Dayan az kaldıGünaydın kızlar yalancı sancılarla başım dertte. Bi yandan da korkmaya başladım
ok şükür Allaha canimG
gözün Aydın canım iyi haberlerle dönmüşsün
Ahh ah geçmiş olsun çok sukur kı birşey olmamış sizeKızlar ben hadtanedeyım bu arada Yatış yapıldı yine evde halı kaydı ve kalçamın üstüne düştüm usg ve nst de bişry yok çok şükür gece 12 de tekrar nst ye bağlayacaklar sabah 8 de de vizit var bu gece de bana uyku yok anlıcan 3 kişilik oda da kalıyorum uyumam imkansız bebek iyi ya ona şükür
Zamanı artık dikkatli ol yine de yalancı değilde asıl sancılar da olabilirGünaydın kızlar yalancı sancılarla başım dertte. Bi yandan da korkmaya başladım
Süt içsen uyuyabilir misin yastığın yüksek dimi
Günaydın kızlar yalancı sancılarla başım dertte. Bi yandan da korkmaya başladım
Canım çok çok geçmiş olsun bende kolumu yaktım fena bir şekilderesmen nazar değiyor artık...şu zamanlarımızı da bi atlatsaydık kazasız belasız...
Dr geldi tekrar usg ile bakacaklarmış nst de sancı çıkmamış Dr bi doğursaydın hersey seni buluyo dedi ıkı hafta öncede ishalden yattım ya haklısınız hocam dedim ne diyeyimyastığımda yüksekti canım ya 4,30 dan sonra uyudum 6,30 da kalktım ve işe geldim şimdide biri çatarsa bugün bana yandı iyice. resmen nefes alamadım akşam. Fetih suresi de aç canım. sen nasıl oldun ?
günaydın kızlar ...
Dr geldi tekrar usg ile bakacaklarmış nst de sancı çıkmamış Dr bi doğursaydın hersey seni buluyo dedi ıkı hafta öncede ishalden yattım ya haklısınız hocam dedim ne diyeyim
elimden geldikçe dikkat ediyorum beni buluyor deseydin. sakınan göze çöp batar misali
Öyle tabi bilerek düşmedim ya
Biraz daha çalışırım diyodum sanırım bu düşmeye zorunlu izne ayrılıcam çok kararsızım
çok geçmiş olsun canım ya silverdin de sıkıntı yoksa o iyi geliyor bi de kantron otu yağı dikkat et
Kızlar ben hadtanedeyım bu arada Yatış yapıldı yine evde halı kaydı ve kalçamın üstüne düştüm usg ve nst de bişry yok çok şükür gece 12 de tekrar nst ye bağlayacaklar sabah 8 de de vizit var bu gece de bana uyku yok anlıcan 3 kişilik oda da kalıyorum uyumam imkansız bebek iyi ya ona şükür
Halen bir hafta geride ama en azından kilo aldığını biliyoruz artık 4 günde 200 gr almış
Dr da artık bı doğursaydın dedı oda yıldı çalıştığım yerde yıldı buna şükür bebekte bişey yok ya ona şükürCok gecmis olsun Rabbim beterinden korusun felak nas ayetel kursi oku boll boll nazar mi oldun ne
Çok teşekkürler canım silverdin var ama prospektüsü atmışım çöpe Aloe vera yetiştiriyordum ondan sürdüm buzla idare ediyoruz