5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ya ben de ekşi yiyemiyorum görünce bile fena oluyorum çiğneyip yutamaz haldeyim. Ama tatlı olunca başım dönüyor heyecandan bugün pastanede kendimden geçtim :KK70:

Kızlar ben çok.yiyorum öyle eksi tatlı karışık hepsi var bende midem.dolu ama birşey gorunce canım.yine de istiyor kilolar geliyor bebis için :)

Canım ben doktora gittim iltihap var dedi. Gebelik yokmuş :KK43:
Canım benim üzülme ne olursun... Ben de kaç yıldır uğraşıyorum,daha önce de yazmıştım her ay bütün belirtileri yaşardım ama yine adet olurdum. İlk defa bu ay hiç bir belirti yaşamadım ve çok şükür tuttu. .. bir biyoenerji uzmanı bana enerjin tıkalı bol bol köpek at vs hayvanlara Dokun hatta imkanın varsa eve al demişti. O ay bir köpek yavrusu aldım. O döngüsü takip eden ilk yumurtlama gününde gebe kaldım. Tesadüf müdür yoksa onda mıdır bilemeyeceğim ama yine de bol bol hayvanlara Dokun bence çünkü insan üzerinde enerji anlamında olumlu etkileri oldukları bilimsel bir gerçek.

Canım ben 5 hafta 2 günlük falandım keseyi gördüğümüzde ve beta değerim de 2141 falandı
Ya canım benim ki daha kaç haftalık olduğunu bilmiyordum kan tahlili yaptırdım 9131 çıktı doktora gittim bu kan tahlili yaptırdıktan bir hafta sonra doktora 6/+1 günlük dedi sizce bu değere göre bebeğin haftası normal mi

Ya canım benim ki daha kaç haftalık olduğunu bilmiyordum kan tahlili yaptırdım 9131 çıktı doktora gittim bu kan tahlili yaptırdıktan bir hafta sonra doktora 6/+1 günlük dedi sizce bu değere göre bebeğin haftası normal mi
o değer çok farklı oluyor neden acaba ya benim de 5+5 şu an ve hcg 12200

Normal tabiki her bayanda farklı deger olıyor beta benden 1 hafta önce hamile kadar arkadaşım var onun değeri 7900 falandı

İçinizi ferah tutun herkesde deger farklı cıkıyor önemlinolan 48 saatte 2 hatı artmış olması ve kanama vs olmaması

Kızlaar doktora gittim bugün kulağımdaki ve boğazımdaki ağrı için orta kulak iltihabı ve farenjit olmuşum. Bir öğretmen olarak şaşırmadım aslında ama kendime daha çok dikkat etmem gerekirdi. Doktorum parol bile kullanma dedi hiç ilaç kullanmadan atlatmaya çalışacağım aman kendinize dikkat edin bu süreçte ilaçsız çok zor olacak.
Canım çok geçmiş olsun... Bol bol soğan sarımsak ye antibiyotik biliyorsun ve en önemlisi propolis ve bal ye mutlaka... iltihap giderici özelliği var,ilaç kullanamıyoruz bari doğal ilaçlardan faydalan.

Canım çok geçmiş olsun... Bol bol soğan sarımsak ye antibiyotik biliyorsun ve en önemlisi propolis ve bal ye mutlaka... iltihap giderici özelliği var,ilaç kullanamıyoruz bari doğal ilaçlardan faydalan.
sağ ol canım yiyeceğim mutlaka teşekkür ederim :KK200:

Kızlar ben hipoglisemi hastasıyım ve gebe kalmadan önce diaformin yani metformin kullanıyordum. Şimdi doktorların bir kısmı bırak diyor bir kısmı devam et diyor. Nette de araştırdım biraz yine bir kısım devam bir kısım bırakın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım, var mı bir fikriniz?

Dewam etmezsen bi sorun olurmuymus canim olmayacaksa kullanma bence yani bilemedim bende zor bi durum olmali

Kızlar ben hipoglisemi hastasıyım ve gebe kalmadan önce diaformin yani metformin kullanıyordum. Şimdi doktorların bir kısmı bırak diyor bir kısmı devam et diyor. Nette de araştırdım biraz yine bir kısım devam bir kısım bırakın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım, var mı bir fikriniz?

aa bu konuda da benziyoruz seninle canım. bende de insülin direnci var obez olduğumdan :110: sabah akşam 1000lik glifor ve 3 kere 50lik glucobay alıyordum. ama içime doğmuş gibi ilaçları gebe olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce kestim. şimdi mecburen diyet yaparak geçecek gebelik sonuna kadar. bugün diyetisyene gittim şeker yükseltmeyecek liste verdi.senin de dediğin gibi doktorlar çelişkili konuşuyorlar. ben de cihaz var sabah açlık şekeri kahvaltıdan 2 saat sonra da tokluk şekeri ölçüyorum ve not ediyorum. 1 hafta sonra dahiliye doktoruma göstericeğim değerlendirip ne yapılacağına karar verecek

Son adet tarihimin başlangıcı 14 mart
13 nisanda hcg 226,13
14 nisanda hcg 459,15
18 nisanda hcg 2893
Arkadaşlar çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım değerler nasıl yardımcı olur musunuz

aa bu konuda da benziyoruz seninle canım. bende de insülin direnci var obez olduğumdan :110: sabah akşam 1000lik glifor ve 3 kere 50lik glucobay alıyordum. ama içime doğmuş gibi ilaçları gebe olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce kestim. şimdi mecburen diyet yaparak geçecek gebelik sonuna kadar. bugün diyetisyene gittim şeker yükseltmeyecek liste verdi.senin de dediğin gibi doktorlar çelişkili konuşuyorlar. ben de cihaz var sabah açlık şekeri kahvaltıdan 2 saat sonra da tokluk şekeri ölçüyorum ve not ediyorum. 1 hafta sonra dahiliye doktoruma göstericeğim değerlendirip ne yapılacağına karar verecek
Off maalesef bende de kilo var... insülin direnci ve Hipotiroidi artı pcos da var doğal olarak ben de güya Bursa'nın en iyi Dr na gidiyorum ilacı bırak dedi ama ne yapacağımı söyleMedi. .. senin ki ne güzel liste vermiş... dahiliye Dr na gidince sonucu bana bildir canım merak ediyorum... o cihazdan ben de almak istiyorum nerden aldın sen tatlım?

X