyle olacak korkma. nst zaten tedbir amaçlı demişti o doktor ani olayları görebiliyoruz dedi.

Kızlar Dr um yatış verdi 2. Serumun bitmesini bekliyorum sonra nst ye sokacaklar bebekte takipne varmış hızlı nefes almak demekmiş dua edin korkuyorum

Hayirli haberlerini bekliyorum canim sakin ol Allahin izniyle bisey olmaz bebiste etkilenmesin Rabbim yardimciniz olsun.

Kızlar meraba kontrolümz vardı bu akşam bebek hala ters duruyor 37. haftamdayim 2 hafta sonrasına sezeryan günü verdi

Evet benimki ufak bi bebek oldugu icin belki bi ihtimal donebilir dedi zaten o da ayri bi sorun 2800 gr daha donmese dahi normal
Dogum suresinin gelmesini beklemeyi dusunuyorum sagliginda bir sikinti cikmazsa

Kızlar meraba kontrolümz bu akşam bebek hala ters duruyor 37. haftamdayim 2 hafta sonrasına sezeryan günü verdi
Bugun arkadasim bebek ters oldugu icin sezeryan olacakti sabah gitti bebisi donmus cok mutlu olduk 39.haftada kendisi simdi tekrar bekleme karari aldilar :)
İnsallah sizinkilerde döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…