5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Hamd olsun tatlim
Bugün kontrolum var öğleden sonra bakalim ne diyecek doktorumuz netleşecek birşeyler heyecanlıyım :)
Senin de hayirlisiyla işin bitsede rahatlasan Allah kolaylik versin

benim de kontrolüm var öğlenden sonra ya. inşallah ya amin tüm hamilelere çalışanlara Rabbim yardımcımız olsun. inşallah hayırlısı ile doğum yaparız. sağsağlim kavuşuruz evlatlarımıza

benim de kontrolüm var öğlenden sonra ya. inşallah ya amin tüm hamilelere çalışanlara Rabbim yardımcımız olsun. inşallah hayırlısı ile doğum yaparız. sağsağlim kavuşuruz evlatlarımıza
Amin canım inşallah az kaldı sık dişini bende bugun çalışamaz raporumu verdım sisteme girdiler 21 Mart 2017 de işbaşı dediler ne demişim şaşkınlıkla daha 3 aylık olucak el kadar bebeği bırakıp nasıl işe gideyim çalışsan bi türlü çalışmasan bi türlü

Benimde vucudum da balon balon bisiler cikti. Aminn hepimizin yardimcisi olsun. Bugun devlet hastanesine gidicem kontrole haftaya sali doktoruma varsa uyku ilaci versinler . Iyice alt ust oldum. Anne olmak kolay degilmis hakkaten. Bi de cumaya kadar calisayim dedim. Gunduz de hic hamilesin son zamanin modunda degil kimse. Yuklendikce yukleniyorlar. Hayirlisi ile bitsin insallah bu hafta
Ben öyle davrananları Allah a havale ediyorum hamile kadına aZcık insaf etmeleri lazım

Günaydın . .
Bizim bugün sarılıgimiz artmis, bugün de çıkmıyoruz hastanedeyiz... Allahım sagsalim cikabilsek
Canım kontrol altında olmanız iyi aslında eşimin kuzeni 36 da doğurdu oda satılık olmuştu bi gece ışık altında yattı şimdi iyi 40 ı bile çıktı düzelip sağ salim geleceksiniz inşallah evimize sen dikkat et kendine lohusasın

Amin canım inşallah az kaldı sık dişini bende bugun çalışamaz raporumu verdım sisteme girdiler 21 Mart 2017 de işbaşı dediler ne demişim şaşkınlıkla daha 3 aylık olucak el kadar bebeği bırakıp nasıl işe gideyim çalışsan bi türlü çalışmasan bi türlü

işte zaten o yüzden dişimi sıkmaya çalışıyorum bende canım ya. 3 gün kaldı inşallah bebişte erken gelmezse bi hafta bile evde dinlensem süper olacak. benimki de 4 aylık olacak işte. sağlıkları yerinde olsun inşallah da.
Rabbim görüyor ya başka bişi demiyorum bende işte. çalışana yüklen çalışmayana mükafat ver :KK43:

Kızlar yeni öğrendiğim bişeyi sizinle paylaşmak istedim eğer bebeklerimizin doğumdan sonra sarılık olmasını istemiyorsak doğuma 1 hafta kala hergün 1 bardak pekmez şerbeti içmeliymişiz böyle yapınca doğumdan sonra sarılık yaşanmıyormuş işimize yarar belki sonuçta faydalı bişey zararı yok yapmaktan bi sakınca olmaz inşallah işimize yarar

Kızlar yeni öğrendiğim bişeyi sizinle paylaşmak istedim eğer bebeklerimizin doğumdan sonra sarılık olmasını istemiyorsak doğuma 1 hafta kala hergün 1 bardak pekmez şerbeti içmeliymişiz böyle yapınca doğumdan sonra sarılık yaşanmıyormuş işimize yarar belki sonuçta faydalı bişey zararı yok yapmaktan bi sakınca olmaz inşallah işimize yarar
Beni denerim canım sağol

kendim adına çok sevindim gripten dolayı her gece sıcak suya pekmez atıp içiyorum bu ara :)

Pekmez şerbeti nasıl oluyor acaba içine ne karıştırılıyor

Aynen canim o benim de baslica derdim. Kredi oduyor olmasak ucretsiz izin alicam onu da yapamiyorum. Dogum sonrasi depresyondan falan 1 aylik rapor alabilirsem ne mutlu bana

Ben videolarını izledim hiç yapamam ben onu ya bilinen herşeyi yapıyorum bakalım inşallah ikimizde çok kolay doğururuz
Kızlar benim doktorum da normal bekletiyor. Bugün nst de 40 larda düzenli sancım çıktı. Bir an önce çoğalsa da dogursam hayirlisiyla diyorum artık :anne: hepimize Allah kolaylik versin insaallah

X