Iyk evet yaptı maalesefçatı muayenesi yaptımıki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyk evet yaptı maalesefçatı muayenesi yaptımıki
Catım zaten dar 3.5 kilo üstünde olursa doğuramassın diyor 3.5 kilo altında kalırsa sorun yok :) cıkar dediuff : benim doktorum yapmayacağını söyledi yaparsam normal doğumdan vazgeçersin dedi. aslında 3buçuk kilo normal doğum için idael bir kilo demekki senin çatın dar
Randevun kaçta Can'ım ayrıca hiç söz dinlemiyorsun sen böyle stres yap Bebek randevuya kadar aldığı kiloyu da versin emiRandevu saatine kadar catlayacagim ben
Off çok haklısın ama elimde değil. . içim titriyor heycandan . . tamam sakinleşmeye calisicamRandevun kaçta Can'ım ayrıca hiç söz dinlemiyorsun sen böyle stres yap Bebek randevuya kadar aldığı kiloyu da versin emi
Sakin bak herşey güzel olacak iyi düşün iyiyi çağır hem artık gelişimi tamamladı 37 haftada çok şükür bundan sonra doğsa bile sorun yok maşallah de kendine:)Randevum 4.30 da ..
Ewet Asya ne zamandır yok, inşallah herşey yolundadir
İnşallah insallah... herşey yolunda olsun nasıl sevinicem . .. Allahım hepimize sagsalim kucağımiza almayı nasip etsin... çok sağol canımSakin bak herşey güzel olacak iyi düşün iyiyi çağır hem artık gelişimi tamamladı 37 haftada çok şükür bundan sonra doğsa bile sorun yok maşallah de kendine:)
Ben de çok merak ediyorum onda da seker olduğu için sürekli takip ederdim post larını. İnşaallah kötü birsey olmamıştır.Bu Asya artık korkuttu beni nerde acaba keşke Numarası falan olsaydı çok merak ettim
Canım bebek kilo alımı her hafta değişiyor meraklanma benim gecen hafta sadece 90 gram almıştı bu hafta ni gittim 350 gram birden almışRandevum 4.30 da ..
Ewet Asya ne zamandır yok, inşallah herşey yolundadir
cnm 350 gramı 1 haftadamı aldı?Canım bebek kilo alımı her hafta değişiyor meraklanma benim gecen hafta sadece 90 gram almıştı bu hafta ni gittim 350 gram birden almış
Evet canım gecen salıdan bu salıya 350 gram almışcnm 350 gramı 1 haftadamı aldı?