- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
Seninkide mi hızlı nefes alıyordu takipne dediler
Seninkide mi hızlı nefes alıyordu takipne dediler
Kızlar Dr um yatış verdi 2. Serumun bitmesini bekliyorum sonra nst ye sokacaklar bebekte takipne varmış hızlı nefes almak demekmiş dua edin korkuyorum
Canim simdi gördüm nasil oldunuz umarim sorun cikmamistirKızlar Dr um yatış verdi 2. Serumun bitmesini bekliyorum sonra nst ye sokacaklar bebekte takipne varmış hızlı nefes almak demekmiş dua edin korkuyorum
Benim de hala ters duruyor bebegimKızlar meraba kontrolümz vardı bu akşam bebek hala ters duruyor 37. haftamdayim 2 hafta sonrasına sezeryan günü verdi
cok gecmis olsunKızlar evdeyım taburcu ettıler çok şükür
Benim de hala ters duruyor bebegim38+1 bugun pazartesiye kadar donmezse bana da sezeryan dedi doktor
cne bu haftalaRdan sonra dönme ihtimalı az mis
Hadi gözün aydın geçmiş olsun canımKızlar evdeyım taburcu ettıler çok şükür
Bugun arkadasim bebek ters oldugu icin sezeryan olacakti sabah gitti bebisi donmus cok mutlu olduk 39.haftada kendisi simdi tekrar bekleme karari aldilar :)Kızlar meraba kontrolümz bu akşam bebek hala ters duruyor 37. haftamdayim 2 hafta sonrasına sezeryan günü verdi
Gecmis olsun canimKızlar evdeyım taburcu ettıler çok şükür
canım çok geçmiş olsunKızlar evdeyım taburcu ettıler çok şükür
Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun. Dogum nasildiBen de yaptım doğumumu çok şükür, sıkıntı yok. kendi sancımla normal doğum
Ben de yaptım doğumumu çok şükür, sıkıntı yok. kendi sancımla normal doğum
Kızlar evdeyım taburcu ettıler çok şükür
Kızlar meraba kontrolümz vardı bu akşam bebek hala ters duruyor 37. haftamdayim 2 hafta sonrasına sezeryan günü verdi