Hadi hayırlısı bi benim doktorum mu ısrarcı normal doğumda yav korkuyorummmmmDoktordan geldim bende kızlar haftaya çarşamba sezeryanla geliyor bebişim çatı muaynesi oldum bgün çatı kemiğim cok basıkmıs normal olmaz dedi
Bende daha sancı da yok bakalım ne yapıcaz ikimizde böyle birden çıkarsak hiç anlamasak di mi normal sancı gelmezse suni sancı verecek ben asıl ondan korkuyorum kendi kendine gelse keşkeKızlar benim doktorum da normal bekletiyor. Bugün nst de 40 larda düzenli sancım çıktı. Bir an önce çoğalsa da dogursam hayirlisiyla diyorum artıkhepimize Allah kolaylik versin insaallah
İnsaallah canım. Hastaneye gideriz bir saat içinde doguruveririz insaallah dikissiz nakissiz olurBende daha sancı da yok bakalım ne yapıcaz ikimizde böyle birden çıkarsak hiç anlamasak di mi normal sancı gelmezse suni sancı verecek ben asıl ondan korkuyorum kendi kendine gelse keşke
Benimde içimde hep normal vardı böyle bi burukluk olmadı değil hayırlısı olsun hepimiz için canım herseyin normali daha sağlıklı bi sıkıntı yoksa beklemek bebeğin kendi gelmesi cok güzel :) Hayırlısıyla bir avazda alırsın inşallah bebişşni kucağına :)Hadi hayırlısı bi benim doktorum mu ısrarcı normal doğumda yav korkuyorummmmm
Iyiyiz canim şükür. Ben hala dogurmadim dogursam da kurtulsamKızlar nasılsın iz.bizim ufaklık göz açtırmıyor giremiyorum pek.keyifler nasil
Aneztesı hangısı olacak canımDoktordan geldim bende kızlar haftaya çarşamba sezeryanla geliyor bebişim çatı muaynesi oldum bgün çatı kemiğim cok basıkmıs normal olmaz dedi
Az kalmış bak senindeIyiyiz canim şükür. Ben hala dogurmadim dogursam da kurtulsamsabirsizlaniyorum iyice agrim sizim da artti. Bebis nasil sen nasilsin?
Canım Banu Çiftçi bir videosunda suni sancının kendi normal sancımız ile aynı olduğunu söylüyordu. Oksitosini dışarıdan veriyorlarmış vücut salgılamayınca. Sadece kasılmayı tetikliyorlarmış. Çok merak ediyorum gerçekten öyle mi video da buBende daha sancı da yok bakalım ne yapıcaz ikimizde böyle birden çıkarsak hiç anlamasak di mi normal sancı gelmezse suni sancı verecek ben asıl ondan korkuyorum kendi kendine gelse keşke
Valla bi kaç gündür araştırıyorum çok daha zor diyor bilemedim ki kafam allak bullakCanım Banu Çiftçi bir videosunda suni sancının kendi normal sancımız ile aynı olduğunu söylüyordu. Oksitosini dışarıdan veriyorlarmış vücut salgılamayınca. Sadece kasılmayı tetikliyorlarmış. Çok merak ediyorum gerçekten öyle mi video da bu
Benim sata göre 37+4 oluyor usgye göre tam 38 oluyor 3050 kg 54 cm suanki durumu kaşıntımda olduğu için 38 i geçiremiyoruz riskli dedi doktor
Kızlar yeni öğrendiğim bişeyi sizinle paylaşmak istedim eğer bebeklerimizin doğumdan sonra sarılık olmasını istemiyorsak doğuma 1 hafta kala hergün 1 bardak pekmez şerbeti içmeliymişiz böyle yapınca doğumdan sonra sarılık yaşanmıyormuş işimize yarar belki sonuçta faydalı bişey zararı yok yapmaktan bi sakınca olmaz inşallah işimize yarar
Doktordan geldim bende kızlar haftaya çarşamba sezeryanla geliyor bebişim çatı muaynesi oldum bgün çatı kemiğim cok basıkmıs normal olmaz dedi
Doktordan geldim bende kızlar haftaya çarşamba sezeryanla geliyor bebişim çatı muaynesi oldum bgün çatı kemiğim cok basıkmıs normal olmaz dedi
Sağol canım aminn inş :) Sanırım ozaman konuscaz onu cünkü dün hiç bişey söylemedi bende acıkcası direk gün verir diye beklemiyordum normale zorlar suyum iyiyse diyodum suyum iyi cıktı ama çatım müsait değilmiş spinal epidural hangisini uygun görürse ben tamamen ona bırakmıs durumdayım bakalım hayırlısıAneztesı hangısı olacak canım
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Aminn canımm inşş darısı sizlerin başına en hayırlı zamanda :)Hayirli olsun saglikla dogar insAllah canim Rabbim yardimcin olsun.
Kızlar Dr um yatış verdi 2. Serumun bitmesini bekliyorum sonra nst ye sokacaklar bebekte takipne varmış hızlı nefes almak demekmiş dua edin korkuyorum
Seninkide mi hızlı nefes alıyordu takipne dedilermaşallah canım bebeğe. sakin ol geçen muayne de benim de başıma geldi. gözleme alıcaz demişti korkma canım inşallah bişi olmaz. benim 200leri geçmişti geçen