- 3 Temmuz 2013
- 598
- 463
Hamd olsun tatlimGünaydın kızlar ... Nasılsınız ?
Bugün kontrolum var öğleden sonra bakalim ne diyecek doktorumuz netleşecek birşeyler heyecanlıyım :)
Senin de hayirlisiyla işin bitsede rahatlasan Allah kolaylik versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamd olsun tatlimGünaydın kızlar ... Nasılsınız ?
Hamd olsun tatlim
Bugün kontrolum var öğleden sonra bakalim ne diyecek doktorumuz netleşecek birşeyler heyecanlıyım :)
Senin de hayirlisiyla işin bitsede rahatlasan Allah kolaylik versin
Amin canım inşallah az kaldı sık dişini bende bugun çalışamaz raporumu verdım sisteme girdiler 21 Mart 2017 de işbaşı dediler ne demişim şaşkınlıkla daha 3 aylık olucak el kadar bebeği bırakıp nasıl işe gideyim çalışsan bi türlü çalışmasan bi türlübenim de kontrolüm var öğlenden sonra ya. inşallah ya amin tüm hamilelere çalışanlara Rabbim yardımcımız olsun. inşallah hayırlısı ile doğum yaparız. sağsağlim kavuşuruz evlatlarımıza
Ben öyle davrananları Allah a havale ediyorum hamile kadına aZcık insaf etmeleri lazımBenimde vucudum da balon balon bisiler cikti. Aminn hepimizin yardimcisi olsun. Bugun devlet hastanesine gidicem kontrole haftaya sali doktoruma varsa uyku ilaci versinler . Iyice alt ust oldum. Anne olmak kolay degilmis hakkaten. Bi de cumaya kadar calisayim dedim. Gunduz de hic hamilesin son zamanin modunda degil kimse. Yuklendikce yukleniyorlar. Hayirlisi ile bitsin insallah bu hafta
Canım kontrol altında olmanız iyi aslında eşimin kuzeni 36 da doğurdu oda satılık olmuştu bi gece ışık altında yattı şimdi iyi 40 ı bile çıktı düzelip sağ salim geleceksiniz inşallah evimize sen dikkat et kendine lohusasınGünaydın . .
Bizim bugün sarılıgimiz artmis, bugün de çıkmıyoruz hastanedeyiz... Allahım sagsalim cikabilsek
Günaydın . .
Bizim bugün sarılıgimiz artmis, bugün de çıkmıyoruz hastanedeyiz... Allahım sagsalim cikabilsek
Amin canım inşallah az kaldı sık dişini bende bugun çalışamaz raporumu verdım sisteme girdiler 21 Mart 2017 de işbaşı dediler ne demişim şaşkınlıkla daha 3 aylık olucak el kadar bebeği bırakıp nasıl işe gideyim çalışsan bi türlü çalışmasan bi türlü
İnşallah en kısa zamanda atlatır bebegin cnm sariligiGünaydın . .
Beni denerim canım sağolKızlar yeni öğrendiğim bişeyi sizinle paylaşmak istedim eğer bebeklerimizin doğumdan sonra sarılık olmasını istemiyorsak doğuma 1 hafta kala hergün 1 bardak pekmez şerbeti içmeliymişiz böyle yapınca doğumdan sonra sarılık yaşanmıyormuş işimize yarar belki sonuçta faydalı bişey zararı yok yapmaktan bi sakınca olmaz inşallah işimize yarar
Kızlar yeni öğrendiğim bişeyi sizinle paylaşmak istedim eğer bebeklerimizin doğumdan sonra sarılık olmasını istemiyorsak doğuma 1 hafta kala hergün 1 bardak pekmez şerbeti içmeliymişiz böyle yapınca doğumdan sonra sarılık yaşanmıyormuş işimize yarar belki sonuçta faydalı bişey zararı yok yapmaktan bi sakınca olmaz inşallah işimize yarar
Pekmez şerbeti nasıl oluyor acaba içine ne karıştırılıyorKızlar yeni öğrendiğim bişeyi sizinle paylaşmak istedim eğer bebeklerimizin doğumdan sonra sarılık olmasını istemiyorsak doğuma 1 hafta kala hergün 1 bardak pekmez şerbeti içmeliymişiz böyle yapınca doğumdan sonra sarılık yaşanmıyormuş işimize yarar belki sonuçta faydalı bişey zararı yok yapmaktan bi sakınca olmaz inşallah işimize yarar
Doktordan geldim bende kızlar haftaya çarşamba sezeryanla geliyor bebişim çatı muaynesi oldum bgün çatı kemiğim cok basıkmıs normal olmaz dedi
Aynen canim o benim de baslica derdim. Kredi oduyor olmasak ucretsiz izin alicam onu da yapamiyorum. Dogum sonrasi depresyondan falan 1 aylik rapor alabilirsem ne mutlu banaAmin canım inşallah az kaldı sık dişini bende bugun çalışamaz raporumu verdım sisteme girdiler 21 Mart 2017 de işbaşı dediler ne demişim şaşkınlıkla daha 3 aylık olucak el kadar bebeği bırakıp nasıl işe gideyim çalışsan bi türlü çalışmasan bi türlü
Benim sata göre 37+4 oluyor usgye göre tam 38 oluyor 3050 kg 54 cm suanki durumu kaşıntımda olduğu için 38 i geçiremiyoruz riskli dedi doktorhayırlısı ile kucağına al canım inşallah. kaç günlük olmuş olacak canım bebeğin
Kızlar benim doktorum da normal bekletiyor. Bugün nst de 40 larda düzenli sancım çıktı. Bir an önce çoğalsa da dogursam hayirlisiyla diyorum artık hepimize Allah kolaylik versin insaallahBen videolarını izledim hiç yapamam ben onu ya bilinen herşeyi yapıyorum bakalım inşallah ikimizde çok kolay doğururuz
Sadece su karıştırıyorsun Can'ım o kadarPekmez şerbeti nasıl oluyor acaba içine ne karıştırılıyor