- 7 Eylül 2015
- 865
- 948
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırdır rutın kontrol mu acil bişey mi olduGuunaydin hastanedeyim
Birazdan yazacam
Aslında rutin kontrolum vardı ama ağrılarımda oldu. . muayne oldum bebek kilo alacağı yerde 200 gr vermiş ..Canım hayırdır rutın kontrol mu acil bişey mi oldu
Hayırlısı tatlim dur bakalim ne şekilde sonuçlanacak.Aslında rutin kontrolum vardı ama ağrılarımda oldu. . muayne oldum bebek kilo alacağı yerde 200 gr vermiş ..
Doktor şaşırdı nst ye göre bakıcaz hemen alabiliriz dedi.. çok üzgünüm cok
Plasentada kireclenme varmi peki bişey dedi mi doktorAynı şeyi yaşayan var mı kızlar toparlar mi birşeyler söyleyin
Çok şükür olsun çok Mutlu oldum herşey yolunda olduğuna Allah anneli babalı büyütsün sağlıklı olsun kaderi güzel olsun inşallah bol bol dinlen görüşürüz Can'ım gözün aydın:)
Ayy canim ya ne mutlu sana :)
Pasayada masallah annesi :)
Hadi kurtuldun beraber nice guzel yillariniz olsun insallah ❤❤❤
Canım gözünaydın sağlıcakla büyüt meleğini inşallah...
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Hayırla sağlıkla büyütün inşaallah bebisinizi :)
Grubun ilk meleği geldiii Gözünaydın canımm çok çok sevindim sağlıkla sıhatle büyüt paşanı inşallah darısı diğer arkadaşlar ve bana inşallah
Ikinizin de iyi olmasına çok sevindim Allah inşallah bize de yaşatsınlar günü bebişin sağlıkla kucağına almışsın çok şükür
Gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun. Ikinizde sagliklisiniz. Masallah size. Ilk bebisimiz geldi
Gözünüz aydın rabbim hepinize sağlık sıhat versin inşallah
Kızlar hepinizden Allah razı olsun :)) hiçç uykusuzluktan bahsetmeyin canlar, 9 saat kadar suni çekip sonra ameliyat ağrısı ve ağlamalı bir gece gaz sancısı daha ilk günden sabah 5.30 kadar emzirme çabası ve ameliyat acısı. Ama meleğime bakınca huzur doluyum. Şükürler olsun rabbime. En kısa sürede zamanında sizlerinde bebişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum. Bambaşka duyguymuş gerçekten. Bu arada suni sancı evet açılma olmadığı için çok zor geçti. Belki açılma olsaydı rahat atlatıp normal doğum yapardım. Ama buna da şükür illaki bazı acıları yaşıcaz. Ama bebişlerimiz için değercanımm hayırlı olsun maşallah Allah analı babalı büyütsün çok sevindim çok duygulandım darısı başımıza inşallah, suni sancı zor muydu nasıldı? sen nasılsın ağrın sızın yoktur umarım
Canim ya ultrason + - 400 gr oynuyor diyorlar kesin emin mi dr 200gr verdiginden, bir sebebi var miymis ki? Insallah kotu bisey olmaz dualarim seninle.Aynı şeyi yaşayan var mı kızlar toparlar mi birşeyler söyleyin
Kiyamam canimm gecmis olsun. Hem suni hem sezeryan zor olmustur Mutlu sona ulastin ne guzel, dedigin gibi kucagimiza alinca hepsini unutacagiz insallah :) ben dogumdan cok korkuyorum ama bebegimi hayal ederek sakinlesmeye calisiyorum. Insallah o gun asiri paniklemem..Kızlar hepinizden Allah razı olsun :)) hiçç uykusuzluktan bahsetmeyin canlar, 9 saat kadar suni çekip sonra ameliyat ağrısı ve ağlamalı bir gece gaz sancısı daha ilk günden sabah 5.30 kadar emzirme çabası ve ameliyat acısı. Ama meleğime bakınca huzur doluyum. Şükürler olsun rabbime. En kısa sürede zamanında sizlerinde bebişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum. Bambaşka duyguymuş gerçekten. Bu arada suni sancı evet açılma olmadığı için çok zor geçti. Belki açılma olsaydı rahat atlatıp normal doğum yapardım. Ama buna da şükür illaki bazı acıları yaşıcaz. Ama bebişlerimiz için değer
Aynı dert iki haftadır bende de varKaşıntıdan uyuyamamak....delırıcem. Cok az kaldı.
Canım hic duymadım böyle bişey ama bi sıkıntı varsa bebek zaten 37. Haftasında sanırım almalarında sorun olmaz aksine dha iyi olur riskli bi durum varsa her bebek 40 olcak diye bişey yok üzme kendini sakın bende 32 den beri her hfta gittiğimde alcak telaşıyla gidiyorum allh sağlıklı sıhatli doğumlar göstersin bebeğin herseyi hissediyor strese girmemeye çalışAynı şeyi yaşayan var mı kızlar toparlar mi birşeyler söyleyin
Hayırlı olsun cnm ne mutlu sana melegine kavustun ayyy darısı bize inşallah doğum basıldı cnm zormuydu sezeryanda hissetti mi müsait olunca bize bilgilendirir sen seviniriz yegenimizi bizim yerimize de op cnmKızlar iyi akşamlar . Sabah 9 da girdim doğumhaneye ve benden başka kimse yoktu şükürler olsun. Akşam 6.30 kadar suni sancı çektim, saat 3 gibide suyum patladı tabi. Akşamın 6.30na kadar 3 cm açılmam oldu sadece daha fazla yormayalım dediler ve spinal anesteziyle sezeryan oldum.
Oğluşumu gösterdiler çok ağladım maşallahı var. 51 cm ve 3.380 kilo doğdu. Sabahtan beri boşuna ağrı çekip yoruldum. Ama meleğimin yüzünü görünce bitti gitti hepsi. Sadece emzirmek problem:)) memeyi verince mıh gibi kapıyo dudaklarını, yatağına koyunca cöp cöp emmek istiyo.
Beni düşünüp dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun. En kısa zamanda sizlerde kavuşun meleklerinize.
Kızlar meraba
Teşekkür ederim hepinize
Nst ye gönderdi önce sorun varsa alıcaz hemen dedi..
Ondan sonra renkli dopler e gönderdi ordaki doktorda iyice baktı. . 10 gun geride bebeğim
Ama herşey yolunda çok şükür .. 4 gün sonra yine çağırdı. . duruma bakacak.. pazar günü alabilirim dedi.. ama kilo alıyorsa bırakmak istiyorum.. yeterki sağlıklı olsun bebeğim çok ama çok endiSelendim
Canım hiç üzülme Dr en iyisini bilir Zaten 37 olmuşsun bile erken doğum olarak düşünme sağlıklı gelsinde bebiş ha bi hafta önce ha bi hafta sonra gelişimi tamamlanmış oluyor diye biliyorum senin haftanda moralini yüksek tut annesi bebekte hissederAslında rutin kontrolum vardı ama ağrılarımda oldu. . muayne oldum bebek kilo alacağı yerde 200 gr vermiş ..
Doktor şaşırdı nst ye göre bakıcaz hemen alabiliriz dedi.. çok üzgünüm cok
Iyi olmanıza çok sevindim bu agrılı günlerde geçecek bebeşinle ilgilen arada yaz bize tecrubelisin artık bu anların tadını çıkar sanıye şaniyeKızlar hepinizden Allah razı olsun :)) hiçç uykusuzluktan bahsetmeyin canlar, 9 saat kadar suni çekip sonra ameliyat ağrısı ve ağlamalı bir gece gaz sancısı daha ilk günden sabah 5.30 kadar emzirme çabası ve ameliyat acısı. Ama meleğime bakınca huzur doluyum. Şükürler olsun rabbime. En kısa sürede zamanında sizlerinde bebişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum. Bambaşka duyguymuş gerçekten. Bu arada suni sancı evet açılma olmadığı için çok zor geçti. Belki açılma olsaydı rahat atlatıp normal doğum yapardım. Ama buna da şükür illaki bazı acıları yaşıcaz. Ama bebişlerimiz için değer
Hayir vermedi zaten vitamin kullanıyorum. .. beslenmeme de çok dikkat ediyorum.. çok şaşırdık bu duruma.. senle alakalı değil ama yine de sen çok dikkat et çok yorulma balık süt et tuket bolca dedi... Salı günü gidicem tekrar ama kafam dondu resmenİlaç falan vermedi mi canım. Ne bileyim beslenme listesi falan.bol bol sol tarafına yatıp dinlenmeye çalış. Bir sorun olmaz haftası iyi bebişinin
Sorma öyle gerildim ki bugün. .. ben üzüldük ce bebegim hareket etti moral oldu bana .. korkuyorum ona birşey olur diyeCanım hiç üzülme Dr en iyisini bilir Zaten 37 olmuşsun bile erken doğum olarak düşünme sağlıklı gelsinde bebiş ha bi hafta önce ha bi hafta sonra gelişimi tamamlanmış oluyor diye biliyorum senin haftanda moralini yüksek tut annesi bebekte hisseder
Bunlar gelip geçici sıkıntılar ve sıkıntının da böylesi ne güzeldir..:) Allahım bebeğinizle upuzun huzur dolu yıllar gecirmeyi nasip etsin.. Darısı basımıza..Kızlar hepinizden Allah razı olsun :)) hiçç uykusuzluktan bahsetmeyin canlar, 9 saat kadar suni çekip sonra ameliyat ağrısı ve ağlamalı bir gece gaz sancısı daha ilk günden sabah 5.30 kadar emzirme çabası ve ameliyat acısı. Ama meleğime bakınca huzur doluyum. Şükürler olsun rabbime. En kısa sürede zamanında sizlerinde bebişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum. Bambaşka duyguymuş gerçekten. Bu arada suni sancı evet açılma olmadığı için çok zor geçti. Belki açılma olsaydı rahat atlatıp normal doğum yapardım. Ama buna da şükür illaki bazı acıları yaşıcaz. Ama bebişlerimiz için değer