5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar ben hadtanedeyım bu arada Yatış yapıldı yine evde halı kaydı ve kalçamın üstüne düştüm usg ve nst de bişry yok çok şükür gece 12 de tekrar nst ye bağlayacaklar sabah 8 de de vizit var bu gece de bana uyku yok anlıcan 3 kişilik oda da kalıyorum uyumam imkansız bebek iyi ya ona şükür
Ahh ah geçmiş olsun çok sukur kı birşey olmamış size

yastığımda yüksekti canım ya 4,30 dan sonra uyudum 6,30 da kalktım ve işe geldim şimdide biri çatarsa bugün bana yandı iyice. resmen nefes alamadım akşam. Fetih suresi de aç canım. sen nasıl oldun ?

günaydın kızlar ...
Dr geldi tekrar usg ile bakacaklarmış nst de sancı çıkmamış Dr bi doğursaydın hersey seni buluyo dedi ıkı hafta öncede ishalden yattım ya haklısınız hocam dedim ne diyeyim

Dr geldi tekrar usg ile bakacaklarmış nst de sancı çıkmamış Dr bi doğursaydın hersey seni buluyo dedi ıkı hafta öncede ishalden yattım ya haklısınız hocam dedim ne diyeyim

elimden geldikçe dikkat ediyorum beni buluyor deseydin. sakınan göze çöp batar misali

Öyle tabi bilerek düşmedim ya
Biraz daha çalışırım diyodum sanırım bu düşmeye zorunlu izne ayrılıcam çok kararsızım

canın acıyorsa ayrıl canım bende bu haftayı bitirebilirsem bende haftaya ayrılcam heralde oturduğum yerde kasılıyorum nefes alamıyorum çok fenayım ya

Kızlar ben hadtanedeyım bu arada Yatış yapıldı yine evde halı kaydı ve kalçamın üstüne düştüm usg ve nst de bişry yok çok şükür gece 12 de tekrar nst ye bağlayacaklar sabah 8 de de vizit var bu gece de bana uyku yok anlıcan 3 kişilik oda da kalıyorum uyumam imkansız bebek iyi ya ona şükür

Cok gecmis olsun Rabbim beterinden korusun felak nas ayetel kursi oku boll boll nazar mi oldun ne

Cok gecmis olsun Rabbim beterinden korusun felak nas ayetel kursi oku boll boll nazar mi oldun ne
Dr da artık bı doğursaydın dedı oda yıldı çalıştığım yerde yıldı buna şükür bebekte bişey yok ya ona şükür
Sizde dikkat edin evde üstünden defalarca geçtiğim halı olunca oluyor işte

X