5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar benim doktorum da normal bekletiyor. Bugün nst de 40 larda düzenli sancım çıktı. Bir an önce çoğalsa da dogursam hayirlisiyla diyorum artık hepimize Allah kolaylik versin insaallah
Bende daha sancı da yok bakalım ne yapıcaz ikimizde böyle birden çıkarsak hiç anlamasak di mi normal sancı gelmezse suni sancı verecek ben asıl ondan korkuyorum kendi kendine gelse keşke

Hadi hayırlısı bi benim doktorum mu ısrarcı normal doğumda yav korkuyorummmmm
Benimde içimde hep normal vardı böyle bi burukluk olmadı değil hayırlısı olsun hepimiz için canım herseyin normali daha sağlıklı bi sıkıntı yoksa beklemek bebeğin kendi gelmesi cok güzel :) Hayırlısıyla bir avazda alırsın inşallah bebişşni kucağına :)

Iyiyiz canim şükür. Ben hala dogurmadim dogursam da kurtulsam sabirsizlaniyorum iyice agrim sizim da artti. Bebis nasil sen nasilsin?
Az kalmış bak seninde bizde iyiyiz sukur toparlaniyorum biraz biraz.havalar çok kötü korumak zor oluyor kuzuyu

Bende daha sancı da yok bakalım ne yapıcaz ikimizde böyle birden çıkarsak hiç anlamasak di mi normal sancı gelmezse suni sancı verecek ben asıl ondan korkuyorum kendi kendine gelse keşke
Canım Banu Çiftçi bir videosunda suni sancının kendi normal sancımız ile aynı olduğunu söylüyordu. Oksitosini dışarıdan veriyorlarmış vücut salgılamayınca. Sadece kasılmayı tetikliyorlarmış. Çok merak ediyorum gerçekten öyle mi video da bu

Valla bi kaç gündür araştırıyorum çok daha zor diyor bilemedim ki kafam allak bullak

Yanikaybedecek bisey yok faydasi olur illaki sariliga olmasa bile sagol canim.

Aneztesı hangısı olacak canım
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Sağol canım aminn inş :) Sanırım ozaman konuscaz onu cünkü dün hiç bişey söylemedi bende acıkcası direk gün verir diye beklemiyordum normale zorlar suyum iyiyse diyodum suyum iyi cıktı ama çatım müsait değilmiş spinal epidural hangisini uygun görürse ben tamamen ona bırakmıs durumdayım bakalım hayırlısı

Kızlar Dr um yatış verdi 2. Serumun bitmesini bekliyorum sonra nst ye sokacaklar bebekte takipne varmış hızlı nefes almak demekmiş dua edin korkuyorum

Kızlar Dr um yatış verdi 2. Serumun bitmesini bekliyorum sonra nst ye sokacaklar bebekte takipne varmış hızlı nefes almak demekmiş dua edin korkuyorum

maşallah canım bebeğe. sakin ol geçen muayne de benim de başıma geldi. gözleme alıcaz demişti korkma canım inşallah bişi olmaz. benim 200leri geçmişti geçen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…