5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar bugūn test yaptirdim kanda 222çıktı. 12nisanda adet olmam gerekliydi olmadim bugūn 6.gūn.
Acaba dūşūkmū değer?
31mart tan itibaren çalıştık daha öncesi annemin yanindaydim 31inde geldim.gūn aşırı 4 5gūn çalıştîk

Benim son adet tarihim 3 Marttı. 30 Martta Beklenen adet günüme yaklaşık 3 gün kala 45,2 çıkmıştı.. Sonra gittikçe yükseldi..Sıkıntı yoktur rahat olun bence. Bugun de doktora gidicez ilk ultrasonumuz.. keseyi görmek ve kalp atışını duymak umarım mümkün olur... :)
benımde sat 3 marttı. 27sinde kan verdım 16 cıktı 28 inde tekrar verdım 33 cıktı degerlerımız cok yakın. biz keseyı 1 hafta önce görduk vajınal ultrasonla. görürsübüz sizde metmeyın :)

Kızlar bugūn test yaptirdim kanda 222çıktı. 12nisanda adet olmam gerekliydi olmadim bugūn 6.gūn.
Acaba dūşūkmū değer?
31mart tan itibaren çalıştık daha öncesi annemin yanindaydim 31inde geldim.gūn aşırı 4 5gūn çalıştîk
Düşük denemez bence bir an once doktorunuzla goruşun.. Sevgiler..

Canim bende daha az once uye oldum hamileligimi ogrenince bende 4+6 gunluk hamileyim. evde test yaptim iki cizgi cikti. Hastaneye daha gidemedim rabdewular dolu oldugu icin az once saglik ocagina gidip kan verdim yarin sonuclari alacam innsalah. Hesaplamalarima gore bende aralikta anne olacam galiba. Keske yaza denk gelseydi. Ama tahlilde henuz goremedigim icin endise ediyorum ya test yanlis cikmissa tahlillde negatif cikarsa. Boyle bi ihtimal varmidir sizce

Kızlar ben 6 haftalik hamileyim ara ara karnına ağrı giriyor bazede kasiklarima giriyor sizdede okuyor mu

Canim bende daha az once uye oldum hamileligimi ogrenince bende 4+6 gunluk hamileyim. evde test yaptim iki cizgi cikti. Hastaneye daha gidemedim rabdewular dolu oldugu icin az once saglik ocagina gidip kan verdim yarin sonuclari alacam innsalah. Hesaplamalarima gore bende aralikta anne olacam galiba. Keske yaza denk gelseydi. Ama tahlilde henuz goremedigim icin endise ediyorum ya test yanlis cikmissa tahlillde negatif cikarsa. Boyle bi ihtimal varmidir sizce

Bana doktor yanlislikla pozitif cikmaz dedi. Cizgi gördüysen kesin hamilesindeir dedi. Yani hamilesin tebrikler :)

Bana doktor yanlislikla pozitif cikmaz dedi. Cizgi gördüysen kesin hamilesindeir dedi. Yani hamilesin tebrikler :)

Insallah tatlim ilk hamileligim olacak coooook heyecanliyim.bide tahlildede gorsem icim daha cok rahat edecek galibaa.

Kizlar ben de ne aş erme ne bulanti ne de agri hicbir seyim yok cok rahatim...bazen belim agriyor yel giriyor o kadar..bir de sabahdan aksama kadar ayaktayim...2 tane cocuk..biri okula gidiyor biri daha 8 aylik..bugun hastaneye gidecem birazdan kalp atisi icin cok heyecanliyim

Kizlar ben de ne aş erme ne bulanti ne de agri hicbir seyim yok cok rahatim...bazen belim agriyor yel giriyor o kadar..bir de sabahdan aksama kadar ayaktayim...2 tane cocuk..biri okula gidiyor biri daha 8 aylik..bugun hastaneye gidecem birazdan kalp atisi icin cok heyecanliyim
Benimde hiç birşey yok valla şükürler olsun ne bulantı be başka birşey arada kasıklarım ağrıyor o kadar

kizlar tsh hakkinda ne biliyorsunuz ve suan tsh degerine baktiran var mi kac degeriniz..

doktor benden bazi testler istemisti tsh yede bakilmis degerim 3 kusurlerde

tsh onemli bir degeris boy kisaligi zeka geriligi vs ye neden oluyormus yuksek olmasi gebelikte normal deger 2 civariymis..

ooff pimpirik yapmak istemiyorum ama habire bisiler ogreniyorum stres yapiyorum..
Korkma canım 3 küsür o kadarda yüksek değil benim ilk gebeliğimde 30 civarı idi bundada 7 lere çıktı bir ara. Endokrin veya dahilie uzmanına görün ilaç başlayabilirler sana

Kizlaaarrr ben 1 aylik hamileyim ama karnim dawul gibii. Sanki 4 aylik hamileyim. Ikiz olma ihtimali varmidir acaba.

Yaa eşim rüyasinda ikizlere hamile oldugumu gormustu. Iki gun sonrasindada hamile oldugumu ogrendim. Dedim belki ikizdir :KK70:

X