5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlaar doktora gittim bugün kulağımdaki ve boğazımdaki ağrı için orta kulak iltihabı ve farenjit olmuşum. Bir öğretmen olarak şaşırmadım aslında ama kendime daha çok dikkat etmem gerekirdi. Doktorum parol bile kullanma dedi hiç ilaç kullanmadan atlatmaya çalışacağım aman kendinize dikkat edin bu süreçte ilaçsız çok zor olacak.

Elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum ama esim grip olmus galiba ya bana da bulasirsaaa

Elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum ama esim grip olmus galiba ya bana da bulasirsaaa
canım çok yakınında durmamaya çalış ve bol bol c vitamini al inşallah bulaşmaz benimki de hastaydı son dönemde baya uğraştık bana bulaşmasın diye başka şekilde hastalandım yine de başardım hasta olmayı

:)))) Olacagi varmis demekki canim :)) bende esimden uzak durayim biraz diyorum ama uyurken mesafeliysem sabah kalktigimda kenetlenmis olarak goruyorum sonrada ona kiziyorum :))

Arkadaşlar keseyi gördüğünüz kan değerinizle kalp atışını duyduğunuz değerleri paylaşırmısınızz acaba?

ben de çok merak ediyorum o değerler ne kadar oluyor o dönemlerde
Herkesin değişiyor sanırım canım benden düşük değerlerin keseyi gördüğünü okumuştum benim 12200 şu an hala dr daha küçük görünmüyor diyor 8 haftalık olmasını bekle dedi kese ve kalp atışı için.

Tatlı manyağı ben, üç günde bi büyük kavanoz Nutella bitiren ben, şimdi aklıma bile gelmiyor. Ben de sizdenim. Biraz da iyi oldu diyorum aslında bu :)

off insanlardan çok sevıyorum ben hayvanları ya maşşallah minnoşa ailelerın tepkısı nasıl ? bide sen nasıl başedıyosun tüylerıyle ?
Canım aileler malum hiç hoşlanmıyorlar ama çok da ses edemiyorlar şimdilik... tüyleri şimdiden baş edemiyorum maalesef. Eşim sağolsun elinde sürekli süpürge ile dolaşıyor akşamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…