5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Off maalesef bende de kilo var... insülin direnci ve Hipotiroidi artı pcos da var doğal olarak ben de güya Bursa'nın en iyi Dr na gidiyorum ilacı bırak dedi ama ne yapacağımı söyleMedi. .. senin ki ne güzel liste vermiş... dahiliye Dr na gidince sonucu bana bildir canım merak ediyorum... o cihazdan ben de almak istiyorum nerden aldın sen tatlım?

canım özelden de yaz istersen. cihazı dahiliye doktorum yazdı devlet ödüyor. parmaktan iğneyle delip ölçülüyor biliyorsundur. ama eczanelerden parayla da alabilirsin cihazları.
bana liste veren jinekoloğum değil, bugün diyetisyene gittim o verdi listeyi hatta düşüğe sebep olan yiyecekleri de hatırlattım. bazen insan kendisinin doktoru olması gerekiyor. her doktor her ayrıntıyla ilgilenmiyor ne yazıkki. bebeğin gelişiminde şeker çok önemli çünkü allah korusun bir sürü soruna sebep olabiliyor bebek sağlığında. hatta birkaç kitap aldım onları okuyorum aklıma takılan yerleri doktora soruyorum. tiroid bende de vardı ilaç kullandım baya bir süre. sonra bıraktım kafama göre oldu biraz ama yine de testlerde normal değerlerde çıkıyor artık ama kilo kalıcı oldu

inşallah canım ya çok isteriz çoğul olmasını :KK200: bakalım 8 haftalık olunca keseye ve kalp atışına bakacağız sabredemiyorum zaman geçmiyor :rolleyes:
5 haftada iyi bir cihazı varsa doktorun, kesenin gözükmesi lazım acaba aletleri mi iyi değil de bekletiyorlar sizi? başka bir özel hastanede mi baktırsanız da bu kadar beklemeseniz? Sizin yerinize stres oldum :KK19:

5 haftada iyi bir cihazı varsa doktorun, kesenin gözükmesi lazım acaba aletleri mi iyi değil de bekletiyorlar sizi? başka bir özel hastanede mi baktırsanız da bu kadar beklemeseniz? Sizin yerinize stres oldum :KK19:
eşimle biz de merak ediyoruz neden illa 8de bakacak diye ama soramadım. bugün progestan kullansam mı önceki düştü dedim diye ''o bizim işimiz bırakın karışmayın biz yapalım'' diye tersledi beni :KK57: açıkçası perşembe veya cuma başka bir doktor araştırsam iyi olacak gibi

Merhaba kızlar benimde tahmini doğumum 19 Aralık ..
Ben birşey sorucam size en son adet tarihim 14 Mart olmam gereken tarih 16 Nisan adetten 2 gün önceki değerim Perşembe günü 496,6 ydı Pazartesi günü dün doktora gittim tam 5 haftalık çıkmıştı hesaplamalarda ama keseyi göremedik karından ve kan değerim 2869,13 çıktı bu değerle keseyi görememem normal mi sizce ?

inşallah canım ya çok isteriz çoğul olmasını :KK200: bakalım 8 haftalık olunca keseye ve kalp atışına bakacağız sabredemiyorum zaman geçmiyor :rolleyes:
Benimde karnim davul gibi masallah sanki 1 aylik degilde 4 aylik gibi. Arkadaslar normal olur dediler ama Allahin hikmetinden sual olunmaz insalllah ikizdir benim bebisim :KK19: bugun saglik ocagini arayip kan tahlili sonucunu ogrenecem beta hcg si kacmis onuda bi sorayim belki benimki de yuksektir :KK71:

Itir
eşimle biz de merak ediyoruz neden illa 8de bakacak diye ama soramadım. bugün progestan kullansam mı önceki düştü dedim diye ''o bizim işimiz bırakın karışmayın biz yapalım'' diye tersledi beni :KK57: açıkçası perşembe veya cuma başka bir doktor araştırsam iyi olacak gibi
Itiraf etmeliyim ki oylr cewap weren kendini begemmis ukela doktorlara sinir oluyorum ve bi tane yapistirip kacasim geliyor :rolleyes:

Doktorun içine sinmediyse değiştir canım. İkinci hamileliğim bu ve doktoru resmen ben yönlendirdim. Daha önceki doktorum da değil üstelik.

Merhaba kızlar benimde tahmini doğumum 19 Aralık ..
Ben birşey sorucam size en son adet tarihim 14 Mart olmam gereken tarih 16 Nisan adetten 2 gün önceki değerim Perşembe günü 496,6 ydı Pazartesi günü dün doktora gittim tam 5 haftalık çıkmıştı hesaplamalarda ama keseyi göremedik karından ve kan değerim 2869,13 çıktı bu değerle keseyi görememem normal mi sizce ?
Normal olabilir canım. 8500 çıktı benim kan değerim, ondan sonra keseyi görebildik. Son adet tarihim 7 marttı bu arada benim ve bu ctesi görebildik keseyi. 5+2 demişti üstelik doktor.

Bencede başka bir doktor araştırın. Böyle dik dik konuşan doktorla nereye kadar canım

Kızlar ben hipoglisemi hastasıyım ve gebe kalmadan önce diaformin yani metformin kullanıyordum. Şimdi doktorların bir kısmı bırak diyor bir kısmı devam et diyor. Nette de araştırdım biraz yine bir kısım devam bir kısım bırakın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım, var mı bir fikriniz?
İlacı bırakıp çok düzenli bir beslenmeye geçmeniz tavsiye edilebilir. Tabi değerleriniz çok önemli onlara bakılarak bu söylenebilir. Fakat dediğim gibi beslenme çok önemli

Kızlaar doktora gittim bugün kulağımdaki ve boğazımdaki ağrı için orta kulak iltihabı ve farenjit olmuşum. Bir öğretmen olarak şaşırmadım aslında ama kendime daha çok dikkat etmem gerekirdi. Doktorum parol bile kullanma dedi hiç ilaç kullanmadan atlatmaya çalışacağım aman kendinize dikkat edin bu süreçte ilaçsız çok zor olacak.

çok geçmiş olsun. aynı durumdayız malesef bebişide hastalık sayesinde bat'tan 2 gun önce ögrendim. 6 gundur hastayım tam hafifliyor boğazım tekrar batışmaya baslıyor. Rabbim şifa versin cümlemize ilk 3 ay kesinlikle ilaç içmemek gerekiyormus.

kesinlikle dr. degiştirin bişey sormussunuz ve zor bir terübe yasamışsınız bazıları çok gaddar psikoloji denen şeyden anlamıyorlar.

Günaydın kizlar. . Dr çok önemli moral vermeli güler yüzlü anlayışlı olmalı bu dönemde en çok ona ihtiyacımız var.. Benim dr da ikidir gidiyorum canimi sıkıyor agliyorum çıkınca sanki tek kilolu hamile benim . Ayrıca degerlerim de güzel d vitamini eksikliği dışında biseyim de yok .. yok kilodan göremiyorum bilmem ne .. Bende keseyi gördük zar zor 5+4 te şimdi 8. Haftada başka dr gidicem madem kilodan dolayı zor gorunuyo o yüzden 8. Haftada gideyim kalp atisi için diyorum..

Kızlar
10mart son adet tarihim ama eşimle 31marttan itibaren birlikte olduk.adetimi 6gūn geçti beta hcg 222.55 çıktı doktorum daha çok kūçcūk dedi būyūk ihtimal sonradan döllenme dedi ve 2gūn sonra tekrar tahlil istedi buna benzer yaşayan varmi???

Bide kalp çarpıntım ve nefes darlığım oluyor bu normalmi ilk haftalarda?
Tsh değerimde 0.194 çıktî guatr problemi yaşayan varmı

Kızlar
10mart son adet tarihim ama eşimle 31marttan itibaren birlikte olduk.adetimi 6gūn geçti beta hcg 222.55 çıktı doktorum daha çok kūçcūk dedi būyūk ihtimal sonradan döllenme dedi ve 2gūn sonra tekrar tahlil istedi buna benzer yaşayan varmi???
Benimde 8 marttı canım ve 8 nisanda değerim 14.9 sonra 41.5 oldu sonra 166.9 oldu 3 gün öncede 697 cıktı küçük yani benimkide geç döllenme 25 inde çağırdı bni kese için

X