5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

gözün aydın canım. maşallah bebeğine. inşallah vaktinde hayırlısı ile gelsin :)

@asya_01 nerelerdesin canim ya insallah olumsuz bir durum yoktur aklima geldin merak ettim

acaba doğum mu yaptı sırt ağrıları vardı asyanın ya . bi de canchu da yok uzun süredir burada forumda ?

g_mutlu arkadaşımızdan da ses yok. acaba o da mı hastane de falan mı? yarın sancı verecekti doktoru

canım kılo mu vermıssın 200 gr derken

hastaneye gıdenler kendılerınden haber versinler yaklaştı doğumlar en son benım ama merak edıyorum bende

hastaneye gıdenler kendılerınden haber versinler yaklaştı doğumlar en son benım ama merak edıyorum bende

haber verseler güzel olur dediğin gibi canım bizde merak ediyoruz. benim de aralık sonu gibi ama sezeryan olacağı için 38 bitiminde alacak doktor. İnşallah bebeğin vaktinde gelir.

ılık ballı limonlu su iç. medine gülü de gribe iyi geliyor onu da içebilirsin. çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın

su grıbı bı atlatayım halledıcem bıde tansıyon aletı al al bıtmıyır valla eksıkler
Bende acura die bir alet var babanemden kalma :) baya işe yarıyor benimde eksiklerim var bebişe kapı süsü yaptırıcam çikilota siparişi vericez birde lohusa şerbeti için hastahanenin bardakları süslü değil küçük kadeh gibi olanlardan alıcam

Aa evet canchu yazmiyo.bu bakim en son ne zaman girmiş
Asya kesin yazardı ama bilemedim ki
G_mutlu nun aynen yarın yatisi var :)
Bebisine kavuşacak

Aynen kızlar haftası ileri olanların hiç mesajları görünmüyor bugun hele asya yazmadan durmaz ama

Canım ben buralardayım ara ara bakıyorum foruma, çocukluk arkadaşım doğumuma geldi 3 gün önce, onunla vakit geçiriyorum falan pek yazmaya fırsatım olmadı açıkçası. Allaha şükür iyiyiz bebişimle yarın 8.30 da hastanede olucam yatış yapılacak. Artık kaçta doğururum bilmiyorum ama bugün bütün gün karnımı sevicem sanırım karnımda olmasına çok alıştım. Bidaha bu duyguları nezaman hissedicem bilmiyorum.

Canım ben buralardayım ara ara bakıyorum foruma, çocukluk arkadaşım doğumuma geldi 3 gün önce, onunla vakit geçiriyorum falan pek yazmaya fırsatım olmadı açıkçası. Allaha şükür iyiyiz bebişimle yarın 8.30 da hastanede olucam yatış yapılacak. Artık kaçta doğururum bilmiyorum ama bugün bütün gün karnımı sevicem sanırım karnımda olmasına çok alıştım. Bidaha bu duyguları nezaman hissedicem bilmiyorum.

içiyorum canım bugun serum fızyolıjıkte alıcam onuda burnuma yapıcam kızlar sızde evde serum fızyolıjık bulundurun bebekler doğunca lazım olacak burun tıkanıklarında
haftaya yıllık ızın kullanıp bıraz kendıme geleyim dıyorum gecen hafta ıshal bu hafta grıp baya yıktı benı sonra baktım ıyıyım çalışmaya devam ederım yok yapamıyorum alırım çalışamaz raporumu oturururm evde eşimde cumartesı işten çıkarıldı doğum sonrası ne kadar evde durabılırım kestıremıyorum

canım allah kurtarsın bir avazda inşallah

ilk bebiş geliyor eğer asyanın ki gelmediyse :)
inşallah sıkıntısız bi doğum geçirip oğluna kavuşursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…