Yok canım o hamişlik şişkinliğiKizlaaarrr ben 1 aylik hamileyim ama karnim dawul gibii. Sanki 4 aylik hamileyim. Ikiz olma ihtimali varmidir acaba.
Gaz cnm o muhtmelenKizlaaarrr ben 1 aylik hamileyim ama karnim dawul gibii. Sanki 4 aylik hamileyim. Ikiz olma ihtimali varmidir acaba.
inşallah ikizdir o zman :) bende ikiz istıyorum ama bız keseyi tek gördük belki tek kesede iki tanedir demi :))Yaa eşim rüyasinda ikizlere hamile oldugumu gormustu. Iki gun sonrasindada hamile oldugumu ogrendim. Dedim belki ikizdir
Ay benimde karnım çok fena.. 5 aylık hamile gibiyim ..daha 5 haftalık. . Neden böyle anlamadimKizlaaarrr ben 1 aylik hamileyim ama karnim dawul gibii. Sanki 4 aylik hamileyim. Ikiz olma ihtimali varmidir acaba.
inşallah ikizdir o zman :) bende ikiz istıyorum ama bız keseyi tek gördük belki tek kesede iki tanedir demi :))
Vala bende anlamadim ama arkadaslar diyor gazdir diye. Belkide oyledir tatlim ama ben ikiz olsun cok isterimAy benimde karnım çok fena.. 5 aylık hamile gibiyim ..daha 5 haftalık. . Neden böyle anlamadim
canım çok yakınında durmamaya çalış ve bol bol c vitamini al inşallah bulaşmazElimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum ama esim grip olmus galiba ya bana da bulasirsaaa
ben de çok merak ediyorum o değerler ne kadar oluyor o dönemlerdeArkadaşlar keseyi gördüğünüz kan değerinizle kalp atışını duyduğunuz değerleri paylaşırmısınızz acaba?
Herkesin değişiyor sanırım canım benden düşük değerlerin keseyi gördüğünü okumuştum benim 12200 şu an hala dr daha küçük görünmüyor diyor 8 haftalık olmasını bekle dedi kese ve kalp atışı için.ben de çok merak ediyorum o değerler ne kadar oluyor o dönemlerde
Ben de ben deeeeee öyleyim :):Ay benimde karnım çok fena.. 5 aylık hamile gibiyim ..daha 5 haftalık. . Neden böyle anlamadim
Tatlı manyağı ben, üç günde bi büyük kavanoz Nutella bitiren ben, şimdi aklıma bile gelmiyor. Ben de sizdenim. Biraz da iyi oldu diyorum aslında bu :)Bende senin gibiyim öğrendiğimde beri tatlı yiyemiyorum hiç bişey ki tatlisiz yapamazdım.çayıda çok severim ama nasıl oldu da biran da nasıl azalttim aklım almiyo sadece sabah 1 bardak açık içiyorum.doktorum da günde 2 tane açık icebilirsin dedi.
Aynen :) işimize yaradı kızlarımız mi geliyo yoksa :))))Tatlı manyağı ben, üç günde bi büyük kavanoz Nutella bitiren ben, şimdi aklıma bile gelmiyor. Ben de sizdenim. Biraz da iyi oldu diyorum aslında bu :)
Ben kız istiyorum ama eşim erkek istiyor. Tabi hayırlısı. Bilmiyorum heyecanlanıyor insan :)Aynen :) işimize yaradı kızlarımız mi geliyo yoksa :))))
Canım aileler malum hiç hoşlanmıyorlar ama çok da ses edemiyorlar şimdilik... tüyleri şimdiden baş edemiyorum maalesef. Eşim sağolsun elinde sürekli süpürge ile dolaşıyor akşamlarıoff insanlardan çok sevıyorum ben hayvanları yamaşşallah minnoşa ailelerın tepkısı nasıl ? bide sen nasıl başedıyosun tüylerıyle ?