Bu bebeler deli etcek bizi daha doğmadan :)Benimki 180 i gördü bi şey demedi Dr yok mu bunun bi ortası yaa
Gözün aydın tatlım daha önce kaç demişti sana doktor ?Kızlar iyi akşamlar. .. geç gittik bayagi doktora nöbetçiydi . . doğum bölümde nst ye girdim.. doktorum ara ara gelip bakıyordu bana kalp atislari çok hoşuma gitti dedi... 4 günde kilo alir mi bebek diye sordum biz vermesinden korkuyoruz vermesinde yeter biz dedi.. Neyse ben nasıl heyecanlıyım yanımda bir kadın doğum yapacakti hazırlık yapılıyordu. . Ayy tüylerim ürperdi resmen doğumhane de olmak beni daha çok heyecanlandırdı . . daha sonra muayne haneye indik.. doktor direk ölçüm yapmaya başladı, boya baktı çok iyi dedi şaşırdı bir daha ölçtü sonra karın kısmını ölçü şaşkınlıkla konuştu bebek 2840 olmuş dedi... ama nasıl olur 4 günde bu kadar almasi ilginç dedi nerde yanlislik oldu açana dedi defalarca ölçtü :) bende gece bile kalkip süt içtim dedim normalde de dikkat ediyordum ama 4 gündür etrafında dikkat ediyorum dedim aynen devam et dedi... böyle kızlar sadece 50 gr alsaydı bile ben ilerleme olduğu için çok sevinecektim ama hu kadarını beklemiyordum :)
Çok mutluyum, pazartesi yine çağırdı. . plesanta hafif yaşlanmış suyu biraz az ama idare eder suan dedi... çok şükür Allaha
Hepinize teşekkür ediyorum, mofal oldunuz bana... İnşallah sagsalim kucağımiza alırız yavrularimizi... benim mucizem meleğim. .
Kendi doktorumda 2400 bir önceki gidişim 2.600 du 35. hafta da.. oyuzden 200 gr vermiş bebek demişti bana.. dopler e gönderdi dopler de 2.640 çıkmıştı . . yani bebek kilo almamisti dopler e göre. . bugünde 2840 çıktı. .. demekki dopler de ki doğruydu. . öyle işte. .Gözün aydın tatlım daha önce kaç demişti sana doktor ?
Ohh super hadi gozun aydin tam gaz devam :)Halen bir hafta geride ama en azından kilo aldığını biliyoruz artık 4 günde 200 gr almış
Ohh super hadi gozun aydin tam gaz devam :)
gözün Aydın canım iyi haberlerle dönmüşsünKızlar iyi akşamlar. .. geç gittik bayagi doktora nöbetçiydi . . doğum bölümde nst ye girdim.. doktorum ara ara gelip bakıyordu bana kalp atislari çok hoşuma gitti dedi... 4 günde kilo alir mi bebek diye sordum biz vermesinden korkuyoruz vermesinde yeter biz dedi.. Neyse ben nasıl heyecanlıyım yanımda bir kadın doğum yapacakti hazırlık yapılıyordu. . Ayy tüylerim ürperdi resmen doğumhane de olmak beni daha çok heyecanlandırdı . . daha sonra muayne haneye indik.. doktor direk ölçüm yapmaya başladı, boya baktı çok iyi dedi şaşırdı bir daha ölçtü sonra karın kısmını ölçü şaşkınlıkla konuştu bebek 2840 olmuş dedi... ama nasıl olur 4 günde bu kadar almasi ilginç dedi nerde yanlislik oldu açana dedi defalarca ölçtü :) bende gece bile kalkip süt içtim dedim normalde de dikkat ediyordum ama 4 gündür etrafında dikkat ediyorum dedim aynen devam et dedi... böyle kızlar sadece 50 gr alsaydı bile ben ilerleme olduğu için çok sevinecektim ama hu kadarını beklemiyordum :)
Çok mutluyum, pazartesi yine çağırdı. . plesanta hafif yaşlanmış suyu biraz az ama idare eder suan dedi... çok şükür Allaha
Hepinize teşekkür ediyorum, mofal oldunuz bana... İnşallah sagsalim kucağımiza alırız yavrularimizi... benim mucizem meleğim. .
Allah Allah cok gecmis olsun.Kızlar ben hadtanedeyım bu arada Yatış yapıldı yine evde halı kaydı ve kalçamın üstüne düştüm usg ve nst de bişry yok çok şükür gece 12 de tekrar nst ye bağlayacaklar sabah 8 de de vizit var bu gece de bana uyku yok anlıcan 3 kişilik oda da kalıyorum uyumam imkansız bebek iyi ya ona şükür
Gece uyumayan olursa bende burdayımAllah Allah cok gecmis olsun.
Şükür iyisiniz.
Dikkat et canim kendine
Allah korumus sen oku kendi kendine bol bolGece uyumayan olursa bende burdayım
Ben artık nazar diyorum tüm gün defalarca geçtiğim halı kaydı altıda kaydırmaz çok şükür bebek iyi olsunda çok korktum ama çok ağladım duramadım evde
Ben sana ne dedim hislerim çıkar demedim mi:)bundan sonra duyduğun herşeyde bebeğini üzme olur mu gözün aydın çok şükür bak herşey yolunda güzelcede doğuracaksın gör bak hadi hayırlısı çok sevindim:)Kızlar iyi akşamlar. .. geç gittik bayagi doktora nöbetçiydi . . doğum bölümde nst ye girdim.. doktorum ara ara gelip bakıyordu bana kalp atislari çok hoşuma gitti dedi... 4 günde kilo alir mi bebek diye sordum biz vermesinden korkuyoruz vermesinde yeter biz dedi.. Neyse ben nasıl heyecanlıyım yanımda bir kadın doğum yapacakti hazırlık yapılıyordu. . Ayy tüylerim ürperdi resmen doğumhane de olmak beni daha çok heyecanlandırdı . . daha sonra muayne haneye indik.. doktor direk ölçüm yapmaya başladı, boya baktı çok iyi dedi şaşırdı bir daha ölçtü sonra karın kısmını ölçü şaşkınlıkla konuştu bebek 2840 olmuş dedi... ama nasıl olur 4 günde bu kadar almasi ilginç dedi nerde yanlislik oldu açana dedi defalarca ölçtü :) bende gece bile kalkip süt içtim dedim normalde de dikkat ediyordum ama 4 gündür etrafında dikkat ediyorum dedim aynen devam et dedi... böyle kızlar sadece 50 gr alsaydı bile ben ilerleme olduğu için çok sevinecektim ama hu kadarını beklemiyordum :)
Gece uyumayan olursa bende burdayım
Ben artık nazar diyorum tüm gün defalarca geçtiğim halı kaydı altıda kaydırmaz çok şükür bebek iyi olsunda çok korktum ama çok ağladım duramadım evde
Allah korusun tatlım dikkat et kendine cok geçmiş olsunKızlar ben hadtanedeyım bu arada Yatış yapıldı yine evde halı kaydı ve kalçamın üstüne düştüm usg ve nst de bişry yok çok şükür gece 12 de tekrar nst ye bağlayacaklar sabah 8 de de vizit var bu gece de bana uyku yok anlıcan 3 kişilik oda da kalıyorum uyumam imkansız bebek iyi ya ona şükür
Youtube dan Meryem Yasin süresini acarımda aklımda geldikçe daha çok okucam Allah a emanet bebekler buraya kadar getirdik Rabbim eksikliklerini göstermesindgulkts cok gecmis olsun canim . Oku bol bol kendini evladini. Evinde surekli Kuran ac bi odada okunsun. Rabbim seni de evladini da korusun
Bu saat oldu gram.uyku yok. Sag kaburgam nefes aldirmiyo resmen ya