5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Günaydın kızlar. bugün randevumuz var 1'de evden çıkacağız bakalım doktorumuz ne diyecek. yine 3 hafta sonra gel derse ağlarım zaten :KK70: aralıkları uzun bırakıyor benimki :KK70: benim oğlan da sabah kıpır kıpırdı şimdi hiç ses yok uyudu galiba ne zaman doktora gidecek olsak güzellik uykusuna yatıyor paşa. bugün çatı muayenesi olacağımı umuyorum artık şu doğum şekli kesinleşse de psikolojik olarak ona hazırlansam.. belirsizlik ne kötü

inşallah kesinleşir canım ya Rabbim hepimize hayırlı ve zamanlı doğum nasip etsin inşallah :)

Günaydın kızlar. bugün randevumuz var 1'de evden çıkacağız bakalım doktorumuz ne diyecek. yine 3 hafta sonra gel derse ağlarım zaten :KK70: aralıkları uzun bırakıyor benimki :KK70: benim oğlan da sabah kıpır kıpırdı şimdi hiç ses yok uyudu galiba ne zaman doktora gidecek olsak güzellik uykusuna yatıyor paşa. bugün çatı muayenesi olacağımı umuyorum artık şu doğum şekli kesinleşse de psikolojik olarak ona hazırlansam.. belirsizlik ne kötü
Canim giderken çikolata meyve suyu iç uyansin kuzu :)
Gelince yazarsin yine bakalim ne diyecek doktorun

Canım doktora girmeden meyve suyu iç vişne falan hemen başlıyordu benimki o zaman kıpırdanmaya

amin inşallah . düştüğün için içinde acısı yeni çıkıyordur canım. evdeyken yat dinlen sürekli. tüp bebek konusunda haklısın evlatlarımız bir mucize ve bize emanet Rabbim bize bu mucizeleri verdiği gibi inşallah hakkıyla yetiştirmeyi de nasip eder. devam canım bende haftaya cumaya bırakacağım inşallah son haftaya giriyorum artık :)
hadı o bir hafta da sana çabucak gecsın ınsallah dusmeseydım bende daha çalışırım dıyodum ama kalçam zorluyor kader böyleymiş kolay gelsın sana

hakkında hayırlısı canım haberdar et bızlerıde ben çikolota yiyordum yınde bızım kız yuzunu açmıyordu sende bı dene

progestan kullanırken ve evdeyken gündüz almaya dikkat ediyordum halsizlik ve yorgunluk yaptığı için uyutuyordu. magnezyumu hep gece aldım o kadar rahatlatıyor ki. hatta gece uykularım çok bölünmeye başlamıştı bi ara kullanmadım. tekrar kullanmaya başladım şükür gece 2-3 kere kalkıyorum. 2 de yatıyorum ama olsun buna şükür. sezeryan olup günün belli olursa bi iki gün önceden hazırlarsın o zaman bişi olmaz bence.

bende kurabiye yapmaya karar verdim. en azında 30 - 40 tane de olsa çeşit olsun diye :) hatta youtubedan videolara baktım bugün kalıp almayı düşünüyorum.
eve gecınce bende öyle deneyeyım canım
el emegını ben cok sevıyorum hıc seker hamuru ıle bısey yapmadım ama yaparız heralde uzaya mekık göndermek degıl ya güzel olur

hadı o bir hafta da sana çabucak gecsın ınsallah dusmeseydım bende daha çalışırım dıyodum ama kalçam zorluyor kader böyleymiş kolay gelsın sana

inşallah canım. sende bir an önce iyileşte. bebekle ikiniz iyi olun o da yeter olmadı sonrasında yıllık iznini falan kullanırsın

inşallah canım. sende bir an önce iyileşte. bebekle ikiniz iyi olun o da yeter olmadı sonrasında yıllık iznini falan kullanırsın

kızlar saçma demezseniz bırsey sorucam bu bezlerın ustunde 3-6 kg dıyor ya bebek 6 kg ya kadar kullanabılıyıruz degıl mı

Günaydın kizlar. .
Ameliyat kacinci günde iyileşiyor acaba.. arada sizliyor, belim sirt omuzlarım ve gogülerim de ağrıyor. . ama en çok göğüs ucu yaraları bitirdi.. uykusuzluğu söylemiyorum hiç önemi yok pek uyumuyorum zaten gece de en fazla 2 saat belki aralarda 10 dk filan çok o eli değilde yaralar yüzünden çok acı çekiyorum. . emzirme dışındaki zamanlarda da yenek mi yiyeyim uzanip dinleneyim mi yoksa yürüyüp bor an önce toparlayayim mi diye dört dönüyorum evde sonuç yine ağrılar yorgunluk...
Allahım yavrularimizi bize bagislasin . ..
Yara için önerileriniz varsa çok sevinirim çok kötü durumda goguslerim
Canım bende aynı durumdaydım derim sıyrılmıştı ve acayip acıyodu tamda damağının geldiği yer düşün artık nasıl acı çektiğimi. Ayva çekirdeğini suyla karıştır jöle kıvamı oluyo onu sür, lansinohun kremini ve zeytin yağı hepsini aynı gün belirli aralıklarda yaptım geçene kadar. Birde bebeği emzirmekte iyileştiriyo dedi annemler, ağlaya ağlaya emzirdim ama şimdi Allaha şükür geçti ama 5-6 günüm zehir oldu. İnşallah iyileşir bir an önce.

Canım bende aynı durumdaydım derim sıyrılmıştı ve acayip acıyodu tamda damağının geldiği yer düşün artık nasıl acı çektiğimi. Ayva çekirdeğini suyla karıştır jöle kıvamı oluyo onu sür, lansinohun kremini ve zeytin yağı hepsini aynı gün belirli aralıklarda yaptım geçene kadar. Birde bebeği emzirmekte iyileştiriyo dedi annemler, ağlaya ağlaya emzirdim ama şimdi Allaha şükür geçti ama 5-6 günüm zehir oldu. İnşallah iyileşir bir an önce.
Kızlar gögüs kalkanı cok işe yarıyor ben ameliyatlı gögsümde bile sorun yaşamadım şimdilik şükür

Canim sen normal dogum yaptın diye sana soruyorum son zamana kadar ilişkiye girdiniz mi.acaba doğumla bir bağlantısı var mi yardimci oluyo mu
Canım en son 1 ay önce girdik dıktor sorun yok devam et demesine ragmen eşim korktugu için yaşamadık ama 1 ay öncesine kadar haftada bir yaptık :) birde ben cok kegel egzersizi yaptım bence faydası var eltim son güne kadar cinselliğe devam etmiş oda cok rahat doğum yapmışn

Kızlar geldik biz doktordan. bebiş 3 kilo olmuş, her şey iyi gidiyor dedi. nst de normal çıktı. çatı muayenesini yine yapmadı. haftaya perşembe yapacakmış 38+1 olunca. benim doktor galiba iyice normal doğuma odaklanmış yürüyüş yap falan dedi. o güne kadar doğum başlarsa doğumhaneye geçersiniz ben gelirim dedi. tabi benim oğlanın geleceğine dair hala bi belirti yok. yüzünü açtı ultrasonda eşim video çekti videodan net bir foto yakalamaya çalışıcam bilgisayara atınca :halay:

X