Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar iyi akşamlar ben erken doğum yaptım gebelik zehirlenme si yaşadım günler ce yoğun bakım da kaldım.ölümden döndüm.yavrum küvez de kaldı her tarafım dikiş morluk yara bere
Bakalım 3. Sırada kim varBu grubun 2. Bebeğide oldu bildiğim başka yok benim şükürler olsun sıra bize gelsin artık
Ben olabilirim cuma günü netleşecek. Ve sırt ağrısından uyuyamıyorum karnım da yamuk gerınıyo sıpaBakalım 3. Sırada kim var
Cok geçmiş olsun gozunuz aydin olsun Allah analı babalı buyursun bebeğini insKızlar iyi akşamlar ben erken doğum yaptım gebelik zehirlenme si yaşadım günler ce yoğun bakım da kaldım.ölümden döndüm.yavrum küvez de kaldı her tarafım dikiş morluk yara bere
Çok geçmiş olsun canımm iyi olmanıza çok sevindim bebişinde sende iyi olun allah uzun ömürler versin sze :)Sağolun kızlar şimdi daha iyiyiz sukur
Canım çok geçmiş olsun seni merak ediyorduk günlerdir şu an nasılsın bebiş nasıl? inşallah bir sorun yoktur, Allah korumuş canım bebişin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKızlar iyi akşamlar ben erken doğum yaptım gebelik zehirlenme si yaşadım günler ce yoğun bakım da kaldım.ölümden döndüm.yavrum küvez de kaldı her tarafım dikiş morluk yara bere
Hadi hayırlısı tatlım sağlıklı sıhatli gelsin bebişler benim daha 3 hafta var :) normalde ısrar edersem yoksa 28 kasımda alacakBen olabilirim cuma günü netleşecek. Ve sırt ağrısından uyuyamıyorum karnım da yamuk gerınıyo sıpa
Kızlar iyi akşamlar ben erken doğum yaptım gebelik zehirlenme si yaşadım günler ce yoğun bakım da kaldım.ölümden döndüm.yavrum küvez de kaldı her tarafım dikiş morluk yara bere
Uykusuz ve boğaz ağrısı tıkanık bir günden günaydın kızlar ...
Boğaz ağrısı kulağıma vuruyor ;(
çok geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canim havalarda soğuk artık iyi bak kendineUykusuz ve boğaz ağrısı tıkanık bir günden günaydın kızlar ...
Boğaz ağrısı kulağıma vuruyor ;(